Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

helloooooo nasılsınız

yeşilim abla Şeniz
irna abla Şeniz
uğur böcüğüm Şeniz
duygularımın çıkmazı Şeniz

özlemişim siziiiiii opuyorumnanaktan

özledınde nerdesun nan:mymeka:cıbığım krekerm
off cnm sıkkın ya bugun yüzük alcaktık yolculuğu varmış gene butun planlar suya düştü gene

cibik adamı hasta etme nan söz olmadı daha ne acele dıo
ha bıde bundan sonra özel hayatımla ılgılı bısey yazmıycam ya baksana ben yazdıkca olmuyoo
bommm ve sustumm:roflol:

cıbık nerdeydun sn

cibik adamı hasta etme nan söz olmadı daha ne acele dıo
ha bıde bundan sonra özel hayatımla ılgılı bısey yazmıycam ya baksana ben yazdıkca olmuyoo
bommm ve sustumm:roflol:

cıbık nerdeydun sn

nan işte söz nişan ne farkeder sonuçta adı koncak ondan öle didim :dilcikar:
evlende gör dünyanın kaç bucak olduğunu :roflol:

Hoşgeldin çubuk nerelerdeydin?....bizde özledik
böcüğüm neden paylaşmıycan bakim olur mu öyle hani dertleşçektik

yesılım ablam ondan deıl ya tırsıyom nazar neyım olur dıe sız deıl ama bak genelde bıseyden bahsedıyom he tmm dıom olmuyoo cok üzülüym
mesela bugun yuzuklerı alcaktık gene yolcu ancak ctesı aksam gelır ozmnda kuyumcu kalmas

Bak böcüğüm canım çok gençsin ..şunu unutma "her şeyde bir hayır vardır"
yine de nazar değdiğine inanmıyorsan, gerçekten paylaşma ...

çünkü takarsan inadına her şey ters gider. asla alınmam ...sizler için dualar ediyorum, gönlünüzün nasibi olsun dimi ama.

ne bılem ablam ya mesela sözlumle ayrıldım bahsetmıstım cok
sonra belınayda asırı bahsettı oda 5 yıllık askndan ayrıldı
bende cok tırsıyom ama anlatmadan duramam gıbı kaydirigubbakcemile3 anltırım
off be yaa tee ctesı gunu gelcek yanıma ogunde grupla gıdıyoz maçları var sonra kutlama neyım eder bunlar tabı benımde grup olıyo ogunde öle gecer

allahım yaaaaaaaaaaa...şu bılgısayar beni fıtık etti öyle agır öyle agır ki anlatamam..........

sanki kagnıda ittirmeyle çalışıyor..........şeytan kaldır at 8.kattan diyor............

atılmayıda hak edşyor ama sizden uzak kalmaktan korkuyorum.......ya............

böcük canısı..........sen önceden bir ayrılık yaşadıgın için belki halen bir terslik olucakmış gibi geliyor olabilir..........o yüzdende acele ediyorda olabilirsin bacım be..........
bırak akışına.........olacaksa olur senin yada sevgilinin acele etmesiyle ancak kendine edersin.......telaştan yada üzüntüden başkada bir şey olmaz.........
tabiki terslikler çıkambilir ama öyle herşeyide kötüye yorma...........

tabiki sevinçini mutlulugunu paylaşmalısın bizde bunu isteriz senin yanında olmasakta burdan paylaşabiliriz..........

kendi adıma söyleyim......ben herkesle herşeyi paylaşmam.......sevdiklerim ve kendime yakın özel hissettirdiklerimle paylaşmayı tercih ederim..........

abimler temmuzda izne gelcekler ve benimde isteme olayım olcak......o zamanda mutlulugumu telaşımı ancak özel ve sevdiklerim bilcek........
öyle herkesle herşeyi konuşup paylaşamıyorum canım.......

nazarada inanıyorum........allah nazarlardan korusun böcüküm

belinayada üzüldüm ........5 yıllık bir ilişki......kolay kurulmuyor ama öabucacık bitiyor.....işte....
hayırlısı olsun.............

duygum saol yaa bende nazara ınanıyom hemde cok korkuyom ınan sızlere demedende olmuyokı anacım catlarım içimde
aman senın pc at gtsın enıste yenı alsın
bak benımkı gtmış kk uzak kalmaym dıe laptop almış :roflol: delı sımdık para yok 1500 tl yatrcak kredı kartına offf anam bee

ben geldım blın bakem nıezemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
askım bugun gelemıycem demıstı ya bana süprıs ettı
moralım cok bozulmustu ama napım ddım ctesı ınş gorurumm ddım bıtanemı:kedi:neyse aksam 7de ısten cıkıyom bugun aksılık 7:30 oldu oda aradı konusuyoz ama bana bısey caktrmıyo
neyse ısten cıktım aradı konusuyoruz demez mı askım cantan hangı elınde bı baktım arkama:asigim:askım mnık kuışum gelmış
sonra kuyumcuya gıttık benım beğendım yüüzk vardıya tekı 450 tl ımış alamadık 900 tl verdırmezdım bı yüzüğmafoldumbenbaska yere gttık askımında cok borcu vardı bana laptop almıstı sızlerle konusmam ıcınmışkaydirigubbakcemile3neyse gıttık baska kuyumcudan söz yüzüklerımızı aldık bıde tektaş pırlanta hepsını askım odedı:asigim:benım param yoktu banada para verdı almazdım ama cok ısrar ettı opuyorumnanaktan cnm benım yaa ıyıkı var
sızlere yuzuklerın resmını koyardım ama askım olmas nazarolur dedı söz gunu gorceksınız artık:lepi: tektasımıda yarın alcam ayarlancak

gözün aydın, gördünmü aşkını, nasıl sürpriz yaptı...
ne zaman istersen fotoğrafını yayınla...
selâm söyle, bizimle olman için aldığı için laptopa... bizim için teşekkür et
iyi geceler canım.

saol ablam ı geceler bana dıo bende uye olcam ne var cok merak edıyom hatta blusma olursa benı o bırakcakmış allam ya ne etcekse o kadr kadın içinde:roflol:
ayy mutlu mutlu uyyum ben ı geceler ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…