Demans mi psikolojik mi

Evet haklısınız . Dediklerinizi değerlendircem içimi rahatlattıniz

kızlar annemın sanırım gercekten depresyon. dun bı acıldı babamla ılgılı bırseyler soyledı . hayatımı mahfettı . gormek ıstemıyorum falan. sımdı babam aradı cok guzel konusuyor motıve edıcı konusmaya calısıyor. sacını yaptırcam şöyle böyle . annem de ıstemıyorum dedı. ramazan ramazan sacını yaptırcam dıyor. gelme ıstemıyorum dedı. babam cok anlamadı goruntulu konusuyorduk. ustunde de cok durmadı. gozlerı doldu konusmak ıstemedı cok. annemı sımdı kesınlıkle terapı ıcın psıkologa goturmeye karar verdım. babamı gormek bıle ıstemıyor onu gorunce agzı bıle kuruyor bakısları degısıyor. elı ayagı farklı hareket edıyor. sımdı psıkologla gorusmesı lazım . kartal cıvarında tavsıye edecegınız bırı var mı acaba

kadinlari hayati boyunca bastiriyorlar, sonra da hemen duzelecek zannediyorlar.

Anlattığınız belirtiler asla Parkinson değil, annemde vardı o yüzden net biliyorum bu hastalığı. Daha çok pskikolojik bir sorun gibi görünüyor bence iyi bir doktora ihtiyacı var. İdrar kaçırma ileri yaşlarda kadınlarda sık görülen bir problem, üroloji uzmanına görünün

Anneniz düzeldi mi .duzeldiyse nasıl düzeldi. Ben de şimdi işini seven ve tecrübeli bir psikolog terapist vs arıyorum. Tavsiyeniz var mı

Kizlar merhaba tekrar konu açmak istemedim. Burdan devam edilsin diye. Annem psikaytriye ve psikologa ve norologa götürdüm. Psikolog annemin kendisini tamamen kapadigini acilen tam teşekküllü bakırköy ya da Erenköy gibi hastaneye götürmem gerektiğini söyledi. Erenkoyde randevum vardı zaten. Psikaytriye ve norolojiye götürdüm. Nörolog normal gördü demans alzhemir ve Parkinson görmedi. Psikiyatr ilaç verdi. Yalnız norologa ben daha önceki norologa bişi görmedi. Ama erenkoye götür araştırsın dedi dediğim için ve birde uyurken gece altına çişini yaptığı için , o zaman yatıs vereceğim 2-3 gün biz izleyelim. Çünkü bu şekilde ben anlayamıyorum bişey yok gibi görünüyor dedi. Pazartesi Allah izin verirse yatcak ancak bı yakinimiz dediki sidik kesesi sarkarmis bazı kadınların. Benm annem de öyle olmuştu dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konua

Geçmiş olsun. Yaşı ilerlemiş kadınlarda olabiliyor. Hastanedeki yatışından sonra bir de kadın hastalıkları bölümüne götürürsünüz. Bazı büyük hastanelerde kadın hastalıkları altında ürojinekoloji var. Sarkma, idrar kaçırma gibi problemlere özelleşmiş bir bölüm.

Kizlar annem nöroloji erenkoye yattı. Demans alzhemir Parkinson var mı yok mu bakilcak. Hiç bu tarz bı yatisi olan var mı yakinlari ve ya kendileri vs.

Çok geçmiş olsun benimde annem parkinson hastası yatalak şuan
Hastanızin durumu nasıl azda olsa yürüme varmı tuvalete tek gidebiliyormu mesela

Çok geçmiş olsun benimde annem parkinson hastası yatalak şuan
Hastanızin durumu nasıl azda olsa yürüme varmı tuvalete tek gidebiliyormu mesela
Erken teshis ve tedavi olabildigi icin yüruyebiliyor su an.Ama sonrasi nasil olur bilmiyorum

Annenız nasıl oldu? Son durumu nedir?
Çok yoğundu. O yüzden sizi yonlendjrdim konu başlığına. Kusura bakmayın. Annemin sağlığı şuan tedaviye devam ediyor. Nöroloji bölümünde 5 gün kaldı , demans Parkinson alzhemir teşhisi konulmadı. Erenkoyde. Ama psikiytr Dr lari gelmiş. Ağır depresyon görmüşler. Depresif halleri kaygı bozuklug. Zaten bunu özel pskyt. Dr nda teşhis etmiştik. İlaçları değiştirdiler iyi gelmedi vs. Sonrasında eski Dr muza döndük iki aydır. Yani 20 gün önce gittik. Bide şimdi bugün gittik. Altına isemesi var ama psikolojik olabilir mi bilemiyorum. Dr da anlam veremedi. Şimdi daha konuşkan , hislerini anlatıyor ama bakalım. İnşallah iyi olur.

Konunuzu okuyorum. Anneniz için cok çabalıyorsunuz gerçekten duygulanıyorum. İnşallah anneniz şifa bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…