- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar okudum yazışmalarınızı..ne hoş köyde yetiştirilenleri yemek daze daze oh!
afiyet şeker bal olsun top top et olsun
irna korktum ama buradasın ve şükür zehirlenmemişsin....bilir onlar mantarın iyisini dimi canım
lereenimde uğruyor arada
december, anacım biz burada matrak geçiyoruz özellikle öyle yazıldı. espri işte:):)
bak, dalganı geç boş veeeer. bunun için izin bile aldık.
:Saruboceq:
ben komsularımı cok sevyom zaten harbıden cok ıyıler bısey yapsak (hamsı yaprak sarma baklava...)asla ayrı yemeyık:icecream:
ben sınırlenınce cok ıyı yemek tatlı yaparım bıkez bjk yenıldıydı oturdum kızgınlıktan bı dolu yaprak sarmışım sonrada dağıttım kaydirigubbakcemile3
Keşke tüm komşuluklar seninki gibi olsa böcük kızçem:)) Benim hamarat kızçem aferim sana belki bir gün yemek kısmet olur:))
hataya bjk deplasmanına gelırsem ben sıze gelır sızden yerım ınşŞeniz
ay gunaydn dememışım bgu n buraya ben:mymeka:
yesılım ablam nasılsın
enıstemıs nasılŞeniz
kızzz allah seni ne etmiye emii,evden kaçmadım nen,allahın izniyle velendimm.hemide sevirekkk..darısı sağa böçükümmm.:Saruboceq:leerenım :asigim:
ırnam babana allahtan rahmet mekanı cennet olsun :Saruboceq:
annen cok guzelmış senden guzel yane.:roflol: aman aılecek guzel bunlr ya
evden mı kactın o yaşında:mymeka: ah senı ahh
ayyy yeşilim canım benim o senin güzel gören gözlerinden kaynaklanıyor.bitanem.herşey için çok sağoll..Şenizİrnam, yazdım o bölüme ama ne kadar yazsam azdır. bayıldım canım bayıldım
sana, çocuklarına annene... Rahmetli babana, Allah kabul etsin duasını yolladım.
güzel arkadaşım benim, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş...Maşallah
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Böcük kızçem inşallah canım dilediğin birini bulursun:))
İrnam harika bir nostalji olmuş. Dualarımız kabul olsun inşallah babacığın nur içinde yatsın.Hala aynı güzelliği muhafazaediyorsun maşallah.