Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

kızım evlendi istanbula gitti. arada geliyor işte

Allah kavuştursun irnam, inşallah askerimiz de gider döner işlerine bakar.
o arada sen de bebekle oyalanırsın annanem benim:):) bizlerle vakit geçirirsin

şimdiden üzülme sakın

ben cıkıyorum aplalarım cunku hem sıcak hem sıkıldım yaa kımsede yok kk fazla sıcak herkes gezıyo bende oturduğum yerde terledım haa
askım gelcek ablasına gtcek mıyız tam bılmıyorum hele bı gelsın olmadı gezerız cok öptum sızlerı yarın görusmek uzre

günaydıınlaaarr..:teytey:

istanbul uzakmış oda yaa,allah kolaylık versin canım.
sağolasın yeşilim bakcak artık,ben karışmak istemiyorum,sonrada bizleri suclar bilirim huyunu,ne karar aldıysa hep kendi almıştır.onun için aman aman.sinirlidir saten.kocamdan korkmam ondan korktuğum kadar.fisfisfis ne garip demi evladından korkmak.işte ben malesef,hem en çok beni sever,ama en çokta bana yapar yapacağını.
neyse bugün atayım biraz arkasından,hemde fazla gecinemeyiz.aksilik bu yaa en çokda benimle dertleşir CADIARZU
kafalar karıştı demi,eee işte bölee,ben bile cözemedimki oğlanla ilişkimizi kaydirigubbakcemile3

ama kızım yokmudur kızım,tek evliliğinin dışında beni hiç üzmedi,onuda artık kabul ettik naparsın,istiyorum deyince akan sular duruyor.mutlu şimdilik ama,neyse niye deşildim ben hayrett fisfisfis

neyse kacayım
böçük görümce hanıma gitmemiş heralde,

ırnam ablam gıdemedık dun araba almışlar onu ablasının uzerıne yaptrmaya gtmısler zaten hanı bız gelcez demedık bıgun önce hata ettık yoksa beklerlerdı bıde benımkı dun yoldan geldı hemen yola gttı 1,5 saat benımleydı sadece
ısten gec cıkardı kıl patornun yığenı vardı ya :mymeka: benımkı geldı 20 dk bekledı cıkamıyom sonunda yukarı cıktı kolumdan tuttu gotrdu benı patrona dedım gıdıyom ben by cıktık:roflol: yüzük baktık ama ben beğenemedım sonra yemek yedık eve bıraktı benı

hayırlı olsun arabaları.

ya senin bu patrona bende gıcık olmaya başladım haa.senin böyle bi gününde bile rehin alır gibi allah allah :mymeka:.
heççmi genç olmamaış,acukk aşktan meşkten anlamzmı bu yaa,ne höt adammış.
düğünede izin vermss bu gidişle bee. :mymeka:aahh ahhh allah sabır versin :teselli:

patron deıl cnm yığenı bu:mymeka: ona kısaca böle dıyelımkötükedihüso
kıl ya onun lafına pek bakmzdım ama dedım ınsanlık bende kalsın ama nerdee beklebekle benımkı aldı götrdu benı vallakaydirigubbakcemile3
senın oğlanda ne tuhafmış haa hem severım hem döverım hesabı olmuş az ama evlat baska ana bambaşka :asigim:keske annem yanımda olsa :çok üzgünüm:

leerenım yesılım daha gelmedıler
yesılım eşi nasıl acep

tünaydın canlarım
irnam, çoğu kez böyledir ana, oğul ,evlat ilişkileri. herkes bir yana onlar bir yana kızsakta böyle canım. oluruna bırakmak gerek

böcük haydi bakalım güzel haberler bekliyoruz her daim.
lereenim gerçekten eskisi gibi girmiyor siteye gözlerimiz onu da arıyor.

dün denize gittik kızımla, bu gün eşin ateşli bırakıp gidemedim, kıyamadım. başka gün inşallah. dün çektiğim fotolara bakar mısınız?

http://www.kadinlarkulubu.com/fotograf/235745-kendi-cektiklerim.html

yesılım ablam :1shok: böle oldum he
neden mı manzara süper ama sende muthış çekmışsın yanı cok ıyı bı fotocu olursun mumkunse benım düğün resımlerımı ceker msın beleş he para vermem:roflol:
cok harıka bı yermış cok şanslısın valla cok kıskandım bız bıle ıst öle masmavı denız gormedık gri takılıyouz sureklı moda herhalde

fotoğraf ustası,:jeyyar::1shok:

marifet makinadaymış,sengözlerimebaksanab

tamam kabul amaaaaaa.

ya güzelliğidemi makina görüyo.:uhm,kareleri kimin gözü belirliyo dersin.geç geç biz msj aldık,artık sen hem şair,hem yazar,hemde fotğrafcı.
aslında gazeteci olmalıymışsın,valla bak,
----- niye ! niye !
gecmişte olsa niye ! diyorum meraktan çatlarım çünkü,,bu yeteneklerini neden kullanmadın canımın içi yaa.fisfisfis.
oooffff neyse senide üzmeyim.ama bayıldım gercekten.antalyayada tabiii.kaydirigubbakcemile3

kızzz böçüüükk ne uyanıksın haa.fotoları bedavaya getircekmiş.kıııss paramı alır.. allasen..ayyy hepimiz düğününe geliyomuşuzzz.allaaaaahhhh :teytey: hihoyyyt

aman bugün çok hayel kurdum.yeter bukadaarr.kaydirigubbakcemile3

ırna ablam nerde beleş oraya yerleş:jeyyar: hesabı
ınş gelmesınızde altınımı yollan ha

böcük valla iyisimi altın yollamak, sen iste yeter ki. bakarsın geliriz düğününe belli mi olur...

irnam geçmiş yazılarımda hep yazmıştım unuttun sanırım, bir fuar anım vardı.

hep gazeteci olmak isterdim, bir yazar ama ailevi sebeplerden finikeye gidince ertelendi, sonrada acelesi varmış gibi evlilik, çocuk derken......malum:) içimde ukte kaldı. neyse sağlık olsun da. "son pişmanlık fayda vermez"

zaten öyle olsa bak sizleri nasıl tanıyacaktım... nasıl moral ama dimi

sizi öptüm mucuklar olsun

gazeteci olma isteğini yazıların birnde hatırlıyorum ama olamayışının sebeblerini bilmiyordum.atlamışım demekki.o zamanlar sıkı takipcin değildim.itiraf ediyoommm :mymeka:

haklısın artık mazide kalmış,ama senin gibi yeteneğim olsun, bi şiir yada küçük öykülerle bezenmiş bir kitap yazarım.
aklında olsun hemen alırım kitabını..zemuszemus
hatta kitabin adı bile
yeşilimin duyguları ..........altına bizleride yazmayı unutma haaaa acuk şımaralım kaydirigubbakcemile3

nan böçük bi limonatanı pastanı yemeden altın göndermek varmı öleee süprizzzzz sana bitene bebek emziği göndercem işteeee.
ya essah duygu nerelerde beyaa.
dünden için MR cekincekti abisi,diğer yazılarda,öyle söylemişti.ama duygu nie böle yapıyoki evlerinde yokmu acep pc. de giremiyo :uhm:

"Yeşilimin duyguları" olacak valla. sizlerin varlığını unutmak mümkün mü irnacığım... nereye gitsem yeni bir şeyler görsem aklımdasınız. paylaşmak için can atıyorum.

ben de duyguyu o yüzden merak ettim, inşallah güzel haberlerle gelir de içimiz rahat eder

yeşilim duyguları.
yakıştı valla,ee artık stoklarından yavaş yavaş gün yüzüne cıkarmya başlasan iiii olcak .
adı hazır.yazılarda birikmiştir eminim..
yağ var
un var
şekerde var,
hadi yeşiliiiimmmm,
yazılar vaaaarr
isim var
yazardaaa vaaaarrr..

ayyy çokkk mutluyuuuummm. süprizzzzz geleceğin yazarıyla yazıştııımm bügüüüüüüüüüünnnn... zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ne heyacan yaptıım,ne yazdım zırvaladımmı :kedi: bunuda bilmiyorum tek bildiğim çok sevindiğim. :teytey: inşallah onu kaybetmemmmmmmm...

gunaydın nan oşın gene mı sen :mymeka: kk sen actın haaa

yesılımın duyguları benım askımıda anlatmayı unutman hee::kedi:
ırnam bende merak edıyom ama ses yok seda yok noldu acep

bundan sonra böyle canım saat 8 oldu mu mesaim başlayacak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…