Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

yok canım burası küçük biyer.pisikologta yok hem ,merkeze yada samsuna gitmek gerekiyor onu için.
artık olmassa götürülür

seni kim gerdi böçüğüm hayırdır.amcaoğlumu hala,:mymeka:
anladım ablam ama goturulse cok ıyı olur
aksamda ben kapadım dikkanı ....
sabahta ben acıyorum....bismillah..işallah herkese hayırlı günler olur............

h geldın nan hayrdır dadı cok calısıyo sanırsam sen burda olduğuna göre :delphin:
yesılım ablam naısl acep eşı nasıl acep
leerenım nerde acep
ank nerde acep
ocean nerde acep :uhm:

anladım ablam ama goturulse cok ıyı olur

h geldın nan hayrdır dadı cok calısıyo sanırsam sen burda olduğuna göre :delphin:
yesılım ablam naısl acep eşı nasıl acep
leerenım nerde acep
ank nerde acep
ocean nerde acep :uhm:

artık dadı madı yok...........
benim dadıda halada.................hehhe erken kalkıyor yumurcak benimde uyku kaçıyor........elektrikte var............kk ya girmede göreyim...............yerimseniben

anladım gır tabe
ayy ben cocuğa bakamazdım haa yığenlerden bıktım kendı bebeme bakarım ama annesı dese az bak cıhhh bakamam kesınlıkle baa ne yaa doğuran baksın

iyiyiz şekerler, ameliyat başarılı geçti şimdilik herşey iyi gidiyor. ilginize teşekkürler mucuklar yine gelirim.

iyiyiz şekerler, ameliyat başarılı geçti şimdilik herşey iyi gidiyor. ilginize teşekkürler mucuklar yine gelirim.

ohhh yaa şükürler olsun valla.

yeşilim aynı öksüs gibim oluyo bura ya sen yohsun diye..senağlama

açiill şifalar bitaneemm,kıymatlım beniimm çook gecmiş olsun.bidah hiiçç üzücü olay yaşamayasın inşallaahhh..a.s.:1hug: :teselli:

ablacıgım.....gelmiş geçmiş olsun...çok şükürler.......işallah çok daha iyi ve saglıklı olur sevgiler ablam.......ŞenizŞeniz

herkese hayırlı cumalar.................

dadılık iyi gidiyor ama duygu çok sıkıldı van da..............:1closedeyes:

böcük dünde yazdım bizimkilerde 2. yılları hayırlısı .canım be üzülme.......
işallah allah saglık versinde gelecek yıla olsun.......rabbim o yerlere gitmeyi herkese nasıp etsin.........:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı cumalar şekerler.

böçüğüm annenlere üzüldüm canım ama hayırlısı olsun,allah sağlıktan ayırmasında tek güç olacağına gec olsun.gidemesler bile,niyetlerini biliyoa kurban olduğum.gitmiş gibim sevab alırlar canım.a.s.

kızlar, iyimisiniz? sizi öslediiiiim

böcüğüm herşeyin hayırlısı olsun. niyet etmişler önemli olan o. inşallah Allah hayırlısıyla gitmelerini nasip eder

renkli, huzurlu bir hafta sonu daha diliyorum.

hayırlı cumalar şekerler.

böçüğüm annenlere üzüldüm canım ama hayırlısı olsun,allah sağlıktan ayırmasında tek güç olacağına gec olsun.gidemesler bile,niyetlerini biliyoa kurban olduğum.gitmiş gibim sevab alırlar canım.a.s.

saol ablam ınş hazırdan cıkar :Saruboceq:
sen nasılsın son durumlar nasıl

kızlar, iyimisiniz? sizi öslediiiiim

böcüğüm herşeyin hayırlısı olsun. niyet etmişler önemli olan o. inşallah Allah hayırlısıyla gitmelerini nasip eder

renkli, huzurlu bir hafta sonu daha diliyorum.

saol ablam Şeniz
enıstemıs nasıl sen nasılsın
bu arada ben renklı deıl sıyah beyaz bı hafta dılıom bjklıyımde kaydirigubbakcemile3

bügün hasta görmeye gelem dedim .

images
BUKET&

müsaitmisin tatlım,abime gecmiş olsun dileklerimi sunuyorummm...Şeniz

Son düzenleme:
her zaman bekliyorum irnam benim, hassas arkadaşım

böcüğüm, enişteniz daha iyi tatlım. inşallah daha da iyi olacak. hepinizi öpüyorum

herkese iyi pazarlar.................canlarım öpüyorum herkeşler...............

yeşilim ablacıgım...nasıl oldu eniştem.....işallah iyidir...............

irnam böcük ...........ankım hepinizi öptüm kocamanca hemde.............

Back