Demans, Alzheimir yakını olanlar…

Maşallah çok sevindim Rabbim şifalar versin hepsine. Peki doktorun verdiği ilaçları kullanıyor musunuz. Ekstra birşeyler yapıyor musunuz

Maşallah çok sevindim Rabbim şifalar versin hepsine. Peki doktorun verdiği ilaçları kullanıyor musunuz. Ekstra birşeyler yapıyor musunuz
Doktorun verdiği ilaçlara devam ediyoruz.Alzemer bantı kalktı onun yerine hap kullanyor günlük.

Maşallah çok sevindim Rabbim şifalar versin hepsine. Peki doktorun verdiği ilaçları kullanıyor musunuz. Ekstra birşeyler yapiy
Doktorun verdiği ilaçlara devam ediyoruz.Alzemer bantı kalktı onun yerine hap kullanyor gün

Anladım peki tani icin neler yaptılar. Biz emar egg cekindik ama hiçbir şey söylemediler beyin küçülmesi ve damar tıkanıklığı var yaşa bağlı normal dediler. Bugün doçent ten randevu aldım bakalım bu doktor neler söyleeyecek siz nerde oturuyorsunuz

Babanız nasıl ben Ankara da ikametgah ediyorum. Benim babam da şüpheler var yardımcı olur musunuz
Hayırlı günler size bir şey danışacağım biz bugün tekrar doktora gittik babam tekrar eeg çekildi. Doktor EEG temiz mental testi problem değil sadece beyin damarları için kan sulandırıcı verdi 3 ay sonra kontrol dedi size şunu sormak istiyorum EEG temiz çıkmasına rağmen alzheimer riski var mı veya böyle olan var mı bir bilginiz var mı çok sevinirim bilgi verirseniz

İyi günler size bir şey danışmak istiyorum bugün tekrar babamı doktora götürdük 2 defa eg çekildi ve sonucu temiz görünüyor mentar test de yaptırıldı ona da normalden evde sadece kan sulandırıcı bir hap verip eve geldik EEG temiz çıkmasına rağmen alzaymer tanısı konabilir mi ya da EEG temiz çıktıysa ahizan var olmayabilir mi

Biz tanı alalı çok oldu, süreci hatırlamıyorum, yaşım da küçüktü. İyi nörologlar görsün. Üniversite hastanesi, özel vs ne bulursanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…