Sadece şunu söylemek istiyorum, çocuk olduğu zaman ne yapacaksınız? Bakın benim ki çocuğum var, biri 4 diğeri 11 yaşlarına girecek Allah nasip ederse birkaç ay sonra. Okulu ödevi, banyosu, tırnak kesmesi, yemeği, uyutması, hastalığı hepsi bir enerji gerekiyor. Hele bebekken uykusuz geceler, emzirmek, alt değiştirmek, ek gıdası, tuvalet eğitimi vs. Erkeğin de evde bir işin ucundan tutması lazım. Baba olarak çocuk bakımına eğitimine, yetiştirilmesine katkısının olması gerekir. PC başından kalkmayan bir adam yapar mı sizce? Kendine faydası yok. Çocuk istemiyorsanız sorun yok.
Benim babam da bunun eski versiyonuydu kahveden gelmezd iş çıkışı kahveye gider gece 12’de gelirdi. Kötü bir insan değildi, dürüst namuslu, efendi, eli açık, küfür etmez. Kavga gürültü olmayan huzurlu bir evde büyüdüm ama anneme diyorum ki keşke biz doğmadan boşansaydın. Çünkü görüyorum ki babamın zevki sefası için annem tek başına 3 çocuk büyütüp sıkıntı çekmiş. Hiçbir şeyimizde babam yok, misafir gelir yok, kardeşim hastalanır yok, bir şey lazım olur yok. Belki siz bu kadar zorlanmazsınız şimdi imkanlar daha iyi ama bu devirde çocuk terbiyesi, psikolojisi tek kadının üzerine yıkılmamalı.