Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Ben buradayım böcüğüm:1shok:

Aferim sana ne güzel söz dinliyorsun öyleŞeniz

sende mı onur uyesı oldun öle mıydın ablamkafamçokkarıştı
dığer topıcte gordum senı dedım sımdık burayada gelır:lepi:ve geldın hava cok bunaltıcı yakafamçokkarıştı

sende mı onur uyesı oldun öle mıydın ablamkafamçokkarıştı
dığer topıcte gordum senı dedım sımdık burayada gelır:lepi:ve geldın hava cok bunaltıcı yakafamçokkarıştı

ohoooo bi sene olcakk onur üyesi olalı lereenim.

böçüğüm sen dahaa uyanamamışsınki,kaydirigubbakcemile3

ama haklısın kısss,lereenim fazla giremedi kk yee :çok üzgünüm:

neyse sen bu akşam iyceee bi dinleeeennn,uykunu alabildiğince al tatlışım..

gunaydınnnnnnnnnnnn
bende dedım sımdık yazmıştır benden önce ırnam ama yok daha ortalarda
nasılsınız ben mı cok ıyı:asigim:
yesılım leerenım ırnam duygum ocean ank nerelerdesınz

geldiiiimmm.
günaydııınn sayın halkıımmm.. a.s şey yani yanışş konuşanlaa opuyorumnanaktan

napayım kahvaltı,ortalığı toparlayam diyene kadaaa bu saat oluyzaten yatak keyfide sürüyo saat 9---10, kadaaarr. :jeyyar:
neydersin böçük çalışmamaak insanı böle kederlendiriyi işte,debirasyonlara giriyiiikk.yataktan cıkasımız gelmiyii..:roflol::roflol:

şaka kızz essahtan tembellik yapıyoozzz.ama yakında çocuklar gelecek inşallah.işte benim maraton başlarr.
eeeee epey dinlendim demi ama.bu yüzden kilo aldım zatii :mymeka:ama bir kilo vermişim.kaldı üç kiloooommm..hihoyyyt.

dün yorulmuşum hatta hamlamışım bile o hızınan kapılarıda ,divanlarıda sildim.bugün yapcaktım ama.bügünde camlar kaldı hihoyyyt.
dün barçmanı rüyamda gördüm evimin her yeri ince tozmuş :utangac: .buyüzden eve gelmiyordu.:utangac:
bana iyi oldu,o hırsınan temizliğe kalktım.:roflol:yapcaktım aslında ama bahane oldu valaa..
amaaaa essahtan barçman gitmiiişş bee.rüyama bakarmısınız. kafamçokkarıştı :uhm:

eee ben öpüyomm.yeşilimi,,lereenimi,senii,duygumu,ankramı,oceanımı,stellamıı.opuyorumnanaktan

duygu gittimi ola gonyaya..fisfisfis

ırnam kolay gelsın cnmm dıkkar et yağmur yağmsın bana hep öle oluyoo
yorma kendını
barcman abla kendı ıstemıs sanırsam ama bısey anlamadım nedenkı

merhaba KK nın en karizmatik, saygı değer hanımları :Yağcı üye smili:

selâm kızlar...
hepiniz iyi misiniz?
yormayın kendinizi o kadar canımıza yazık.
sonra yine uğrarım. şu antalyadaki patlamada ntv veriyor sık sık. eşimin kapattığı bürosunun yeri...tanıdığımız biri vardı ailemizin su tesisatçısı o da ölmüş çok üzgünüz.

yesılım nedır bu basınıza gelenler allah sabır versın:teselli:

oşın bırak yağ cekmeyı nan:mymeka:ama ustume alındım bılem
bak senı blem soruyomda gelmıyn pek genede

:utangac:
ya oşın hava cok sıkıcı ya sızn ordada öle mı
denıze gıtsek tatıl etsek ne ıyı olur
ama ben yüzme bılmım ha:roflol:

selâm kızlar...
hepiniz iyi misiniz?
sonra yine uğrarım. şu antalyadaki patlamada ntv veriyor sık sık. eşimin kapattığı bürosunun yeri...tanıdığımız biri vardı ailemizin su tesisatçısı o da ölmüş çok üzgünüz.

aaaa hiç tv de acmadım hem evdede değildim.annem çağırdı gel hava kızdırıyo asma yaprağını toplayalım dolu felan vurmasın diye.işlerimi yarım bıraktım şimdi geldim.aayy yazık olmuş adama.başları sağolsun,allah sabır versin yakınlarına.
ama ne patlamaları yani bir kaç yerdemi oluyo allahım yaa.hayret ayy dur bi bakıyım yaa
senağlama

selâm kızlar...
hepiniz iyi misiniz?

ablacım inan duyar duymaz sen geldin aklıma..
inşallah onlarla alakalı bir şey değildir diye geçirmiştim içimden..
içime mi doğdu neyse artık, ben de çok üzüldüm şimdi..
başınız sağolsun..
Allah yakınlarına sabır versin..

gunaydın opuyorumnanaktan
nan bende olmasamm nolcak burası blmem :kendını bısey sana şeysı:

tünaydın gızlar

kendini bir şey sanmakta haklısın böcük. valla kendi topiğin olsa bu kadar sadık olursun canım benim. diğer kızlar meşgul herhalde uykunu aldın mı? dinlendin mi?

az sonra kızımla çarşıya gidip geleceğim sonra da pazara uğrayacağız. yine gelirim

duygu noldu haber yok

he valla kısss iyiki varsın bideneeemmmmm.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yeşilim hadi iyi pazarlarrr,ne güzel kızına selam söyle yaaa,öp yerimeee opuyorumnanaktan.kocamaaann kucaklaaa.

:1hug:

Back