Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kadınlar duyduk duymadık demeyinnnnnnn! vursunlar kafanıza gık demeyin ! siz böylemi yetiştirildiniz ?erkek elbet ezecek aşk olsun abartmayın bu kadar!
bu ne arkadaş ya ??????????[/QUOT
sizdeki anlayıs kapasite bukadar işte böyleleri herşeyi hak ediyo arkadaşım..siz böylemi yetiştirildiniz arkadaşım derken beni kast ediyorsun herhalde ben sana kendimi anlatsam evlilik hayatında tırnağım olamazsın.anlattıklarımı nerenden dinliyosun bilmiyorum erkek vardır psikopattır durduk yere vururda hakarette eder tamam git terket üstüne bende yakarım adamı ancakk sen kaşınırsan kaşırlar öyle burnunun ucuyla çirkeflik yapan kadınlar herşeyi hak ederler sonra 2.kadın geldimi ahhhh vahhh etmesinler. ben kocamın kafasında kumanda kırmış insanım adam gıkını ble çıkaramadı bırak bana git dicek evden kovucak ben her seferinde giderim diye tehdit ederdim hiçbir zaman git gözüm görmesn lafını duymadım arkamdan çoooook ağlattım dönüp pişman ble olmadm yazdıklarıma bakarak ezik büzük dayak yiyen bşi sanma.benm yaptıklarımı başkası yapsa kocası çoktaaaan sokak ortasına bırakmıştı.haa pişmanım yaptklarıma o ayrı keşke çirkeflikle yapmasaydım kendim olsaydım. kaynata kaynana bende bir yere kadar saygı vardır birgün öyle bir üzerine gitmişimki kadının artık karışmayı bırak laf ble söylemeye korkuyo.pişmanmıyım pişmanım güzellikle olsaydı.olmadı hak edene hak ettiği gbi davranıcaksın daha 1 senelik evli bir insan kişilik tanımı yapamaz şuan hakimiyet savaşı vardır iki tarafta birbirlerine bişi kanıtlama peşindedir.
arkadaşım dışarıdan mükemmel görünen okadar aile varki kocaları ağzının içine bakıyor sanırsın ben hepsinin ne olduğunu bilirim aralarında geceleri ayrı uyuyanlar ble vardı herkez oynuyor biz burda nevarneyok döküyoruz hiçbir ailde eşler dört dörtlük değil siz bekarlar evleninde ondan sonra konuşalım
büyüye inanmam ama, böyle şeyleri okuyunca inanasım geliyo gerçekten. akıl alacak gibi değil. canım bence çelişkide kalacak bi durum yok. çünkü bi taraftaki adam senin severek evlendiğin adam değil o tamamen başka biri bence. bi insan karısına nasıl sen ve ailen yakamdan düşün diyebilir. bu evlilik çoktan bitmiş bana kalırsa. dua et ki ailen arkanda ve sana destekler.
ailen ve geçmişteki aileler konusunda haklı olabilirsin ama ozamanla şimdiki zaman çooook farklı erkeklerde değişti kadınlarda biz kadınlar artık asii ruhlu olduk.doyumsuz olduk şükürsüz olduk kaprisli olduk eskiden bunlarmı vardı annenin babanın birdediğini iki etmediğini düşünüyorum baban sesini yükselttiğinde annenin daha beter bağırmaddığını düşünüyorum.eski aile kavramlarında bunlar var ama artık biz kadınlar daha farklıyız annelerimizle babannelerimizle düşüncelerimiz birmi tamam arkadaş çekmesin gitsin daha 1 senelik evliyken boşansın hayat dahamı güzel olucaktır onn için hem bir senelik evlilikte bukadar sorun kendi kendine doğmaz ben yine söylüyorum herşey iki kişiliktir saygı bekliyorsak saygı göstermeliyizdir
arkadaşım galiba sen benim eski yorumlarımı hiç okumadın.şunu unutma şimdiki zaman ve o zman çoook farklı değil.bizi o analar babalar büyüttü.hamurumuzu onlar yoğurdu.karakterimizi onlar belirledi.ayrıca annemde sandığın gibi sessiz sakin biri değil.annem ve babam öğretmen.yıllarca çalıştılar.annem çoğu zman her şeye yetişemedi.o işler senin dediğin gibi değil cnm.sen sanırım dini bütün bi insansın anladığım kadarıyla.ama atladığın yada atlamak istediğin şeyler de var.hani hep bayanların görevleri üzerinde durmuşsun ya birde dinen erkeklerin evlilikte çok da önemli ve güzel görevleri var.bunlarda yerine getirilse çok daha güzel olur.bekar olabilirim ama ben bu evliliği kardeşim ve eniştemden ötürü çook yakından tanıyorum.yaşamayan anlamaz.kocanın istediğini elbette yapacaksın.bu çok erdemli bi davranış.bazı sözler bazı olaylar vardır çok önemli gibi gelir o anda ama kısa sürede unutulur.ama arkadşım ama bazı şeylerde vardır insanda derin yaralar bırakır.lütfen gerçekten lütfen kimsenin hayatı bu kadar ucuz değil..
diyorumkii artık erkeklerinde kadınlarında beklentileri farklı.hayat şartları 30 sene öncekiyle aynımı hamurumuz bir doğru ama annemin babama diyemedğini ben eşime çook rahatlıkla söylüyorum eşim babasının yaptığını bana yapmaz iki farklı ailelerden gelen bireyler aynı evde nasıl kolay kolay tartışmasız kavgasız ömür geçirirki
benm anlatmak istediğim arkadaşımız kendisini ezdirsin katlansın değil bende yapmadım bunu bende yanlız bıraktım gittim dedim ya ben eşimn kafasında kumanda kırdımya yavrum şimdi kıyamıyorum çok pişmanm o ayrı.ama şikayet ettiği şeylerden kendisi kurtulabilir etkiye göre tepki gösterecek. durup dururken ben niye hakaret ettireym kendimeya ben bişi yaptıysam kendimi düzeltirim önce eğer psikopatsa zaten al ez ayağının altında.
bende eşimin aiilesine laf söylüyorsam hakkım yok oda benmkine söylediğinde. siz demek istediğimi yanlış anlıyorsunuz ben adamları tutmuyorum kocasını kızdırıp üzerine düşeni yapmayıp her türlü hürmette kusur eden kadınların başlarına birşey geldiğinde ağlanıp sızlanmayı boşanmayı tek çıkar yol bulanlara kızıyorum haa arkadaşımız bunu yapıyor yapmıyor bilmiyorum direk onun için söylemiyorum zaten genelleme yaptım. evet dini bütün bir insanım çokta mutluyum böyle oldugmdan ben mutluluğun elimizde olduğundan ve ben elimden geleni yaptıktan sonra rabbimin beni huzurla mutlulukla mükafatlandıracağndan yanayım.nitekm öyle oldu ben elimden geleni yaptım dua ettim rabbim verdi şuan çoooook mutluyum dışarıdan gören dört dörtlük evlilik hep böyle olmuştur sanır ama rabbim yeni evlenmiş bu zorluklardan geçmek isteyenlere bir an önce mutluluk ve huzur versin
yemn ediyorum strese soktunuz beni kendimden çıktım hyaaa
cimcimem arkadaşım ben seni anlıyorum ama şu konuda netleşelim.bu olaylar normal değil.sen sanki bunlar normal şeylermiş gibi empoze ettin bize.sorun burdan kaynaklanıyor.elbette anne baba ve eş çok farklı.mutlaka böyle.ama hepimizin terbiyesi,kültürü,ahlakı bu ailelerin içinde şekilleniyor.bunu söylemek istedim.kaldıkı şuda önemli ben evet ayrıl hadi koş demiyorum.ama ayrılma demeyede dilim varmaz.gerçekler acı ve ortadadır.bide takıldığım konu sorun sahibi arkadaşımıza sormuşsun sen her şeyi yaptın mı?tek başına olaylar bu noktaya gelmez.evet bi derece haklısın ama kimse dört dörtlük değil.o da kızabilir oda sinirlenebilir ve oda küfredebilir.kısaca küfreden aileni aşağılayan sana şiddet göstern yada buna eğilimi olan birisini şartlar durumlar konumlar ne olursa olsun ben kabul edemiyorum.zaten sorun da şu ki;nişan dönemi flört dönemi damatlar ve aileler kendini gösteriyorda biz anlamak istemiyurz.görmek istemiyor.benim bekarlara ve kendime tavsiyem kimseyi küçümsemek değil maksadım asla yanlış anlaşılmasın ama kendinize denk iş aile ve maddi anlamda kişler bulmnız bulmam.çok çok önemlii.yaşananlarla sabitlenmiştir görüşüm kardeşim tarafından..
hakimiyet savaşı bu söz doğru ,birde evlendikten sonra hiç değişmeyen erkeklerde var tamamem karekter ile alakalıevet kadınlar duyduk duymadık demeyinnnnnnn! vursunlar kafanıza gık demeyin ! siz böylemi yetiştirildiniz ?erkek elbet ezecek aşk olsun abartmayın bu kadar!
bu ne arkadaş ya ??????????[/QUOT
sizdeki anlayıs kapasite bukadar işte böyleleri herşeyi hak ediyo arkadaşım..siz böylemi yetiştirildiniz arkadaşım derken beni kast ediyorsun herhalde ben sana kendimi anlatsam evlilik hayatında tırnağım olamazsın.anlattıklarımı nerenden dinliyosun bilmiyorum erkek vardır psikopattır durduk yere vururda hakarette eder tamam git terket üstüne bende yakarım adamı ancakk sen kaşınırsan kaşırlar öyle burnunun ucuyla çirkeflik yapan kadınlar herşeyi hak ederler sonra 2.kadın geldimi ahhhh vahhh etmesinler. ben kocamın kafasında kumanda kırmış insanım adam gıkını ble çıkaramadı bırak bana git dicek evden kovucak ben her seferinde giderim diye tehdit ederdim hiçbir zaman git gözüm görmesn lafını duymadım arkamdan çoooook ağlattım dönüp pişman ble olmadm yazdıklarıma bakarak ezik büzük dayak yiyen bşi sanma.benm yaptıklarımı başkası yapsa kocası çoktaaaan sokak ortasına bırakmıştı.haa pişmanım yaptklarıma o ayrı keşke çirkeflikle yapmasaydım kendim olsaydım. kaynata kaynana bende bir yere kadar saygı vardır birgün öyle bir üzerine gitmişimki kadının artık karışmayı bırak laf ble söylemeye korkuyo.pişmanmıyım pişmanım güzellikle olsaydı.olmadı hak edene hak ettiği gbi davranıcaksın daha 1 senelik evli bir insan kişilik tanımı yapamaz şuan hakimiyet savaşı vardır iki tarafta birbirlerine bişi kanıtlama peşindedir.
arkadaşım dışarıdan mükemmel görünen okadar aile varki kocaları ağzının içine bakıyor sanırsın ben hepsinin ne olduğunu bilirim aralarında geceleri ayrı uyuyanlar ble vardı herkez oynuyor biz burda nevarneyok döküyoruz hiçbir ailde eşler dört dörtlük değil siz bekarlar evleninde ondan sonra konuşalım
Daha bir senelik evliymişsin.Çocukta yok.kaç kurtul be canım.İlerleyen zamanlarda ya dönemezsen?
Daha bir senelik evliymişsin.Çocukta yok.kaç kurtul be canım.İlerleyen zamanlarda ya dönemezsen?