Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böcüğe bak sen, gezermiş maç maç...
dimi irna, ,gençlikte gezmelerin tadı çıkıyor şimdi istesende zor geliyor. biz de severiz seyahatı
oşıncığım Allah yolunu açık etsin tatlım. başarılar diliyorum. sakın KK için derslerini ihmal etme...çok öptüm sizi
hoşgeldinizzzzz.hihoyyyt
kıss böçük essahtan maca gittin haa.:1shok:
ama moralin bozuk gibimi duruyo ne. :1ninca: fisfisfis kıss keşke gezmeye gitseydiniz beee hani şu turlar felan oluyo ya,bende öle sanmıştıımm hihoyyyt sevinmiştiimmm.
neyse bu akşam erkenden uyu bari :jeyyar::jeyyar:
ucak nasıldııııı ,gorktunmu...
duygum can sende hoş geldin.opuyorumnanaktan
yeşilim.dün girmedin hiiçç.nassın opuyorumnanaktan
gunaydınnnnnn
ölmedım kurtulamadınız benden delikafadulden
süperdı
ırnam ablam masallah onu ye bunu ye gez demışsın ama ındık sahaya gıttık geldık ıst doktrduk toplasanız 4 saat uymaıdm ıkı gunde
uyyamıyomkı heycandan ayy bayılcam denızlının hıcbır yerıne gormedım desem:roflol:
mac ıcın gıttım bıde bacı gezmeye nerdee
yıllık ıznı bıle kaldrdık dıolar ama ben gtcem
yesılım ablam nasılsın enıste nasıl
leerenım uğramamış
duygum h geldın
ocean basarılar cnm
Tünaydın canlarım
Yeni bir gün, yeni bir hafta, yeni bir ay. Tüm dualarımız kabul olsun İnşallah
Böcüğüm, duygum, irnam, oşın....Ve burayı ziyaret edenler...Sağlık, huzur, bolluk diliyorum
Böcük, tebrikler maçı aldınız, kazandınız. Denizliye gezmeğe gidersin bir gün, bol bol seyahat edersiniz gençler.
epinizi öpüyom. hava o kadar sıcak ki, denize gitme vakti geldi, enişteniz biraz daha iyileşsin kim tutar. Allahtan bir mani çıkmaz inşallah
şöyle dimi irna..hep beraber hehehehe
![]()
duyguşş canım çok geçmiş olsun
neden oldu acaba ani bi haber yada çok soğukta kalınca olur derler
inşallah kötü birşey çıkmaz canım
duygumm çok geçmiş olsunn :1hug:
geçiciymiş ya neden üzülüyorsun Şeniz
canım benim üzüldügüm yüz felçi degil o zaten gecici..........
üüzülüp agladıgım...acaba emarda bi şeymi var madem gecici bi durum neden ...ankarada görsün dediler............onu kafaya taktım .
duygu tatlım, üzülme her şey iyi çıkacak ..ankara da daha iyi değerlendirileceği için yolluyorlar. bulunduğunuz yer eksiktir, bilinçsizce bir şey yapmamak için ciddiye almışlar, sevinmen gerek. çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
son durumu bize bildir olur mu? hepinizi çok öptüm
duygum canımın içi.bazen dr. anlamıyor tatlım.ondan dahada deneyimli dr. görmesi gerektiğini söylüyorlar.çok gecmiş olsun.kalbini ferah tutbitanem benim.:Saruboceq:
yeşilim ooohhh içimi okudun haa.canım nasılda cekiyor denizi..oohhh hepcek nasılda ekyifleniyozz..opuyorumnanaktan
ocean,stella öptüm taze fıstıklar sizleride opuyorumnanaktan
güneşim hoş geldin canım sende..gel buyüüürr bizim tükan herkeze acık tadluumm.a.s.
inan yeşilimin dediği gibidir
bilinçsiz iş yapmamak için Ankarada daha iyi bakacakları için göndermişlerdir