Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

kunaydın
yaa ırnam ablam ben senı lısteme ekledım bıde sen bana dene bakım ark gonder
gormenı cok ıstıyorum olmazsa buraya koyar kaldırıım gelınce haber et

yesılım ablam nassın enıste nasıl
leerenım nerdesın
duygu nnasılsın

Ben burdayım böcük kızçem.Resimleri bende göremedim buraya koyup kaldırırsan seviniriz:)))

gördüm kızzz sonunda,hihoyyyt hihoyyyt

ay bende gitmiştim dört sene önce.selimiye camisini,çarşısını,
parkında,bulgar bayana,falda baktırmıştımmm.:delphin:
bana bi çocugun daha olcak demişti.hala bekliyorum.menopozada girdim.artık nasıl olcaksa kaydirigubbakcemile3.
ayy şimdi oraları hatırladım yaa.
böçük arnavut ciğeri yedinmi cokacimcoook kısss.çok güzel yaparlar.bayılmıştım ben.
resimleri gördükce yeniden gitmiş gibim oldum yaa.
sağol canım benim,listene eklediğin için.a.s. :1hug:

duygum yaa haziranın ortasına az kaldı.sık biraz daha dişini.ama işten cıktığına üzülmedim desem yalaan olur.kolay iş bulunmazken..neyse hayırlısı olsun.sağsağlim gelinde.
insanın memleketi nede olsa, özledin herbişeyini demii. :teselli:

yeşilim bugün gelmemiş ,nasıllar acab,abeğim cıktımı ola hastaneden,

lereenimde gelmiş sen nasılsın canım benim..:1hug:

az kalmış duygu sabret tatlım
böcük, irnam eyimisiniz abiniz eve geldi. iyi maşallah selâmları var ..hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler ediyor. yine gelirim öpüyom sizi

böcük, irnam eyimisiniz abiniz eve geldi. iyi maşallah selâmları var ..hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler ediyor. yine gelirim öpüyom sizi

hadi gözünüz aydın yeşilim çok sevindim canım yaa.insanın evi gibisi varmı hiiiçç.

ağız tadınız bol olsun inşallahhh :Saruboceq:sağlıcakla.Şeniz

ablacıgım bizde eşine teşekkür ediyoruz............kendine iyi bakıp ayaga kalkıp seni sevindirdigi için.............a.s.
evet ablam az kaldı..........ama benim sabırda az kaldı valla.............:çok üzgünüm:

irnam.......işten çıktıgıma üzüldüm ama çokta üzülmedim.....çalıştıgım yer tanıdık gine girme imkanım olucak.işallah...................:Saruboceq:

tayzeme gitcemmm,çağıdı beni mantar yemeye.cokacimcoook
ama bildiğimiz kültür mantarı değil,hani şu kırdan bayırdan toplanan mantar.
eğerimki bişey olusaaammmm.hakkınızı helaaaalllll edüüüünnn.
kendümü riske atıım bakalım,heyacan istiyyiimm artıkın, yetti bu tek tüze hayaaaaatttt..acukkk renglendirim bakalım nolcakkk.kaydirigubbakcemile3.

görüşürüükkk bee bağaa bişey olmassss :roflol: :roflol:

yesılım ablam sevındım canım yaa

leerenım gelınce msj at hemen yuklerım

ırnam hakkını helal et bende ettım replerını baa bırak öle gıt:roflol:

herkese selamın hello.....ay irna abla.............yaaaaaaaa bunun şakası bile korkunç.............allah korusun..............aman sakın yime..............

lereenim nasılsın..............

nan böcük repleri netcen ceyizemi koycan..............deli yaaaa

ceyıse koysam hedıye ısterım rep mı ısterım delı:mymeka:
bugun komşuluk gunu haa
ben komsularımı cok sevyom yaa
herbısı bı kardes gıbı 1 daıredkeı harıc
cocukları cok yaramaz ve gunahı boynuna bazı hırsızlık olayları olıyy ondan suphelenıyok
ama komsumuzda evımısın anahtarı vardır bı sey yapsak hemen paylasırız süper bısı

Yeşilim nihayet çok şükür. Bundan sonra sağlıklı günler seni bekliyor..

Duygu kızçem sende artık sağlıkla kavuşursun evine inşallah.

İrna kızçem aman diyim nasıl konuşma o üyle. Allah korusun. Yinede sen dikkat et kendine:))

Böcük kızçem demek komşuluk günü :)) Herkezi sevelim iyide olsa kötüde olsa. Bende komşularımdan memnunum:)) Komşular gününüz kutlu olsun:)))

Yeşilim nihayet çok şükür. Bundan sonra sağlıklı günler seni bekliyor..

Duygu kızçem sende artık sağlıkla kavuşursun evine inşallah.

İrna kızçem aman diyim nasıl konuşma o üyle. Allah korusun. Yinede sen dikkat et kendine:))

Böcük kızçem demek komşuluk günü :)) Herkezi sevelim iyide olsa kötüde olsa. Bende komşularımdan memnunum:)) Komşular gününüz kutlu olsun:)))

:Saruboceq:
ben komsularımı cok sevyom zaten harbıden cok ıyıler bısey yapsak (hamsı yaprak sarma baklava...)asla ayrı yemeyık:icecream:
ben sınırlenınce cok ıyı yemek tatlı yaparım bıkez bjk yenıldıydı oturdum kızgınlıktan bı dolu yaprak sarmışım sonrada dağıttım kaydirigubbakcemile3

ahenda geldiiiimmm.:jeyyar::jeyyar:

dipcik gibiyim hemide,oofff çokda yemişim uuff.cokacimcoook

ahh ahhh doğal gibisi yok yaa,tadı,kokusu bilem harikaydı yaa

ayy canınız cekmedi dimiiiiii...:smiley-cool:

demek üle böçüküm replerimi istiyin haa..senim kırcama kolumu kırarım anacımm.ama duyguyla kardaş payı yapın bariii :roflol::roflol:

ahenda geldiiiimmm.:jeyyar::jeyyar:

dipcik gibiyim hemide,oofff çokda yemişim uuff.cokacimcoook

ahh ahhh doğal gibisi yok yaa,tadı,kokusu bilem harikaydı yaa

ayy canınız cekmedi dimiiiiii...:smiley-cool:

demek üle böçüküm replerimi istiyin haa..senim kırcama kolumu kırarım anacımm.ama duyguyla kardaş payı yapın bariii :roflol::roflol:

afıyet olsın
sen öle dıyınce aklıma köyumus geldı
annemın yanına gttım sbh kahvaltı ıcn salata yapcaksan cık kapıdan gır bahceye salata domates bıber topla yap
yemek yapcan ın bahceye topla fasulye patlıcan kabak faaln olmadı mangal yak ustelık bızm ev dağın eteğnıde olduğu ııcn gece manzarası süper olıy acayıp özledım yaa :çok üzgünüm:

ila böçük yaa.demi ne güzel oluyo öyle.herşey dalından,bide hormonsuzzz.hııımmm misgibi..annemde yapar o hasta haliylen bile sağolsun.evin önü bahcedir.ama şimdi yola gidecek onlarda çok üzülüyor azcık biyer kaldı diye...

böçüğüm sizin ev nerde

hangi dağın eteğinde bebemm

sıtemısde resım kopyalamak yasak cnm kopyalansa koycam ama koyamıyomkı albumlerde var ama memleketım yazıyy
karpuslar falan

sıtemısde resım kopyalamak yasak cnm kopyalansa koycam ama koyamıyomkı albumlerde var ama memleketım yazıyy
karpuslar falan

görmüştüm tatlım benim onu anladımda,yok hani niğde merkez değildir diee düşünmüştüm,dağın eteği deyince.
benim köyümde zebze güzel olmas mesala,soğan,pancar,ekin olur.niğdeliler şaslı olsa gerek verimli tprakları varmış

görmüştüm tatlım benim onu anladımda,yok hani niğde merkez değildir diee düşünmüştüm,dağın eteği deyince.
benim köyümde zebze güzel olmas mesala,soğan,pancar,ekin olur.niğdeliler şaslı olsa gerek verimli tprakları varmış

nete yaz............ kasabası bızım ev cıkar şöle tarıf edım bı resım gorceksın 5 tane ev yan yana bına seklınde ılk bastakı bızm 4 daırelı ön tarafı bahce o ılk yapıldığı halı olduğu ıcn bahceler cıkmamış:delphin:
zaten köyden az uzağiz resımlerden hemen anlarsın ınş bulursun ablam
bızım topraklar verımlı ama ınsanlar heryerı curuttu durmadan sontaj vurup su cıkartıyorlar nolıyy sular tukenıyo kuraklık cok fazla
bızım bahcemısın olduğu yerde hıc ekım dıkım yapılmamış ılk bız olduğumuz ıcın cok verımlı annem babamda cok ı bakar
bı salata kopar sabaha yenısı cıkardı
hatta hıc unutmam yesıl fasulye getrdı ablam bı cuval:1shok: kendıne yengeme konserve ettıler sonra gıttım bende getrdım bı cuval kendımıze ettık hatta ben ellerımle yaptım konservemı derın dondurucuya koydum:1closedeyes:
sonra dığer kardesleımden gelırken kendınelerıne getrdı
bahsetım fasulye kısmıda bı ev düşün cocuk odası kadr alandan cıktı:nazar:

Son düzenleme:
Back