Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ohh iyimiş nan bende ızın olsada az yatsam dıom
gece saat 12 benım 10 aylık yığen ayy gorsen heyytt heyttt dıe elını kaldrıyo konusuyo aklınca yengem dıo fırınıa gttık anamm bırden adama el kaldrııp heyyttt gıbı bı ses cıkarmaz mı adam öldu gulmekten:roflol: gece onun konusmalarına uyanıyom benımkı gelıncede bı etse heyttt dıe bı tırsa

:roflol:
ne şekerdir ama , yerim ben onu..
çocuklar bir alem ya, kafaları çok farklı çalışıyor..
seninki tırsmaz bence, alır kucağına yanaklarını ısırır :roflol:

ılk gun geldı bızmkı bı gülüyo benım uşağa gorsen adlarıda aynı ondan mı nedır aldı hemenkucağına sevdı sevdı sevdı sonra annesı onu yatrmaya gotururken öptu kokladı sankı yıllardır bızmle
ben olsam hayatta konusamam bılem
pazar gunu akrabalarına gtcez ne mok yıycem bılmem
aksama ablama gtcez
ayy bıde ablam beğenmemış benımkını yaa:sinifsinif: moralım bozuldu zaten o benım hıc bıseyımı beğenmezkı kıskanc nolcak askımın geldığı ılk gunde okadr cok soru sordukı aklına gelmes
ssk var mı ne iş yapan kac tl maas alan bunları ben bılem sormadım
yengemde kac altın takcan kac gr olcak dıyecek oldu sus ısaret yaptım
cocuk cok sıkıldı sonra abımler aldı onu benım odama gotrdu cok guzel gectı ondan sonrası sımdık gene ablama gıdıok benımkı terlıycek

senden dolayı yeğenini de sevmiştir :asigim:

abovv çok feci sıkıştırmışlar ya, yazık üzüldüm şimdi uşağuma..
yengen de bi hoş haa, daha ortada bişey yokken kaç gr altın takcan demiş :roflol:
düğün öncesi bile sorulmaz la, biz de ayıptır, gücü neye yetiyorsa onu yapar..

bence gitmeyin ablana, yazık çocuğa kaydirigubbakcemile3

yengem öle ya sorma :mymeka: sınır oluyom
bende dıom askım ne ıstersen al benım altın var saten ya dert mı o da mutlu olalımda yeter
aksama gtcez mecbur benımkıne dıom ıstersen gtmeyek korkmuyom kımseden herkese vercek bı cevabım var dıo:umursamaz:
gorsen ya herkese kendını cok sevdıren bı cıns yolda yururyoruz yada bı rsturanta gırıyıoz ıkı dk muhabbet edıyo akraba gıbım onlarda cok sekersınız cok yakısıtnız falan dıolar:kedi:

çok girişken ve de sıcakkanlı demek ki
Allah bozmasın mutluluğunuzu canım benim :nazar:

Kızlar selâmlar olsun

o senin yeğenini yirim, öperim ben. böcük bak ablana kızma, o şimdi senin geleceğin için endişeleniyordur. sonra söyleyeceğine şimdiden kulağına su kaçırıyor. normal yani. sen şimdi kızıyorsun sonraları anlayacaksın seni düşündüğünü

yengen...bilmiyorum yorum yok şimdilik tuhaf işte

oşıncım sınav sonrası ne zaman bodruma gidiş

benim bu gün misafirlerim var epeyce giremiyebilirim hepinizi çok öptüm

geldiimmm iştee,

oceanda yeşilim böçük gelmişler bilee

aman gece gec yattım,sabahta uyanamamışım.

demicem kısss ne güzel işte sohbet edin valla seviniyom ben,tam tersi giren azalınca üzülüyom.
böçüğüm yeşilim haklı valla.onları bende sordum farkındaysan işi varmı,dalkıçlığı bırakcak dedin daha bi telaş aldı beni işsizlik zor anneeeemmm.tamam şimdi laylom aşkınız yeter gözüyle bakıyonuz ama öle değil,sorcak tabii ablacın herbişeyi,ne darıl nede gücen,senin akıl şimdi teee tepelerde,,ama yengende ayıp etmiş,sorulurmu öle şey önemli olan,geleceği korkusuz olsun,borc harç altın alıpda sonrada geri vermek de olabiliyo.onlar önemli değil ama işi mutlaka olmalı.
yohsam yoookk böçük bizene:olmaz: :olmaz:

ocean sen nasılsın canısı.sınavlar nasıl gidiyo.kolay gelsin saa canım

yeşilim bugün kalabalıksın,misafirin var.kolay gelsin kuzum.aman fazla yorma kendini,sıcakta fazla şeyler yenilmez zaten.opuyorumnanaktan

yesılım ablam saol fıkrın ıcn kolay gelsın sana

ırnam ablam h geldın cnm

Son düzenleme:
yeşilim ablacım sanırım temmuzun ilk haftası yola çıkaceğiz:dance:
daha belli değil ama, babam antalya-demre ye gidelim, ordan geçelim diyor..
bize de o yolların çekilmesi zor geldğinden direk gidelim diyoruz..
daha belli değil yani:delphin:

irna ablacım çok teşekkür ederimm..
Allahım zihin açıklığı versin de alnımın akıyla çıkayım şu sınavdan:Saruboceq:

Canlarım hepinize merhaba kocaman öpüyorum.Şeniz

İrnam bence oğluşun askerliğini yapsın sonra işte sorun oluyor . Tabii sizler ve oğlun daha iyi bilir.:))

Böcüğüm Yeşilime katılıyorum ablacığın senin iyiliğini düşündüğü için sıkıştırıyor enişte beyi:))Demek gidemediniz görümceye sağlık olsun. Her işte bir hayır vardır

Oceancım Allah zihin açıklığı versin güzel haberlerle gel inşallah.

Duygudan hala haber yok :((((

Yeşilim kk dostum kitabın adı 'Yeşilimin duyguları' çok güzel olur:)))vereliniortak

leerenım h gldın aksam ablama gıdıyoruz bakalım ya gene heycan aldı benımkınıkaydirigubbakcemile3
sen ne ettın nasılsın
sölemesı ayıp cnm ınanılmaz makarna cekıyo yaa

kızlar geldim

lereenim de gelmiş ne güzel onu çok özlüyorum

irnam yol üstü biraz uğradılar gittiler. sıcakta birşey yenilmez zannet sen. hehehehe

oşın sınavında başarılar..beraber kutlarız...yola çıkarken bir de iyyi yolculuklar dileriz tatlım

böcüğüm sakın endişelerin varsa erteleme sor soracağını. bizler deneyimli büyükleriniz. bizlerle paylaşıyorsun fikirler verebilirsek ne mutlu bizlere

kunaydınnnnnnnn zemuszemusopuyorumnanaktan

nasınız hatunlar fıstıklar cerezlerr yerım sızı
off hava cok boğucu olsada cok şükür sağlıklı huzurlu bı şekılde gözlermızı actık allahım aratmasın bu gunlerıı

tünaydıınnn.
evet burdada hava sıcak,ama bunaltıcı değildir,rüzgar eser.

ilahi yeşilim güldürdün beniii,ben öyle sanıyım haa,:roflol: :roflol:anladım anladıımm,her halikarda,oluyormuş demek.:roflol:

napıyorsunuz bugün ,bende kocaya yalvarıyom duruyom gezdir beni diye bakalım artık gönlü olcakmı çoookk sıkıldımmm kız bi geleydiii...zemuszemus

ahhahh eskıden nışanlı ıken o sana yalvarırdı demı abla zemuszemus

sorma kısss,üstüne birde kızardı benden sen hiç bişey istemiyon diyee.

aahhh ahhh şimdiki aklım olsaydıııı kaydirigubbakcemile4 ucur apar beni ,gezdir,tozdur,derdiiiimmm.
ne maymakmışım yaa,hanım hanımcık kıs rolu ne oynuyonki akıl işte aahhh ahhh.şimdi ağzımla çiçek isterim.
---eve geldiğinde çiçekciler ölmüş diyooo senağlama
deli şey :mymeka:

Back