Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet size yqzdim siz bir alzaymer hastası yakını olarak ilk evrede kendinde olan değişiklikleri fark edermi ...benim gibi buralara yazıp araştırma yapabilir mi çok korkuyorum unutkanliklarimdan dolayı
Evet size yqzdim siz bir alzaymer hastası yakını olarak ilk evrede kendinde olan değişiklikleri fark edermi ...benim gibi buralara yazıp araştırma yapabilir mi çok korkuyorum unutkanliklarimdan dolayı
Evet, başlarda fark ediliyor. Annem niye ben böyleyim, niye böyle oluyor diye ağlıyordu ilk iki sene falan. Nöroloji bölümünde üzerine gidin mutlaka. Başlangıç seviyesi vs olursa anlıyorlar. B12 seviyenize de bir baktırın, düşükse mutlaka takviye alın.
Ben çok doktora gittim sorular sorup hafıza testleri yapıyorlar geçiyorum yok bişey diyorlar...pet ve emar sonucu eeg sonucu temiz çıkıyor...sizin anneniz de emari temiz çıkmıştı sonradan tekrar emar cektirdinizmi yaşım genç ondanmi bişey göstermiyor emar
Ben çok doktora gittim sorular sorup hafıza testleri yapıyorlar geçiyorum yok bişey diyorlar...pet ve emar sonucu eeg sonucu temiz çıkıyor...sizin anneniz de emari temiz çıkmıştı sonradan tekrar emar cektirdinizmi yaşım genç ondanmi bişey göstermiyor emar
Hayır, benim annemin başından beri hiçbir şeyi temiz çıkmadı. Annem Alzheimer başlangıcı teşhisi aldığında 46 yaşındaydı. Tahlillerinizin hepsi temiz çıkıyorsa B12 takviyesi ve psikolojik yardım önerebilirim size. Belki çok stres altında olabilirsiniz.
Annemin beyin görüntülerinde sarı benek yok. Alzheimer’da fiziksel en önemli bulgu bu, protein birikmesi oluyor, annemde bu yoktu yani. Ve beyinde küçülme de çok yakın zamana kadar yoktu. Ama hiçbir zaman direkt temiz çıkmadı. Öğrenme güçlüğü var dediler, Alzheimer başlangıcı var dediler. Hiçbir tahlili temiz çıkmadı annemin. Karışıklık olmuş sanırım.