• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliriyor muyum napıyorum:)

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
Hanımlar öncelikle hayırlı kandiller..

Bu sıra çok hastalık ölüm haberleri gördüğümden veya okuduğumdanmıdır nedir sevdiğim insanlar ya ölürse sorusu oluyor kafamda sürekli birden içim sızlıyor. mesela kardeşim mesaj atıyor kardeşim ölse naparım diye gözlerim doluyor. Veya annemi arıyorum telefonu açmyor hemen panik oluyorum ya birşey olduysa diye hatta kafamdan geçiyor bazen eve girince ya yerde bulursam vs gibisinden.

Bu durumu yaşayanlar varmı?

bana takma diyene bak:52: bu ne kız?:27: ben gibi olayların hemen etkisinde kalıyosun ondan oluyo bunlar..:1:

kız yok ben takmam da:)))) son sıralar böyle birilerini kaybetme korkusu oluyor nedense :1: bide gözümde canlandırabiliyorum bazen aayy ozaman daha kötü oluyorum:1:

bazen benimde babamı kaybetme korkusu sarıyo.. ay canım canlandırma sende.. güzel hayaller kur bak evlemene az kalmışşşş.... ve mümkünse iki taraftanda uzak otur...ok:20:

bazen benimde babamı kaybetme korkusu sarıyo.. ay canım canlandırma sende.. güzel hayaller kur bak evlemene az kalmışşşş.... ve mümkünse iki taraftanda uzak otur...ok:20:

demekki herkezde oluyor bu kaybetme korkusu iyi sevindim ozaman yoksa deliriyorum felan sanıyordum:1:

ankara içinde canım çok uzak yer yok pek en uzağı arabayla otobüsle 30 40 dk yani :)

başka şeylere çok stres yapıyorsan buna yansıyordur bu şekilde. Azıcık sakin olmaya kendine vakit ayırmaya dinlenmeye çalış fırsat buldukça .rahatlayınca düzelirsin böyle derinden hissetmezsin ama bu biraz da güzel yahu dua etmene sebep olur işte bol bol dua edebilirsin bence :)

Bende uzun süredir var bu durum..
kesinlikle psikolojik bir rahatsızlık...hatta annem babam ölürse dışında ben ölürsem de oluyor ve kendi kendime öldüğüm için aglamaya başlıyorum :60:
ara ara gelıo ataklar moralim bozuk olunca onun dışında böyle manyaklıklarım yoktur :27:

başka şeylere çok stres yapıyorsan buna yansıyordur bu şekilde. Azıcık sakin olmaya kendine vakit ayırmaya dinlenmeye çalış fırsat buldukça .rahatlayınca düzelirsin böyle derinden hissetmezsin ama bu biraz da güzel yahu dua etmene sebep olur işte bol bol dua edebilirsin bence :)

zaten dualarım hiç eksik olmaz :) iş gereği genelde boŞ oluyorum çoğu zaman ve hep dua edip tesbih çekerim :16: Ama nedense buna engel olamam hatta çocukken bile anneme birşey olucak diye onun ayakkabasıını saklarmıştım gitmesin dışarı diye baka ayakkabsı yok sanki:1:

kesinlikle psikolojik bir rahatsızlık...hatta annem babam ölürse dışında ben ölürsem de oluyor ve kendi kendime öldüğüm için aglamaya başlıyorum :60:
ara ara gelıo ataklar moralim bozuk olunca onun dışında böyle manyaklıklarım yoktur :27:

hahahaha aaayyy güldürdün beni aslında bende de var o durum insan kendi öldünüğü düşünüpte ağlarmı bak sen yazınca çok güldüm ama bende yapıyorum bunu işte :1::1:

dimii ister istemez insanı iyice bunalıma sokuyor panik atak olucaz bu şekilde karsıdaki insanıda sıkabiliyoruz bazen aslında üzerne çok düşerek:19:

dün rahatsızdım bıraz oğlumu babasıyla tv ,izlerken bırakıp odaam uzanmaya geçtim
nerdeeee
aklımda acayip düşünceelr belirdi
ikide bırde kontrole egldim
eşimde kızdı en sonunda ama elimde değil
:50::50::50:

bzen kendimi şizofren ilan ediyorum sonra kendimle dalga geçiyorum :) hamileyken, yolda yururken birde göbeğimin üstüne düşüp oğluma bişi olacakmış diye korkuyordum, sonra bir ara seninki gibi bir düşünce sardı beni :18:
demekki yalnız değilim, şimdide eve hırsız girerde, bana oğluma bişi yaparlar diye korkuyrum birde mutfak penceresinden bizim eve girmek çok koly :( daha da kötüsü geçenlerde alt komşuya hırsız girdi alaaaaam galiba düşünerek çekiyoruz.. en iiyisi dua edip kfayı dağıtmak için bişilerle uğraşmak :34:

dün rahatsızdım bıraz oğlumu babasıyla tv ,izlerken bırakıp odaam uzanmaya geçtim
nerdeeee
aklımda acayip düşünceelr belirdi
ikide bırde kontrole egldim
eşimde kızdı en sonunda ama elimde değil
:50::50::50:

yok bende kontrol durumu pek olmazda yinede huzursuzluğum oluyor:19:
Allah yardımcımız olsun nedielim:16:

Konuyu okuyunca şaşırdım, hem de sevindim. çünkü konu sahibinin yazdığı her şey bende de var, aynıları..
annemle babam uyurken kırk kere odalarına dalıp, nefes alıyorlar mı diye bile bakıyorum.

önceden de vardı bu kaybetme korkusu, ama eylülden beri hat safhada. eylülde dedemi kaybettim, ondan sonra iyice kafayı yedim. ya bizimkilere bir şey olursa diye düşünmekten bazen saatlerce uyuyamıyorum. çooook çoooook kötü bir durum

Konuyu okuyunca şaşırdım, hem de sevindim. çünkü konu sahibinin yazdığı her şey bende de var, aynıları..
annemle babam uyurken kırk kere odalarına dalıp, nefes alıyorlar mı diye bile bakıyorum.

önceden de vardı bu kaybetme korkusu, ama eylülden beri hat safhada. eylülde dedemi kaybettim, ondan sonra iyice kafayı yedim. ya bizimkilere bir şey olursa diye düşünmekten bazen saatlerce uyuyamıyorum. çooook çoooook kötü bir durum

aynen bende dedemi kaybettikten sonra dahada artmıştı :( aslında bazen düşünüyorum bişiler okuyorum hani sonuçta Alan Allah veren Allah bukadar bağlı kalmamız lazım hatta hayatlarını kaybettiklerinde Allahın rahmetine kavuştu diye belkide sevinmemeiz lazım. bu bir süre bana iyi geliyor... ama aradan biraz zaman geçiyor boş otururken yada haber izlerken aklıma hemen bizimkiler gelyor olan olayları onların üzerinde kurmaya baslıyorum:19:

gece kalkıp sürekli kontrol etmende daha rahtsız edici bir durum bende o yok şimdilik ama arasırada bakmıyor değilim vücutları hareket ediyormu nefes alırken diye:1: ay ağlayımmı güliymmi bilemedim

Back