Delirten doğalgaz faturam

An itibariyle bu ay ki doğalgaz faturam elime geçti. 470 civarında bir fatura gelmiş. Geçen yıl 200 lirayı geçmiyordu.
Günde toplasanız 10 saat ya yanıyor ya yanmıyor. Çıkarken kapatıyorum. Acaba benim bu kombiyi nasıl kullanmam ne yapmam gerekiyor? Bu fatura çok fazla. Fazla olmasından ziyade çok saçma.
size okdr gel.is bana 570 gelmiş ya

uyku tulumu gece için gündüz için de giyilebilir battaniye artı sıcak su torbası öneririm
Yok kız biz ateşli bir çiftiz:)
Battaniyeyle duruyoruz evimiz yenı bına yalıtımı iyi alt üst yakıyor . Ev yakmadığımız halde soğuk değil .. gece ince bir yorganla yatıyoruz terleyıp üstümüzden atıyoruz düşün :D

Her sene aynı şekilde, aynı derecede yakarız... Geçen sene 300 tl gelen fatura bu sene 430 tl geldi.. Üstüne üstlük bu sene kombi ve petek bakımını yaptırdık... Termostat da taksanız ne yaparsanız yapın doğalgaz, elektrik ve suya gelen zamma tasarrufu biz mi yapacağız? Zam geldi işte... :) Bir kabullenemedik şu zammı.. Hani kabul etsek şaşırmayız belki:) Bu faturalar bizim itibarımızmışşş gibi düşünün .. İtibardannnn tasarrruuuufff olmaz... Diyince geçiyor... Ben öyle yapıyorum.... :)) Hep beni komşularım kıskanır... Sinope çok değil mi bu fatura der...Ben de itibardan tasarruf olmaz derim.. :)

Dış cephe yalıtımı var mı ? Ben de burda okuduklarımdan yola çıkarak , tasarruf amaçlı sabah kapatıp akşam açıyorum . Bu ay böyle denemek istedim . Başka bir konudan bu şekilde çok daha az faturası geldiğini söyleyen üyeler vardı . Gözüm korkmadı değil şimdi :KK43:
Bence kapattığın zaman daha az fatura geliyor ben havalar çok soğumadan önce sabah kapatıp akşam açıyordum şimdi 24 saat yanıyor soğuk oluyor

Her sene aynı şekilde, aynı derecede yakarız... Geçen sene 300 tl gelen fatura bu sene 430 tl geldi.. Üstüne üstlük bu sene kombi ve petek bakımını yaptırdık... Termostat da taksanız ne yaparsanız yapın doğalgaz, elektrik ve suya gelen zamma tasarrufu biz mi yapacağız? Zam geldi işte... :) Bir kabullenemedik şu zammı.. Hani kabul etsek şaşırmayız belki:) Bu faturalar bizim itibarımızmışşş gibi düşünün .. İtibardannnn tasarrruuuufff olmaz... Diyince geçiyor... Ben öyle yapıyorum.... :)) Hep beni komşularım kıskanır... Sinope çok değil mi bu fatura der...Ben de itibardan tasarruf olmaz derim.. :)
Yani bizle alakalı bir durum yok hep bu zamlardan gecen sene kombi yanarken 80 90 gelen elektrik faturası bu sene 110 tl geldi bu ay kombi sürekli yandı 140 tlyi falan bulur herhalde 40 50 tl fark var arada

Yani bizle alakalı bir durum yok hep bu zamlardan gecen sene kombi yanarken 80 90 gelen elektrik faturası bu sene 110 tl geldi bu ay kombi sürekli yandı 140 tlyi falan bulur herhalde 40 50 tl fark var arada
Elbette bizim tasarrufumuzla ilgisi yok... Gelen zam ortada.. Daha hala onu yap bunu yap.. Yapın elbette tasarruf edin... Edelim... Ama zam geldi bir uyanış mı bu ? Yoooo bence hepimiz uyuyoruz.. Uyutulduk... Devam da edecek...

Tabiii bakın diğer ülkelere, kısıyorlar mı kombiyi, hayırrrr. Biz neden kısalım, istedikleri bu zaten, oyunu görün. Eyyy sobacılar bize kombi kıstıramazsınız :D

Bence kapattığın zaman daha az fatura geliyor ben havalar çok soğumadan önce sabah kapatıp akşam açıyordum şimdi 24 saat yanıyor soğuk oluyor
Kk da yakın zamanda okuduğum benzer bir konuda bir çok üye bu şekilde yorum yaptı . Fatura gelince anlayacağım , tedirginlikle bekliyorum :KK17:

Back
X