Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

delüüü nerde geyik yapıyom ki......hem ama ama ordada arkadaşlarım var....:içelim:......hergünde ugruyom ............bende erken kk gırınce bende dikkani acıyom böcük...........:dilcikar:.
ne yani ben uzaklardayım diye .......erkenden kk ya girmiyom diye unutuldum bu........senağlamasenağlama.

ben unutulacak kızmıyım be bi bak bana..........-tatlicadiarzu-

he hıc unutulcak tip yok :roflol:
aradada olsa gelde unutmayalım yok öle beleşe özlemek neyım:dilcikar:

allahım ya.............lereen ablam .......hüzünlendirdi...............senağlama

irna ablam hayaller kurdurdu........bende öle gelinlik giyip yıllar sonra oglumun kızımın mutluluklarını görüp mutlu bir yuvam olicekmi diye..............kafamçokkarıştı

ah ah ..........bayanlar...........ama çok tatlısınız...irna ablamın ogluşuda öle......:jeyyar::jeyyar:
oyyy gurban olurum sana kıssss.vercek tabii hemde en alasından,en güselinden.en sugarından.benim olanın en iyisinden hatta.böçüğümede sanada.kat kat iyilerini nasip etsinn rabbiimm.sona yıllar geince sende koyan buraya üç beş fotonu.
anee biz belkimde yok da olabiliriz.ama yukarlardan bakcam sana.ve çookk sevincemmm.
olm duygu sende orda burda geyık yapcana bızı unutmatyıp slm verseydın:mymeka: hergun tukkanı ırnamla ben acıyom

ne güsell böçük artık bi dükanımız var kızzz. :roflol:

tabı abla
olmamı bız acıyok bı kapıyokk
ayy duygu nan sen orda kalcan evlencen gıbı :roflol:

delüüü nerde geyik yapıyom ki......hem ama ama ordada arkadaşlarım var....:içelim:......hergünde ugruyom ............bende erken kk gırınce bende dikkani acıyom böcük...........:dilcikar:.
ne yani ben uzaklardayım diye .......erkenden kk ya girmiyom diye unutuldum bu........senağlamasenağlama.

ben unutulacak kızmıyım be bi bak bana..........-tatlicadiarzu-

Tabiki değilsin duygu kızçem:1hug:

he hıc unutulcak tip yok :roflol:
aradada olsa gelde unutmayalım yok öle beleşe özlemek neyım:dilcikar:

Ay ben sizin muhabbetinizi yirim yirimŞeniz

oyyy gurban olurum sana kıssss.vercek tabii hemde en alasından,en güselinden.en sugarından.benim olanın en iyisinden hatta.böçüğümede sanada.kat kat iyilerini nasip etsinn rabbiimm.sona yıllar geince sende koyan buraya üç beş fotonu.
anee biz belkimde yok da olabiliriz.ama yukarlardan bakcam sana.ve çookk sevincemmm.

ne güsell böçük artık bi dükanımız var kızzz. :roflol:

amin ablam amin.aman uzaklara gitmeyin göklerdende izlemeyin rabbim uzun ömürler nasıp etsin ablacıgım.öptüm......Şeniz

tabı abla
olmamı bız acıyok bı kapıyokk
ayy duygu nan sen orda kalcan evlencen gıbı :roflol:

böcük sanırsam sana katılıyorum acı ama gerçek...ben burda kalıcam....evlenirmiyim burda oda meçhul........senağlamasenağlama

Tabiki değilsin duygu kızçem:1hug:

Ay ben sizin muhabbetinizi yirim yirimŞeniz

gördün mü bak kibar kadın ayrı oluyor..Şeniz...böcük
sende acıcık olsanda...duygu .sen unutulmazsın........desen beni gurbetlerde onure etsen ne olur sanki.......:dilcikar:

gercekler acıdır
napam yane ılla ıyı söz mu duycn
evde kalcan
ömrunce cocuk akcan gbıme gelıo bak şükretkı bızm gıbı dostların var:roflol:
la benım adım bıkerem ZARİF daha ötesı var mı :dilcikar:

bugün gec kaldım.. sonunda geldim.

bende hepinizin cuması hayırlı gecsin gününüz bereketli,huzurlu dualarınız kabul olsun

pikelerin makinaa dikişleri var onları yapam bugün,hadin kactım kaydirigubbakcemile4

sonacıma görüşürüüükk.Şeniz

hayrlı cumalar
duygum aferım ben sen acasın dıe gec geldım :jeyyar:
ırnam ablam kolay gele benımde var sardırılacak bı el atarsın artık:roflol:
yesılım leerenım nasılsınız

bahıınn tükanımıza neler gelmişş neleeerrr.

turkbayragi turkbayragi

buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

vereliniortak vereliniortak

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

mafoldumben mafoldumben bunu çokk sevdiimm yaaaaa

opuyorumnanaktan bunudaaaaa

iiiii gecelleeeerrrrrrrr...

gunaydınn
ırnam ablam o sevdıkleerınden daha guzellerı benım msn var bende cok sevyom bu gacıyı sarkıyı soylerken bıde bulutların ustunde var wc var varda var
bugun yolcuyum denızlıye dua edın yenelım ezelım gecelım
ılk defa uçağa bıncem baktınız ptesıye kadr gelmedım bı fatıha okun mafoldumben
hepısnı cok sevyom
yesılım leerenım ank ırnam duygu öptumm

gunaydınn
ırnam ablam o sevdıkleerınden daha guzellerı benım msn var bende cok sevyom bu gacıyı sarkıyı soylerken bıde bulutların ustunde var wc var varda var
hepısnı cok sevyom

tübe tübe doğru git gel yaff.allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin.
şanslısın yine kızz bah ben ucağı yakından görmedim bırak binmeyi naniknanik
denizliye bende gittim,pamuk kaleyi,iyce gezin,bikinini aldınmı kıss yanına.ılık sularına,camurlarına bulanmayı ihmal etme.dondurmalı antep fıstıklı sarma baklavayıda yemeyi ihmal etmee..biz deveyede binmiştik bideee :roflol: çokk zevkliiiydiii.valla kızz yaylana yaylana ne güzel oluyoki.

hadi canım hayırlısıyla gidip gelesin.çok güzel eğlenesin inşallahhh.opuyorumnanaktan

yeşilim,lereenim duygumm.ank
hepinizi öpüyom çok çok opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi hafta sonlarıııı

ya bizim öteki gızlaaa nie uğramıyo artık burayaaa. fisfisfis fisfisfis

canlarım hepinize iyi hafta sonları

böcüğüm güle güle git gel. yolun açık olsun

diğer kızlar niden yohlar hakketten

gunaydınn
hepısnı cok sevyom

canım benim şu anda maçı izliyor olmalısın
çok bağırıp sesi kısma emi:mymeka:

tübe tübe doğru git gel yaff.allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin.
şanslısın yine kızz bah ben ucağı yakından görmedim bırak binmeyi naniknanik
denizliye bende gittim,pamuk kaleyi,iyce gezin,bikinini aldınmı kıss yanına.ılık sularına,camurlarına bulanmayı ihmal etme.dondurmalı antep fıstıklı sarma baklavayıda yemeyi ihmal etmee..biz deveyede binmiştik bideee :roflol: çokk zevkliiiydiii.valla kızz yaylana yaylana ne güzel oluyoki.

hadi canım hayırlısıyla gidip gelesin.çok güzel eğlenesin inşallahhh.opuyorumnanaktan

yeşilim,lereenim duygumm.ank
hepinizi öpüyom çok çok opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi hafta sonlarıııı

ya bizim öteki gızlaaa nie uğramıyo artık burayaaa. fisfisfis fisfisfis

ay ablacım çatlatırcasına anlatmışsın valla,canımız çekti:a015:

canlarım hepinize iyi hafta sonları

böcüğüm güle güle git gel. yolun açık olsun

diğer kızlar niden yohlar hakketten

yeşilim ablam nasılsın? eşin nasıl?
derslerden gelemiyorum pek, 27 haziranda sınavım..:delphin:
zaman az kaldı, son gaz devam ediyorumkaydirigubbakcemile4

canım benim şu anda maçı izliyor olmalısın
çok bağırıp sesi kısma emi:mymeka:

ay ablacım çatlatırcasına anlatmışsın valla,canımız çekti:a015:

yeşilim ablam nasılsın? eşin nasıl?
derslerden gelemiyorum pek, 27 haziranda sınavım..:delphin:
zaman az kaldı, son gaz devam ediyorumkaydirigubbakcemile4

amanın böçük nie gittiğini yazmamış.ocean,kız o maç seyretmeyemi gitti yohsaaaamm..:1shok: :1shok:aboooovv bu iyce fanatikmişş dimeekkk. :roflol: :roflol:

ahh canııııımm canın cekti hemi :çok üzgünüm:.aman ocanım yaa bizde kırkyılda bi tatil yapmıştık işte.ordanda kuşadasına gecmiştik.onunlada kaldık.çocuklar büyünce tatil felan hayal oldu hep :1no2:.aman aman siz siz olun genclikte yapın ,tüm hayallerinizi

allah zihin acıklığı versin bitaneemmm.bool şans.bu sınav kpss mii.
eğer öyleyse çok çok daha allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

amanın böçük nie gittiğini yazmamış.ocean,kız o maç seyretmeyemi gitti yohsaaaamm..:1shok: :1shok:aboooovv bu iyce fanatikmişş dimeekkk. :roflol: :roflol:

ahh canııııımm canın cekti hemi :çok üzgünüm:.aman ocanım yaa bizde kırkyılda bi tatil yapmıştık işte.ordanda kuşadasına gecmiştik.onunlada kaldık.çocuklar büyünce tatil felan hayal oldu hep :1no2:.aman aman siz siz olun genclikte yapın ,tüm hayallerinizi

allah zihin acıklığı versin bitaneemmm.bool şans.bu sınav kpss mii.
eğer öyleyse çok çok daha allah yardımcın olsun

benim bildiğim maç için gitti ama belki de başka işleri de vardı tam bilmiyorum..

biz de her yıl tatile gidiyoruz, akrabaların yazlığı var..
kuşadası, bodrum, izmir geziyoruz ablacım, tadını çıkarıyorum merak etmehihoyyyt

zınav kpss evet ablacım, başımın belası da diyebülürüzkaydirigubbakcemile3

Back