- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi -Thanatos-
Napcan el mecbur :) artık bende acarım buraya konu .Bebek gelirse mecburen yakarız mı diyorsunuz![]()
![]()
Doğalgazım 1000 tl geldi napcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napcan el mecbur :) artık bende acarım buraya konu .Bebek gelirse mecburen yakarız mı diyorsunuz![]()
![]()
Napcan el mecbur :) artık bende acarım buraya konu .
Doğalgazım 1000 tl geldi napcam![]()
Gelsinde ben razıyımBebek gelsin hayırlısıyla
Daha güzel konular açtığı size inşallah![]()
Tabiii bakın diğer ülkelere, kısıyorlar mı kombiyi, hayırrrr. Biz neden kısalım, istedikleri bu zaten, oyunu görün. Eyyy sobacılar bize kombi kıstıramazsınız![]()
Bizim abonelik ev sahibinin üzerinde:) Bende 200 ü geçince tasarruf moduna gecicem takip ediyorum.
Kapatma arkadaşım , kapatınca ev soğuyor su soğuyor petekler soğuyor açınca onları ısıtmak çok fazla gaz harcıyor .. 3+1 evde sürekli ve her odam açık banyo açık 21-22 derece ortalama sıcaklık bu ay 140 geldi geçen yıl soğuk zamanda bile 160 gelmişti.. Yaşadığım şehir çok soğuk değil ama 3 çocuk var ve hep sıcak olmak zorunda evim ... Kardeşim yetkili servis o da diyor kapatma derece dusur evde yokken ama kapatmaAn itibariyle bu ay ki doğalgaz faturam elime geçti. 470 civarında bir fatura gelmiş. Geçen yıl 200 lirayı geçmiyordu.
Günde toplasanız 10 saat ya yanıyor ya yanmıyor. Çıkarken kapatıyorum. Acaba benim bu kombiyi nasıl kullanmam ne yapmam gerekiyor? Bu fatura çok fazla. Fazla olmasından ziyade çok saçma.
Guzellik ben hic kapatmiyorum mesala cunku kapatip acinca kombi kendisini isitmak icin daha fazla yakiyor bizimki belli bir ayarda yaniyor evde hep ayni sicaklikda kaliyor faturada 300 hic gecmez tabi bunu bize kombimiz bozuldugunda yapmaya gelen abi soylemisti her kombi birmi bilmem ama biz oyle yapiyoruzAn itibariyle bu ay ki doğalgaz faturam elime geçti. 470 civarında bir fatura gelmiş. Geçen yıl 200 lirayı geçmiyordu.
Günde toplasanız 10 saat ya yanıyor ya yanmıyor. Çıkarken kapatıyorum. Acaba benim bu kombiyi nasıl kullanmam ne yapmam gerekiyor? Bu fatura çok fazla. Fazla olmasından ziyade çok saçma.
Hiç kapatmamayı deneyeceğim canım bu ay,bakalım ne kadar gelecek.Guzellik ben hic kapatmiyorum mesala cunku kapatip acinca kombi kendisini isitmak icin daha fazla yakiyor bizimki belli bir ayarda yaniyor evde hep ayni sicaklikda kaliyor faturada 300 hic gecmez tabi bunu bize kombimiz bozuldugunda yapmaya gelen abi soylemisti her kombi birmi bilmem ama biz oyle yapiyoruz
Bi dene bakalim :)Hiç kapatmamayı deneyeceğim canım bu ay,bakalım ne kadar gelecek.