Gebeliğe Hazırlık Deltacortril

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

chatlak_anne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
764
596
103
39
Merhaba arkadaşlar dün doktorum bana klomenin yanında bu ilacı verdi buralarda biraz araştırdım genelede romatizma ve tüp bebekte kullanılıyormuş.Bana neden vermiş olabilir doktorun yanında hızlıca çıktım unuttum ona sormaya bilgisi olan varmı acaba

Vücudumuza ilave kortikosteroid (DELTACORTRIL gibi) takviyesi yapmak, vücuttaki iltihaplanmalar gibi pek çok hastalığın tedavisinde etkili bir yöntemdir. İltihaplanma azaltılmadığı takdirde hastalığınız daha da kötüleşecektir ve DELTACORTRIL iltihaplanmayı azaltmaktadır. Maksimum fayda almak için bu ilacı düzenli olarak kullanmanız gerekmektedir.
yazmış internette. ben tüp bebekle ilgili bişi görmedim ama romatizma da mantıklı bir ilaç. kan tahlili vermiş miydiniz? iltihap mı var kanınızda

İşte benim iltihap gibi bi durumum yok sadece östrojen düşüklüğü var doktor klomenle birlikte verince rahim kalınlaştırmak için diye düşündüm ama hiç öyle bişey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…