• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliriyor muyum napıyorum:)

Hanımlar öncelikle hayırlı kandiller..

Bu sıra çok hastalık ölüm haberleri gördüğümden veya okuduğumdanmıdır nedir sevdiğim insanlar ya ölürse sorusu oluyor kafamda sürekli birden içim sızlıyor. mesela kardeşim mesaj atıyor kardeşim ölse naparım diye gözlerim doluyor. Veya annemi arıyorum telefonu açmyor hemen panik oluyorum ya birşey olduysa diye hatta kafamdan geçiyor bazen eve girince ya yerde bulursam vs gibisinden.

Bu durumu yaşayanlar varmı?[/QUO

yalnız değilsin arkadaşım bende de oluyor malesef hatta bazen oturup ağlıyorum bilee bu duruma yenemiyorummmm bir türlü:43::43:

Bende aynıyım canım.Ya çok stresten ya da çok boş kalmaktan olabilir.
Geçer zamanla kafanı başka şeylerle meşgul et kafanda kurmamaya çalış.

evet gerçekten boş olunca olabiliyor daha çOk :) işte oyalanmak için burayı buLdum biraz rahatım işim gereği genelde tekim çünkü ofiste ve işte pek olmuyor:)

Bu sıra çok hastalık ölüm haberleri gördüğümden veya okuduğumdanmıdır nedir sevdiğim insanlar ya ölürse sorusu oluyor kafamda sürekli birden içim sızlıyor. mesela kardeşim mesaj atıyor kardeşim ölse naparım diye gözlerim doluyor. Veya annemi arıyorum telefonu açmyor hemen panik oluyorum ya birşey olduysa diye hatta kafamdan geçiyor bazen eve girince ya yerde bulursam vs gibisinden.

Bu durumu yaşayanlar varmı?[/QUO

yalnız değilsin arkadaşım bende de oluyor malesef hatta bazen oturup ağlıyorum bilee bu duruma yenemiyorummmm bir türlü:43::43:

en tuhaf olanda kendimizi öldürüp ağlamamız dimi:1::1:

Bu durumu yaşayanlar varmı?

okadar ıyı anlıyorum kı senı babam vefat ettıgınde bende anneme bısey olucak dıye sankı aynı seyı ondada yasıcam dıye evlenmeden once annemle beraberdık sımdı annemcım yanlız yasıyo korkardım kapım acık yatardım sımdı yanında kımse yok yanlız yasıyo her saatte bır ararım teı acmasın hemen kalbim çarpmaya baslıyo nekadar zordur bılırım ama onunlada yasanmıyo malesef dua et rabbım sevdıklerımızın acısını gostermesın cok zorr babası olmaz :( düzelir inşallah heseyın bası okumaktan gecıyo

okadar ıyı anlıyorum kı senı babam vefat ettıgınde bende anneme bısey olucak dıye sankı aynı seyı ondada yasıcam dıye evlenmeden once annemle beraberdık sımdı annemcım yanlız yasıyo korkardım kapım acık yatardım sımdı yanında kımse yok yanlız yasıyo her saatte bır ararım teı acmasın hemen kalbim çarpmaya baslıyo nekadar zordur bılırım ama onunlada yasanmıyo malesef dua et rabbım sevdıklerımızın acısını gostermesın cok zorr babası olmaz :( düzelir inşallah heseyın bası okumaktan gecıyo

öyle tabi boş kalınca çok dua okurum ben :) şeytanı kışkışlıyım diye ama yinede boŞ kaldıkça oluyor önceden daha çoktu yani baya baya ağlardım :)))))))) şimdi kendimi frenleyip enazından sadece gözlerim doluyor :1:

bu arada basınsaolsun canım:( mekanı cennet olsun

öyle tabi boş kalınca çok dua okurum ben :) şeytanı kışkışlıyım diye ama yinede boş kaldıkça oluyor önceden daha çoktu yani baya baya ağlardım :)))))))) şimdi kendimi frenleyip enazından sadece gözlerim doluyor :1:

Bu arada basınsaolsun canım:( mekanı cennet olsun

amin saol :( 1.sene oldu mayısta 2 sne olucak zaman cok cabuk gecıyo dugunumu göremedı yanımda olamadı çok isterdım yanımda olmasını

Back