• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliriyor muyum napıyorum:)

hele nefes kontrolü çocuğu bı uyutmuyorum yaa
valla düşüne düşüne beynim yoruluyor
:19::50:

bende küçük çocuklarda çok korkarım sürekli bakma ihtiyacı duyarım özellikle bebeğim olunca emzirirken çok korkum olur diye korkuyorum boğazına süt kaçtı kaçıcak bişe olucak diye. buda oldumu sende

Ölüm korkusu arkadaşlar. çok normal ölümden korkuyoruz, birilerinde ayrılmaktan, sonra özlemekten, mutsuzluğa kapılmaktan, ağamaktan korkuyoruz.. Ama fazla kafa yormamakta ve kafanızı dağıtacak işlerle , hobilerle uğraşmakta fayda var.. panik atak iyi bir hastalık değil sonra bir bakmışsınız, ritim bozukluğu yüzünden ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalmısınız.. Bu yüzdeen düşünmeyiiin

Ölüm korkusu arkadaşlar. çok normal ölümden korkuyoruz, birilerinde ayrılmaktan, sonra özlemekten, mutsuzluğa kapılmaktan, ağamaktan korkuyoruz.. Ama fazla kafa yormamakta ve kafanızı dağıtacak işlerle , hobilerle uğraşmakta fayda var.. panik atak iyi bir hastalık değil sonra bir bakmışsınız, ritim bozukluğu yüzünden ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalmısınız.. Bu yüzdeen düşünmeyiiin

o ritim bozukluğu oluyor ben de kötü düşününce, panik olunca hele. tık tık hemen kalbim yerinden çıkıyor, sırtımdan aşağı terler boşalıyor. bazen midem bile bulanıyor. sonra kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Bu da panikten herhalde. Ya daha da 23 yaşındayım, çok kötü böyle panik halleri..

bende de oluyor özellikle gece telefon felan çalınca kalbim öle atıyorki yerinden çıkıcak adeta ateş basıyor:))

üniversitede hocamız aslında sevdiğimiz insanların ölümünü hayal etmenin, başımıza geldiğinde (Allah gecinden versin) daha kolay başaçıkmak açısından güzel olacağını söylemişti. ama bunu aşırı yapmak ve davranışa dökmek, gerçekdışı düşünceler geliştirmek olayı patolojik yapabilir. ve sizin kontrolleriniz zaten bir şeyi engellemez. bu durum sanırım her şeyi kendisinin kontrol etmesi gerektiğini düşünen insanlarda ve mükemmelliyetçilerde daha fazla oluyor. düşüncelerimizi kontrol adına yöntemler araştırıp, irademizi kullanma safhasına geçebiliriz. yoksa okb veya panikatak veya başka türlü psikiyatrik hastalıklarla başetmek zorunda kalırız. hayattaki her şey normaldir, aşırı az veya aşırı çok olmadığı müddetçe. ölüm düşüncesi de bunun içinde. umarım bu dertten muzdarip herkes başaçıkabilir :31:

üniversitede hocamız aslında sevdiğimiz insanların ölümünü hayal etmenin, başımıza geldiğinde (allah gecinden versin) daha kolay başaçıkmak açısından güzel olacağını söylemişti. Ama bunu aşırı yapmak ve davranışa dökmek, gerçekdışı düşünceler geliştirmek olayı patolojik yapabilir. Ve sizin kontrolleriniz zaten bir şeyi engellemez. Bu durum sanırım her şeyi kendisinin kontrol etmesi gerektiğini düşünen insanlarda ve mükemmelliyetçilerde daha fazla oluyor. Düşüncelerimizi kontrol adına yöntemler araştırıp, irademizi kullanma safhasına geçebiliriz. Yoksa okb veya panikatak veya başka türlü psikiyatrik hastalıklarla başetmek zorunda kalırız. Hayattaki her şey normaldir, aşırı az veya aşırı çok olmadığı müddetçe. ölüm düşüncesi de bunun içinde. Umarım bu dertten muzdarip herkes başaçıkabilir :31:

çok güzel ifade etmişssin. Umarım dediğin gibi olur:16:

ya ne yapmak lazım acaba bu durumun geçmesi için? panik atak mıdır bu?
valla hıç bılmiyorum canım yaaa gececek gıbı degıl

bende küçük çocuklarda çok korkarım sürekli bakma ihtiyacı duyarım özellikle bebeğim olunca emzirirken çok korkum olur diye korkuyorum boğazına süt kaçtı kaçıcak bişe olucak diye. buda oldumu sende
yenıdoğanken hepsi oluyodu canım saydıklarının...

öylemi :) peki bunu durdurabilmek için yaptığın birşey varmı :16:

Yok :) akışına bıraktım. burnumun direği sızladığı an ağlamaya başlıyorum. :43: Özellikle dün çok ağladım. Bugün biraz daha iyiyim.

Dolunay dönemlerinde de oluyor bu bana, regl dönemlerinde de . Yani ayın 3-5 günü iyiyim sonra hep ağlak :)

Son düzenleme:
Melekcim bende senin gibi annem biraz geç gelsin, yada babam hemen aynı korkulara bürünüyorum.
bazen rüyamda ailemden birinin öldüğünü görürüm ve uyanirken kendimi aglamakda buluyorum.
Sen evlen bakalım, ozaman daha cok aklın kalacak :))

melekcim bende senin gibi annem biraz geç gelsin, yada babam hemen aynı korkulara bürünüyorum.
Bazen rüyamda ailemden birinin öldüğünü görürüm ve uyanirken kendimi aglamakda buluyorum.
Sen evlen bakalım, ozaman daha cok aklın kalacak :))

ay ona emiinim zaten perim hiç şüphem yok:) akşamları aklım onlarda kalır şohben açık kaldımı birşey oldumu , evde yemek varmı maddi durumları nasıl :) neden telefonu açmıyorlar :1:

ay ona emiinim zaten perim hiç şüphem yok:) akşamları aklım onlarda kalır şohben açık kaldımı birşey oldumu , evde yemek varmı maddi durumları nasıl :) neden telefonu açmıyorlar :1:
Emin ol annen hergün arayacakdir!
birde gözünde deyerleri kat, kat olcak:)) ama eyer yeni evinde mutlu ve huzurlu isen, gönlün rahat olacak ve hata ağlayacak kadar özlemeyeceksindir:))hani bazı kızlar var, otur ağlarlar ya:27:

Emin ol annen hergün arayacakdir!
birde gözünde deyerleri kat, kat olcak:)) ama eyer yeni evinde mutlu ve huzurlu isen, gönlün rahat olacak ve hata ağlayacak kadar özlemeyeceksindir:))hani bazı kızlar var, otur ağlarlar ya:27:

:1::1: ayy ağlaya ağlaya çıkar giderim kapılarına kocada beni beklesin evde :9:

:1::1: ayy ağlaya ağlaya çıkar giderim kapılarına kocada beni beklesin evde :9:
Ohh:1:
hic tafsiye etmem:))

cikip, çıkıp gideceğin zamanlarda eşinin evde olmadıgı zamanlar olsun. Bundan nedense hemen hemen bütün erkekler sıkılıyor, yada rahatsız oluyorlar. Cakdirmadan uğrar dönersin, yoksa ailene oturmaya gitmek istersen, hemen lafları hazır oluyor, işte ne işin var, dün gördün vs gibi oyalarlar.:ssz:

Ohh:1:
hic tafsiye etmem:))

cikip, çıkıp gideceğin zamanlarda eşinin evde olmadıgı zamanlar olsun. Bundan nedense hemen hemen bütün erkekler sıkılıyor, yada rahatsız oluyorlar. Cakdirmadan uğrar dönersin, yoksa ailene oturmaya gitmek istersen, hemen lafları hazır oluyor, işte ne işin var, dün gördün vs gibi oyalarlar.:ssz:

:1: doğru haklısın asLındaa o geç geliyor zaten ben akşamdan yemeğimi yaparım iş çkşı anemlere giderim o gelne yakın geçerm evime:1::1:

:1: doğru haklısın asLındaa o geç geliyor zaten ben akşamdan yemeğimi yaparım iş çkşı anemlere giderim o gelne yakın geçerm evime:1::1:
Burdanda okyoruz arkadaşların bu konu hakkındaki sıkıntıları.
Ben bisat kendim tanık oldum, yaşadım.
Yok hemen başlıyorlar, neymiş daha 3,4 gün önce görmüşüm, ne gerek var diye.
Demek güzelikden anlamıyorlar:)

sen arada uğra canım annene sonra çay icmeye kocanla gitmek istersen bahane üretemez.
başlarda anlayişli sma arada bir kaç ay geçsin, hemen başlıyorlarmış:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdanda okyoruz arkadaşların bu konu hakkındaki sıkıntıları.
Ben bisat kendim tanık oldum, yaşadım.
Yok hemen başlıyorlar, neymiş daha 3,4 gün önce görmüşüm, ne gerek var diye.
Demek güzelikden anlamıyorlar:)

sen arada uğra canım annene sonra çay icmeye kocanla gitmek istersen bahane üretemez.
başlarda anlayişli sma arada bir kaç ay geçsin, hemen başlıyorlarmış:)

amaaan gıcık şeyler özlüyoruz napalım bekarken onlarda bizi özleyip sürekli görmek istiyorlardı ama hıhh :19:
neyse aman dediğin doğru sonra derdim var bölümlerinde bulmayım kendimi:1:

Bende aynıyım canım.Ya çok stresten ya da çok boş kalmaktan olabilir.
Geçer zamanla kafanı başka şeylerle meşgul et kafanda kurmamaya çalış.

amaaan gıcık şeyler özlüyoruz napalım bekarken onlarda bizi özleyip sürekli görmek istiyorlardı ama hıhh :19:
neyse aman dediğin doğru sonra derdim var bölümlerinde bulmayım kendimi:1:
Evet canım sonra seni buralarda bu konuyla görmek istemeyiz :34: Hiç mutlu olmuyoruz bu eşlerin tazecik gelinleri üzmelerine ve o cadı kv gelinlere saldırmasından. Ne yapalım?bu tür şeyleri gizlememizi zorluyorlar:(

Back