Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Türkçe'yi düzgün yazmayı kullanmayı tavsiye eden konunun başlığında anlatım bozukluğu var :roflol::roflol:

Demek ki ne yapmıcakmışız değil yapcakmışız olacaktı. kesin önceden slenmiştir aramaya üşendimmirmirmirmir

kızlar okudum yazışmalarınızı..ne hoş köyde yetiştirilenleri yemek daze daze oh!
afiyet şeker bal olsun top top et olsun

irna korktum ama buradasın ve şükür zehirlenmemişsin....bilir onlar mantarın iyisini dimi canım

lereenimde uğruyor arada

december, anacım biz burada matrak geçiyoruz özellikle öyle yazıldı. espri işte:):)
bak, dalganı geç boş veeeer. bunun için izin bile aldık.

kızlar okudum yazışmalarınızı..ne hoş köyde yetiştirilenleri yemek daze daze oh!
afiyet şeker bal olsun top top et olsun

irna korktum ama buradasın ve şükür zehirlenmemişsin....bilir onlar mantarın iyisini dimi canım

lereenimde uğruyor arada

december, anacım biz burada matrak geçiyoruz özellikle öyle yazıldı. espri işte:):)
bak, dalganı geç boş veeeer. bunun için izin bile aldık.

canınız saolsun kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq:
ben komsularımı cok sevyom zaten harbıden cok ıyıler bısey yapsak (hamsı yaprak sarma baklava...)asla ayrı yemeyık:icecream:
ben sınırlenınce cok ıyı yemek tatlı yaparım bıkez bjk yenıldıydı oturdum kızgınlıktan bı dolu yaprak sarmışım sonrada dağıttım kaydirigubbakcemile3

Keşke tüm komşuluklar seninki gibi olsa böcük kızçem:)) Benim hamarat kızçem aferim sana belki bir gün yemek kısmet olur:))

Keşke tüm komşuluklar seninki gibi olsa böcük kızçem:)) Benim hamarat kızçem aferim sana belki bir gün yemek kısmet olur:))

hataya bjk deplasmanına gelırsem ben sıze gelır sızden yerım ınşŞeniz
ay gunaydn dememışım bgu n buraya ben:mymeka:

yok dencek kadr az olsada ordan belkı koca bulur gelırım ablam herzmn bı ıhtımal vardır

leerenım :asigim:

ırnam babana allahtan rahmet mekanı cennet olsun :Saruboceq:
annen cok guzelmış senden guzel yane.:roflol: aman aılecek guzel bunlr ya
evden mı kactın o yaşında:mymeka: ah senı ahh

ırnam, yazdım o bölüme ama ne kadar yazsam azdır. bayıldım canım bayıldım
sana, çocuklarına annene... Rahmetli babana, Allah kabul etsin duasını yolladım.
güzel arkadaşım benim, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş...Maşallah

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Böcük kızçem inşallah canım dilediğin birini bulursun:))

İrnam harika bir nostalji olmuş. Dualarımız kabul olsun inşallah babacığın nur içinde yatsın.Hala aynı güzelliği muhafazaediyorsun maşallah
.

böcüğüm güzel kızım, enişten şimdilik iyi, hastaneden erken çıkmak istedi.
şimdi evde yatıyor. soranlara selâmları var.
sen antalya'ya heç gelmeycen mi?

yesılım a s bızdende de
annemle konustum dıo napıyon sence dedım kk damısn dıo:roflol: he dedım kovalcan bıgun neyse slm et dedı annemde slm etı sızlere
yesılım ablam cok zor yıllık ızın bıle vermeyız bu yıl dıolar anama bılem gıdemıycemm gıbı ama kacarım gerekırse napım
eğer bıgun esımle balayına gelırsek o ayrı

leerenım amın ablam

yesılım ablam nasılsın
enıstemıs nasılŞeniz

leerenım :asigim:

ırnam babana allahtan rahmet mekanı cennet olsun :Saruboceq:
annen cok guzelmış senden guzel yane.:roflol: aman aılecek guzel bunlr ya
evden mı kactın o yaşında:mymeka: ah senı ahh
kızzz allah seni ne etmiye emii,evden kaçmadım nen,allahın izniyle velendimm.hemide sevirekkk..darısı sağa böçükümmm.:Saruboceq:
he kıss annem benden çok çok güzel valla.diyolar zaten hiiç annene benzememişsin diye.ama anam beni benzetemesede,ben ben kızımı anama benzettim :roflol:::

İrnam, yazdım o bölüme ama ne kadar yazsam azdır. bayıldım canım bayıldım
sana, çocuklarına annene... Rahmetli babana, Allah kabul etsin duasını yolladım.
güzel arkadaşım benim, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş...Maşallah
ayyy yeşilim canım benim o senin güzel gören gözlerinden kaynaklanıyor.bitanem.herşey için çok sağoll..Şeniz
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Böcük kızçem inşallah canım dilediğin birini bulursun:))

İrnam harika bir nostalji olmuş. Dualarımız kabul olsun inşallah babacığın nur içinde yatsın.Hala aynı güzelliği muhafazaediyorsun maşallah
.

amiin canım benim amiinn.sende hala fıstık gibisin lereenim maşallahın var.baksana ne güzel tebessüm ediyosun..:nazar:

ne oliyi burda..............kimse beni sormuyor...unutuldum unutuldum kurtulmuş güller gibi.............senağlamasenağlama

allahım ya.............lereen ablam .......hüzünlendirdi...............senağlama

irna ablam hayaller kurdurdu........bende öle gelinlik giyip yıllar sonra oglumun kızımın mutluluklarını görüp mutlu bir yuvam olicekmi diye..............kafamçokkarıştı

ah ah ..........bayanlar...........ama çok tatlısınız...irna ablamın ogluşuda öle......:jeyyar::jeyyar:

olm duygu sende orda burda geyık yapcana bızı unutmatyıp slm verseydın:mymeka: hergun tukkanı ırnamla ben acıyom

Back