evet böcüğüm, kazen layık görmüş bende görünce şaşırdım
tünaydın canlarım...kıyamadıklarım
irnam sakin ol aman kuzum benim. böyle hissettiğinde çık, yürü biraz.
ayaklarınla çiğne kaldırımları, bütün sinirin geçer ...başından sık sık geçen yeşilimi dinle.
oğlunu tebrik ediyorum, tabi seni de.ne mutlu bak bitirdi geliyor...gitmemende hayır vardır belki, öyle düşün lütfen.
anne olmak güzel ama her şeye katlanmak zor,zor be güzelim..
bu ara da Allah kavuştursun inşallah, kızında gelecek. hepinizi kocaman öpüyorum, dualarım hepimize, sizi seviyorum
öyle canım.ne çok istememe rağmen olmadı,olamadı,çok sağol lereenim desteğin için.haklısınız belki hayır vardır..opuyorumnanaktanBöcüğüm sabret az kaldı:))
İrnam oğluşunu tebrikler. Canım haklısın anne olarak oğlunun törenini görmek istersin ama demekki kısmet değilmiş ve 'Her şerde bir hayır var 'sözünü unutma. Mutlaka bir sebebi vardır gidememenin..Üzülme canım benim.
Yeşilim kk dostum mavilim:)) olmuşsun hayırlı olsun
Duyguyu iyice merak etmeye başladım . Bir gelseydi hayırlısıyla(
sevgili irnam, bizler burada birbirimizi görmeden hatta hiç tanımadan duygularımızı buluşturduk riyasız....
duygu buluşması, nadiren olan ama yanılmazdır benim için. seni biraz olsun rahatlattıysam "ne mutlu bana" değil, ne mutlu bize... canım arkadaşım
yaa gözume bısey kactı cıkmıoo bulamadımda cok acıyo:sinifsinif:
ırna ablam yapmadığım kalmadı ama batıyo bısey hanı bısey cıksa anlarımda bu bı oyana bı buyana kacıyo
neyse ı aksmlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?