- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
bana takma diyene bakbu ne kız? ben gibi olayların hemen etkisinde kalıyosun ondan oluyo bunlar..
Şu sıralar bende benzer şeyler yaşıyorum. Yalnız değilsin
kız yok ben takmam da:)))) son sıralar böyle birilerini kaybetme korkusu oluyor nedensebide gözümde canlandırabiliyorum bazen aayy ozaman daha kötü oluyorum
bazen benimde babamı kaybetme korkusu sarıyo.. ay canım canlandırma sende.. güzel hayaller kur bak evlemene az kalmışşşş.... ve mümkünse iki taraftanda uzak otur...ok
başka şeylere çok stres yapıyorsan buna yansıyordur bu şekilde. Azıcık sakin olmaya kendine vakit ayırmaya dinlenmeye çalış fırsat buldukça .rahatlayınca düzelirsin böyle derinden hissetmezsin ama bu biraz da güzel yahu dua etmene sebep olur işte bol bol dua edebilirsin bence :)
Bende uzun süredir var bu durum..
kesinlikle psikolojik bir rahatsızlık...hatta annem babam ölürse dışında ben ölürsem de oluyor ve kendi kendime öldüğüm için aglamaya başlıyorum
ara ara gelıo ataklar moralim bozuk olunca onun dışında böyle manyaklıklarım yoktur
bende de var
ya çocuğuma bişey olursa diey ödüm kopuyor....
bıktım bu düşünceelrden
dimii ister istemez insanı iyice bunalıma sokuyor panik atak olucaz bu şekilde karsıdaki insanıda sıkabiliyoruz bazen aslında üzerne çok düşerek
Bende uzun süredir var bu durum..
kesinlikle psikolojik bir rahatsızlık...hatta annem babam ölürse dışında ben ölürsem de oluyor ve kendi kendime öldüğüm için aglamaya başlıyorum
ara ara gelıo ataklar moralim bozuk olunca onun dışında böyle manyaklıklarım yoktur
dün rahatsızdım bıraz oğlumu babasıyla tv ,izlerken bırakıp odaam uzanmaya geçtim
nerdeeee
aklımda acayip düşünceelr belirdi
ikide bırde kontrole egldim
eşimde kızdı en sonunda ama elimde değil
Konuyu okuyunca şaşırdım, hem de sevindim. çünkü konu sahibinin yazdığı her şey bende de var, aynıları..
annemle babam uyurken kırk kere odalarına dalıp, nefes alıyorlar mı diye bile bakıyorum.
önceden de vardı bu kaybetme korkusu, ama eylülden beri hat safhada. eylülde dedemi kaybettim, ondan sonra iyice kafayı yedim. ya bizimkilere bir şey olursa diye düşünmekten bazen saatlerce uyuyamıyorum. çooook çoooook kötü bir durum
hele nefes kontrolü çocuğu bı uyutmuyorum yaa
valla düşüne düşüne beynim yoruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?