Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

böcüğe bak sen, gezermiş maç maç...
dimi irna, ,gençlikte gezmelerin tadı çıkıyor şimdi istesende zor geliyor. biz de severiz seyahatı

oşıncığım Allah yolunu açık etsin tatlım. başarılar diliyorum. sakın KK için derslerini ihmal etme...çok öptüm sizi

böcüğe bak sen, gezermiş maç maç...
dimi irna, ,gençlikte gezmelerin tadı çıkıyor şimdi istesende zor geliyor. biz de severiz seyahatı

oşıncığım Allah yolunu açık etsin tatlım. başarılar diliyorum. sakın KK için derslerini ihmal etme...çok öptüm sizi

stres topum benim Kadınlar Kulubü..
girdikçe, konuştukça rahatlıyorum..
daha çok dersimi çalışıp, öyle girmeye çalışıyorum..
zaten az zaman kaldı, kurtulcam..
sona da ver elini Bodrum..:smiley-cool:
deniz, güneş, kumsal ohhh acısını çıkarcamhihoyyyt

kimseler ugramamış...............hu hu tık tık...............

herkesler nerde...............herkeslere iyi haftalar....................mutlu bir haftanız olsun bayanlar.............mucukssssslar............ŞenizŞenizŞeniz

gunaydınnnnnn
ölmedım kurtulamadınız benden delikafadulden
süperdı
ırnam ablam masallah onu ye bunu ye gez demışsın ama ındık sahaya gıttık geldık ıst doktrduk toplasanız 4 saat uymaıdm ıkı gunde
uyyamıyomkı heycandan ayy bayılcam denızlının hıcbır yerıne gormedım desem:roflol:
mac ıcın gıttım bıde bacı gezmeye nerdee
yıllık ıznı bıle kaldrdık dıolar ama ben gtcem
yesılım ablam nasılsın enıste nasıl
leerenım uğramamış
duygum h geldın
ocean basarılar cnm

hoşgeldinizzzzz.hihoyyyt
kıss böçük essahtan maca gittin haa.:1shok:
ama moralin bozuk gibimi duruyo ne. :1ninca: fisfisfis kıss keşke gezmeye gitseydiniz beee hani şu turlar felan oluyo ya,bende öle sanmıştıımm hihoyyyt sevinmiştiimmm.
neyse bu akşam erkenden uyu bari :jeyyar::jeyyar:
ucak nasıldııııı ,gorktunmu...:delphin:

duygum can sende hoş geldin.opuyorumnanaktan

yeşilim.dün girmedin hiiçç.nassın opuyorumnanaktan

hoşgeldinizzzzz.hihoyyyt
kıss böçük essahtan maca gittin haa.:1shok:
ama moralin bozuk gibimi duruyo ne. :1ninca: fisfisfis kıss keşke gezmeye gitseydiniz beee hani şu turlar felan oluyo ya,bende öle sanmıştıımm hihoyyyt sevinmiştiimmm.
neyse bu akşam erkenden uyu bari :jeyyar::jeyyar:
ucak nasıldııııı ,gorktunmu...:delphin:

duygum can sende hoş geldin.opuyorumnanaktan

yeşilim.dün girmedin hiiçç.nassın opuyorumnanaktan

öluyom yorgunluktan bugun yazdıklarımı ınş yarına hatrlarım :bbo: ıkı gun 4 saat zor uydum abla ya ama herseye dğer hayatımın enönemlı en mutlu gunuydu ınş devamı gelır:asigim:
gezmeye gıdememkı nasıl gezcem ctıs öğlen cık yarımm gun mu gezım nereye gıdelebılırkı
hem annem darılmış bana oralara gıdıyonda buraya gelmıon dıe:delphin:ıyıde gıdememkı bızımm ora cok uzak annemı kapıda öper cıkarsam anca ıse yetıısımkaydirigubbakcemile3

Tünaydın canlarım

Yeni bir gün, yeni bir hafta, yeni bir ay. Tüm dualarımız kabul olsun ınşallah

Böcüğüm, duygum, irnam, oşın....Ve burayı ziyaret edenler...Sağlık, huzur, bolluk diliyorum

Böcük, tebrikler maçı aldınız, kazandınız. Denizliye gezmeğe gidersin bir gün, bol bol seyahat edersiniz gençler.

epinizi öpüyom. hava o kadar sıcak ki, denize gitme vakti geldi, enişteniz biraz daha iyileşsin kim tutar. Allahtan bir mani çıkmaz inşallah

şöyle dimi irna..hep beraber hehehehe

plaj_dogu.jpg

gunaydınnnnnn
ölmedım kurtulamadınız benden delikafadulden
süperdı
ırnam ablam masallah onu ye bunu ye gez demışsın ama ındık sahaya gıttık geldık ıst doktrduk toplasanız 4 saat uymaıdm ıkı gunde
uyyamıyomkı heycandan ayy bayılcam denızlının hıcbır yerıne gormedım desem:roflol:
mac ıcın gıttım bıde bacı gezmeye nerdee
yıllık ıznı bıle kaldrdık dıolar ama ben gtcem
yesılım ablam nasılsın enıste nasıl
leerenım uğramamış
duygum h geldın
ocean basarılar cnm

beni de unutmamış bebeğeemopuyorumnanaktan

sen sadece maç için mi gittin gıı?:uhm:

Tünaydın canlarım

Yeni bir gün, yeni bir hafta, yeni bir ay. Tüm dualarımız kabul olsun İnşallah

Böcüğüm, duygum, irnam, oşın....Ve burayı ziyaret edenler...Sağlık, huzur, bolluk diliyorum

Böcük, tebrikler maçı aldınız, kazandınız. Denizliye gezmeğe gidersin bir gün, bol bol seyahat edersiniz gençler.

epinizi öpüyom. hava o kadar sıcak ki, denize gitme vakti geldi, enişteniz biraz daha iyileşsin kim tutar. Allahtan bir mani çıkmaz inşallah

şöyle dimi irna..hep beraber hehehehe

plaj_dogu.jpg

İyi dileqlerin için çoh tşkler aplacımkaydirigubbakcemile3
allah hepimize bolluk, bereket, sağlık ve huzur versin:Saruboceq:

ay bu hanımlar çok şirin, ortadakı sırıtan benimzemuszemus

yaaaa .................çok canım sıkıldı...........

abımin........sol agzında hafifi egiklik oldu..........yüz felçi başlangıcı gecici dendi..............
ama bi emar çekilsin ded, doktorlar.........
bi emer çekildi.....yanlış olmuş...............tekrar çekildi......emar makinesi arızalıymış....perşembe günü yine çekildi.......
bügün doktorlar...........ankaraya gitseniz iyi olur.......demişler.............
ya aklımda bin tilki bi şeyler diyor......bir sürü şey geliyor.......
abıma dedim....neden ankara ....ciddi bir şey mi diye............yok diyor.....
önemli degil .........emar sonnuçları iyi çıkmadıgı net çekilmedigi için diyor..........
ama........korkuyorum............
yarın için uçak bileti alındı...........
onlar ankarada .........işlemler kontroller olcak bende konyayya döüyorum şükürler olsun...........en çokta buna seviniyorum .hemde çok............
fakat keşke daha sevinçli dönüş yapsaydımda bu şekilde olmasaydı........
of ya of..............aglıyorum acaba bi şey varda benden mi saklıyorlar diye........senağlamasenağlama

duyguşş canım çok geçmiş olsun
neden oldu acaba ani bi haber yada çok soğukta kalınca olur derler
inşallah kötü birşey çıkmaz canım

duyguşş canım çok geçmiş olsun
neden oldu acaba ani bi haber yada çok soğukta kalınca olur derler
inşallah kötü birşey çıkmaz canım

saol canım yüz felci ......şükür ki........gecici çok önemli degilmiş...fakat bu .emar sonuçlarını neden ankara görsün dediler ona takıldım...........
:çok üzgünüm:

duygumm çok geçmiş olsunn :1hug:
geçiciymiş ya neden üzülüyorsun Şeniz

duygu tatlım, üzülme her şey iyi çıkacak ..ankara da daha iyi değerlendirileceği için yolluyorlar. bulunduğunuz yer eksiktir, bilinçsizce bir şey yapmamak için ciddiye almışlar, sevinmen gerek. çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

son durumu bize bildir olur mu? hepinizi çok öptüm

duygumm çok geçmiş olsunn :1hug:
geçiciymiş ya neden üzülüyorsun Şeniz

canım benim üzüldügüm yüz felçi degil o zaten gecici..........
üüzülüp agladıgım...acaba emarda bi şeymi var madem gecici bi durum neden ...ankarada görsün dediler............onu kafaya taktım .

duygum canımın içi.bazen dr. anlamıyor tatlım.ondan dahada deneyimli dr. görmesi gerektiğini söylüyorlar.çok gecmiş olsun.kalbini ferah tutbitanem benim.:Saruboceq:

yeşilim ooohhh içimi okudun haa.canım nasılda cekiyor denizi..oohhh hepcek nasılda ekyifleniyozz..opuyorumnanaktan

ocean,stella öptüm taze fıstıklar sizleride opuyorumnanaktan

güneşim hoş geldin canım sende..gel buyüüürr bizim tükan herkeze acık tadluumm.a.s.

canım benim üzüldügüm yüz felçi degil o zaten gecici..........
üüzülüp agladıgım...acaba emarda bi şeymi var madem gecici bi durum neden ...ankarada görsün dediler............onu kafaya taktım .

inan yeşilimin dediği gibidir
bilinçsiz iş yapmamak için Ankarada daha iyi bakacakları için göndermişlerdir

duygu tatlım, üzülme her şey iyi çıkacak ..ankara da daha iyi değerlendirileceği için yolluyorlar. bulunduğunuz yer eksiktir, bilinçsizce bir şey yapmamak için ciddiye almışlar, sevinmen gerek. çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

son durumu bize bildir olur mu? hepinizi çok öptüm

duygum canımın içi.bazen dr. anlamıyor tatlım.ondan dahada deneyimli dr. görmesi gerektiğini söylüyorlar.çok gecmiş olsun.kalbini ferah tutbitanem benim.:Saruboceq:

yeşilim ooohhh içimi okudun haa.canım nasılda cekiyor denizi..oohhh hepcek nasılda ekyifleniyozz..opuyorumnanaktan

ocean,stella öptüm taze fıstıklar sizleride opuyorumnanaktan

güneşim hoş geldin canım sende..gel buyüüürr bizim tükan herkeze acık tadluumm.a.s.

inan yeşilimin dediği gibidir
bilinçsiz iş yapmamak için Ankarada daha iyi bakacakları için göndermişlerdir

saolun ......iyiki varsınız........yeşilim ablam irna ablam ve kızlar.............
evet burda çok şey eksik......iyi bir doktorun görmesi dahada iyi olur...............
işallahta bir şey çıkmaz ama.........
insanın aklınada bin türlü şey geliyor işte..............işallah...........çok iyidir......iyi çıkar sonuçlar şu göz yaşlarımda gelir geçer......
sevinç göz yaşları olur..........

ne olur ablalarım...kızlar dua edin abime..........
:Saruboceq:

Back