- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rengten renge girme seansları başlamış bulunuyoooooorrrrr.saat 20.44
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan vereliniortak
bu yapılcak meraklanma seenn vereliniortak vereliniortak kaydirigubbakcemile5
sonada hihoyyyt
geldımm teldeydımde
baslıyorum ırnam ablam
26 yasında rızelı aılesı rızede 3 kardesler ablası evlı ıst da
evın tek oğlu
host suan ama asıl meslek dalgıc benı bırakıp gıdemedığı ıcın artık yapmıycak
tarıh bellı 21 hazıran ısteme 28 bız onlara gtcez 5 temmuz söz nışanda 1 2 aya kadr
tabı bunlar bızm dedıklerımız aılelerde onemlı uzun yoldan gelcek olan onlar
telde fırca yedımm anneme daha demedım dıe bugun anneme dıycem aksama ablama dıycem yarında bıze gelcek tanısmayaınş
senı beklıyordum ablam bendesaol herkes cok yakıstırıyo zaten ayy cok heycanlıyımm bıze gelcek bugunde
ben sılım hemen ama leerenımı beklıyorum sen o bakınca sılersın oldu mu belkı ben burda olmam cunku cok öptum
:roflol: :roflol: :roflol: SAAT 2100 durum ne oldu ki heheheh
iyi günleeer.napıyonuz,yine tükanı böçüğüm acmış,kız heycanlı heycanlı ihmal etmiyo burayı.sağolsun canım yaa.bu akşam iş cıkışı ablaya gidilcekti.akşam olmasını hem ister hem istemez şimdi.mafoldumben :teselli:
yeşilimde ,lereenimde yohtur. opuyorumnanaktan
ya duygu , ne alemde aceb abisinin belli olmadı MR ları canları sıkıntılıdırda. inş temiz cıkar. :Saruboceq:
diğer tüm kızlarında işleri rast gitsin. :1hug: a.s.
Canım böcüğüm senin adına çok sevindim. Demek herşey yolunda gitti. Ailen olumlu karşıladılar çok şükür, canım benim. İnan kendi kızımı veriyormuş gibi heyecanlandım ve duygulandım. Dileğim bundan sonra herşey istediğin gibi olur ve bir ömür boyu mutlu olursun. Darısı duygu kızçeme inşallah. Onunda güzel haberlerini duyarız buradan .Canım görümceyle tanışacakmışsın 7 tane ihlas suresi oku ve üfle.:))))
Hadi güzel haberler bekliyoruz:1hug:Şeniz.
şımar böcüğüm hakkın tabi akşam için bol şans ve huzur diliyorum
kızlar güzel bir hafta diliyorum epicinize
kızım burada ya, torunum da geldi okul ilk dönem bitti biraz deniz, gezme yapıyoruz ondan giremiyorum. kuzum benim bu gün yarın gidecek. of of ki ne of
duygum gelmedi umarım iyi haberlerle gelir