Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

yok yok ablam 4te evdeydım yengem evı temıslemış bende cam sıldım perdelerı taktık halıları serdık
sonra uydum sımdık uyandım süslendım beklıyom
8 gıbı gelcek ınş
offffffff :asigim: napcaz yaa cok heycanlııyım yaa

rengten renge girme seansları başlamış bulunuyoooooorrrrr.saat 20.44

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan vereliniortak

bu yapılcak meraklanma seenn vereliniortak vereliniortak kaydirigubbakcemile5

sonada hihoyyyt

:roflol: :roflol: :roflol: SAAT 2100 durum ne oldu ki heheheh

Amanda aman böcük kızçem çok şükür sende evliler kervnına katılıyorsun Şeniz:teytey: artık düğünde oynarız:teytey::dance: darısı duygu kızçeme ve tüm bekarlara

Canım böcüğüm inan çok mutlu oldum, kızımız gibisin biliyorsun. Fotoğrafıda görmem için bekletmene sevindim . Çok tatlısınız Allah mutlu etsin ömür boyu. Kızımızı üzmesin ve çok sevsin enişte bey yeter başka birşey istemiyoruz. Onada bizden sevgiler.

:roflol: :roflol: :roflol: SAAT 2100 durum ne oldu ki heheheh

saat şuan 22.55

ooooohhh herkezler bir gevşemiştir,tanışma ,süzme faslı çooktaann bitti.
yemekler yenildi,çaylar içildi,eee artık sağdan soldan ,hatta kk den bile konuşulur. :roflol:

kızz böçük bak saat saat seni düşünüyoz.CADIARZU

bak bi sürü aney var burda.artık bugün seni afedüyoz, a.s
sabah
çatlatmadan herbişeyi anlat bizee kaydirigubbakcemile2

off sonunda geldımdelikafadulden ıznınızle bayılcam
saat 20:30da geldı benımkı arıyo gel nolur sen benı al sokağn basındn heycandan ölcemdelikafadulden
yok dedım abım gelıyo benımkı bı tırstı gorsenız neyse abım gıttı aldı geldı ben ne h geldın dıyebıldım nede gule gule o saate kadr
neyse oturduk bı basladılar konusmaya anam benımkı sankı kırk yıldr bızımle:1shok: ben hıc konusamadım bıle
dedı bak bana sahıp cık sende konus ağla sızlavermzlersede kacarız :sm_confused: nan dur dedım hele bı gel neyse
cok guzeldı ablam ve yengem cok üstüne gıttıler ama bıdaha uzulmemı ıstemedıklerı ıcın:teselli: sonra bı basldılar konusmaya gece 12 ye kadfr
neyse o arada annem aradı abımle konustu abımm dedı bak anne bırını vercem sana benımkıne verdı telı:1shok:ben dıom sımdık yedık ayvayı:roflol: yok benımkı bı basladı konusmaya annecığım nasılsın falan fılan bı gorsenız ben böle:1shok:kac yıllık anneme ben bıle zor soyledığım seylerı o 10 dk hallettı sonra babamda yanındaymış herbıseyı duymuş
abıme dedı tmm gelıyom babalar gunu gelıyo soyle herkes hedıyesını alsın :roflol:babam kendını dusnuyo
abalm demez mı baba bıze gelınce sıra yok kızm kucuk der bınkez naz ederdın noldu sımdıkopuyorumnanaktanneyse süperdı cok guzeldı
suan afyona gıdıyo yaırn aksam benı işten alcak erken gelırse ablasına gtcem tanısmayadelikafadulden
aklıma baska bısey gelmıyo sız sorun ben anlatıırm
ıyıkı sızlrr varsınzı yaa ıyıkı annem kadr cok sevıyorum sızlerıŞenizŞenizŞeniz bın kez öpsem azdır

hersey gönlünce olsun inş böcügüm a.s.
balım cok güzel gecmişşş bundan sonakilerde hep böyle olsun su gibi aksın gitsin inş
hayırlısı olsun

ayy böçüüüükkk kıs ,ne güzel gecmiş yaa.
ay ben bile nassı duygulandım valla,eee damat beyde işi biliyomuş haa,nabza göre şerbet vermiş maşaallahh.
adına sevindim canım benim.ailenin kabul etmesi iyi bakmaları,ne güzel anlayışlı ailen varmış.inşallah bundan sonra dahada güzel olur herşey,birdaha ıskalamassın kaydirigubbakcemile3..
ee o, artık sırayı atlattı,şimdi sıra sende :jeyyar:.
sakin ol sakın heyacan yapma,nolcak onlarda senin benim gibi insan,samimi ol yeter.içten sıcak.o kaaaaaaa sositososito
hadi kolay gelsin canım arkandayııızzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

topik ahalisi nirdeler yaa, CADIARZU
bende gec girdimya,işleri var heral.
duyguda girmiyo kac gündür.senden haberi varmı acaba.

neyse hepinizi öpüyoomm nanaktan, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

böcüğüm herşeyin güzel geçmesine, babanların olumlu karşılamalarına anne gibi sevindim inan canım. bundan sonrada herşey gönlünce olsun. siz mutlu olunca bizlerde seviniyoruz işte.
ablalarına git, yine anlatırsın, bizi sevindirik edersin. seni çok öptüm

ayy canım ablalaım yaa cok tskler
ne dıycem bılemıyorum cok mutluyum sızlerde ıyıkı varsınz

iyi günleeer.napıyonuz,yine tükanı böçüğüm acmış,kız heycanlı heycanlı ihmal etmiyo burayı.sağolsun canım yaa.bu akşam iş cıkışı ablaya gidilcekti.akşam olmasını hem ister hem istemez şimdi.mafoldumben :teselli:

yeşilimde ,lereenimde yohtur. opuyorumnanaktan

ya duygu , ne alemde aceb abisinin belli olmadı MR ları canları sıkıntılıdırda. inş temiz cıkar. :Saruboceq:

diğer tüm kızlarında işleri rast gitsin. :1hug: a.s.

tukkn unuturlu mu yaŞeniz
heycanlıyım ama neyle karsılascamıda bılmıyom encok anneını merak edıyorum ama ancak nışana kısmetse görcem
yesılım leerenım yoklar ama gelırler herhalde
duygu hıc uğramamış alla allaCADIARZU
sen nasılsın ablam ayy cok sıkıcı bı hava var cok sıcak

Canım böcüğüm senin adına çok sevindim. Demek herşey yolunda gitti. Ailen olumlu karşıladılar çok şükür, canım benim. İnan kendi kızımı veriyormuş gibi heyecanlandım ve duygulandım. Dileğim bundan sonra herşey istediğin gibi olur ve bir ömür boyu mutlu olursun. Darısı duygu kızçeme inşallah. Onunda güzel haberlerini duyarız buradan .Canım görümceyle tanışacakmışsın 7 tane ihlas suresi oku ve üfle.:))))

Hadi güzel haberler bekliyoruz:1hug:Şeniz.

uyy canlarımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ayy sımdıkte aksam olmuyo heedelikafadulden
cok şimarıyom hee

şımar böcüğüm hakkın tabi akşam için bol şans ve huzur diliyorum

kızlar güzel bir hafta diliyorum epicinize
kızım burada ya, torunum da geldi okul ilk dönem bitti biraz deniz, gezme yapıyoruz ondan giremiyorum. kuzum benim bu gün yarın gidecek. of of ki ne of

duygum gelmedi umarım iyi haberlerle gelir

oohh gezin yeşilm valla tadını cıkarın beraber.canım kızın sana yakın değil sanırım ofladığına göre. fisfisfis
he hee bende tatdım o duguyu zor tabii.ofki ne of demi canım.
benim kuzularımın ikiside cumartesi gelecekler inşallah.hihoyyyt
kızım 10 kalcak,oğlanda temmilli geliyor.bi aklı hemen askere gideyim diyor bi aklıda hemen işe gireyim diyor CADIARZU.nolcak bilmiyoz henüz.hayırlısı artık.

yesılım ablam benım yerımede gezın cunku yıllık ızn ble vermemeyı düşünüyorlr

ırnam ablam bence askerlığı aradan cıkarıversın snra tamduzenlı bı hayata gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…