Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Böcüğüm sabret az kaldı:))

İrnam oğluşunu tebrikler. Canım haklısın anne olarak oğlunun törenini görmek istersin ama demekki kısmet değilmiş ve 'Her şerde bir hayır var 'sözünü unutma. Mutlaka bir sebebi vardır gidememenin..Üzülme canım benim.

Yeşilim kk dostum mavilim:)) olmuşsun hayırlı olsun

Duyguyu iyice merak etmeye başladım . Bir gelseydi hayırlısıyla(

alamaktan klavyeyi bile zor görüyom.

ama tam bu arada çok sevdiğim msn den

----ordamısın dedi

,onlada aynı şekilde görştüm epey yazıştıktan sonra,bi rahatladımki..

beni ne güzel teselli etti.ne deyim şu cuma günü tüm dileklerini allahım kabul etsin.ben onu çok seviyorum.
çok alışa gelmiş bir laf ama,
ben yinede diycem,

iyiki varsın yeşilim,iyikii opuyorumnanaktan :1hug:

sevgili irnam, bizler burada birbirimizi görmeden hatta hiç tanımadan duygularımızı buluşturduk riyasız....

duygu buluşması, nadiren olan ama yanılmazdır benim için. seni biraz olsun rahatlattıysam "ne mutlu bana" değil, ne mutlu bize... canım arkadaşım

öyle canım.ne çok istememe rağmen olmadı,olamadı,çok sağol lereenim desteğin için.haklısınız belki hayır vardır..opuyorumnanaktan

duygu buluşması,ne güzel söyledin.benimde böyle bir buluşmaya ihtiyacım varmış demekki.
hepinize çok teşekkürler canlarım.çok seviyorum sizleri opuyorumnanaktan

ırna ablam yapmadığım kalmadı ama batıyo bısey hanı bısey cıksa anlarımda bu bı oyana bı buyana kacıyo

neyse ı aksmlar herkese

kunayd1n yaa benim klavye harf yerine rakam cikar1o bazi yerlerde nedenki

yesilim ablam gecti cok sükür dün yüzügün fiyatini sordum 420 tl cok pahali yaa yarin elbisemi alcaz h içide yüzükleri :asigim:

günaydınlar kızlar

hayırlısı olsun yüzükler elbiseler hadi bakalım güle güle kullanmak nasip olsun

bir ara benim de harf yerine rakamlar çıkıyordu, benim torun halletti. ne yazık ki ben fransızım o konulara

günaydııınn,

böçüğüm vürüs olmasın,gerci benimki letop,kendine ait olduğu içindir belki ama vürüs girdiğinde aynısını yapıyodu.harfleri atlardı.
oğlan gelince yien girer vürüsler
bugün güzel bir haber vereyim sizlere

muradım,tüm derslerden gecmiiiiiiiiiiiişşşşş.::lepi: :lepi: :lepi:
hani,şikayet edilipde hiç bi öğrenciyi gecirmicem diyen hocada gecirmiş.:teytey:

ayyy nasıl seviiinndiiimmm.
dün ağlıyodummm bugün ucuyooomm..:teytey:

artık tam anlamıyla mezun oldu .:lepi:bide stajını yaptımmı ooohhh.allahım sen hayırlı yerlere güzel yerlere nasip et inşallaaaahhhhh..:Saruboceq:
anam bi topikmi acsam aceb makina mühendis anası oldum deyi :jeyyar:

neyse geceyede kızım gelcek oğlanda yarın gelcek bir kaç saat arayla.kaydirigubbakcemile2
sabah sabah çok sevdikleri ağlayan pastayı yaptım,sarma yapcam birazdanda,
daha pazar işimde var. bugün buranın pazarı...size haber verim dedim,dün üsdüm sizide,
anooommm ben yirim hepinizide.:asigim:

S.O.S .........S.O.S S.O.S

DUYGU HABER VER........................... DUYG HABER VER.
ARTIK BİZ SANA

S.O.S .....YAPIYORUZ BAK....:1ninca:..

irnammmm, çok sevindim ...hele sen mutlu olunca daha bi sevindim.
gözünüz aydın olsun

topiğini aç geliyorum senin neyin eksik makine mühendisi anası az mı? aç geliyorum

VALLA BUYUK HAFLE YAZIYORUM KUCULUYO SITEDE ÖLE IDARE ETCEM
IRNAM ABLAM COK SEVINDIM BEKAR OLSAYDIM:jeyyar: NEYSE BENDE AGLAYAN PASTA HASTASIYIM COKTA I YAPARIM HE BIRAZ ZAHMETLI AMA OLSUN AFIYET OLSUN CNM

ooyy gurban olurum hepinize yaaa
yeşilim, böçüğüm çok sağolun.
kızz böçük ben senin yüzüğünü yazmayı unuttum heycandan
pc ni yazdım ayy akıl kalmadı canısı hayırlı olsun bidenem inş.gönlüne göre bi yüzük bulursun.haklısın altı aldı başını gitmiş durumdayken .tüm evlenenlere kolay gelsin canım yaa pekde pahalıymış kızz alyanslar okadar olmuşmu :1shok:ahhh ahhh sorma yavrusuu kacırdık sengimi fıstık kızıı,
ağlayan pastayı sende seviyon demek,övünmek gibi olmasın ama pek güsel yaparım ablam,bıyır geeellll.ahh keşke yakın olsanız hepinize ikram ederdim beee.ahh ahhh uzaklıık
neyse ben topik acmaya gidiyom buyrun beklerim.

ama işimde çok karşılık yazmam gerekir.neyse arada girerim. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.

Son düzenleme:
ayy noldu varya.telofon etti oğlan,anne biz arkadaşın ailesiyle geliyoruz diye.
tokattan arkadaşı vardı,aynı evde ve eynı sınıftalardı,tören için ailesi arabalarıyla gitmişlermiş,şimdi onlarla geliyor.
ankaradayız,akşama misafirin var,hazırlıklı ol diye aradı.bi koşu pazar yaptım,
bayıldı, yeşil fasulye,var,yanına pilav çorba salatada yaptımmı iş tamam.
eşşek bana süpriz yaptı sabah belkerken,hiiç tahmin etmezdim onlarla geleceğini.kaydirigubbakcemile3
neyse görüşürüz şikerleriim opuyorumnanaktan

gözün aydın irnam, hahahaha bana çok gülmüştün...hahahaha.. bundan sonra sürprizlere hazır ol...kolay gelsin...

aha duyguyu gördummmmmmm:1ninca: nan sen nerdesın maynak karı :mymeka: merakten ölduk cvp ver yolcam senı

ırnam ablam evt altın cok pahalı allah yardım eder ınş sanada kolay gelsın ablam
yesılım sen nasılsın ablam enıste nasıl
leerenım ortalarda yok
herkese ı pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…