Delireceğim artık bitmeli mi bitmemeli mi?

ailen ve geçmişteki aileler konusunda haklı olabilirsin ama ozamanla şimdiki zaman çooook farklı erkeklerde değişti kadınlarda biz kadınlar artık asii ruhlu olduk.doyumsuz olduk şükürsüz olduk kaprisli olduk eskiden bunlarmı vardı annenin babanın birdediğini iki etmediğini düşünüyorum baban sesini yükselttiğinde annenin daha beter bağırmaddığını düşünüyorum.eski aile kavramlarında bunlar var ama artık biz kadınlar daha farklıyız annelerimizle babannelerimizle düşüncelerimiz birmi tamam arkadaş çekmesin gitsin daha 1 senelik evliyken boşansın hayat dahamı güzel olucaktır onn için hem bir senelik evlilikte bukadar sorun kendi kendine doğmaz ben yine söylüyorum herşey iki kişiliktir saygı bekliyorsak saygı göstermeliyizdir

arkadaşım galiba sen benim eski yorumlarımı hiç okumadın.şunu unutma şimdiki zaman ve o zman çoook farklı değil.bizi o analar babalar büyüttü.hamurumuzu onlar yoğurdu.karakterimizi onlar belirledi.ayrıca annemde sandığın gibi sessiz sakin biri değil.annem ve babam öğretmen.yıllarca çalıştılar.annem çoğu zman her şeye yetişemedi.o işler senin dediğin gibi değil cnm.sen sanırım dini bütün bi insansın anladığım kadarıyla.ama atladığın yada atlamak istediğin şeyler de var.hani hep bayanların görevleri üzerinde durmuşsun ya birde dinen erkeklerin evlilikte çok da önemli ve güzel görevleri var.bunlarda yerine getirilse çok daha güzel olur.bekar olabilirim ama ben bu evliliği kardeşim ve eniştemden ötürü çook yakından tanıyorum.yaşamayan anlamaz.kocanın istediğini elbette yapacaksın.bu çok erdemli bi davranış.bazı sözler bazı olaylar vardır çok önemli gibi gelir o anda ama kısa sürede unutulur.ama arkadşım ama bazı şeylerde vardır insanda derin yaralar bırakır.lütfen gerçekten lütfen kimsenin hayatı bu kadar ucuz değil..

evet kadınlar duyduk duymadık demeyinnnnnnn! vursunlar kafanıza gık demeyin ! siz böylemi yetiştirildiniz ?erkek elbet ezecek aşk olsun abartmayın bu kadar! :KK60:
bu ne arkadaş ya ??????????[/QUOT
sizdeki anlayıs kapasite bukadar işte böyleleri herşeyi hak ediyo arkadaşım..siz böylemi yetiştirildiniz arkadaşım derken beni kast ediyorsun herhalde ben sana kendimi anlatsam evlilik hayatında tırnağım olamazsın.anlattıklarımı nerenden dinliyosun bilmiyorum erkek vardır psikopattır durduk yere vururda hakarette eder tamam git terket üstüne bende yakarım adamı ancakk sen kaşınırsan kaşırlar öyle burnunun ucuyla çirkeflik yapan kadınlar herşeyi hak ederler sonra 2.kadın geldimi ahhhh vahhh etmesinler. ben kocamın kafasında kumanda kırmış insanım adam gıkını ble çıkaramadı bırak bana git dicek evden kovucak ben her seferinde giderim diye tehdit ederdim hiçbir zaman git gözüm görmesn lafını duymadım arkamdan çoooook ağlattım dönüp pişman ble olmadm yazdıklarıma bakarak ezik büzük dayak yiyen bşi sanma.benm yaptıklarımı başkası yapsa kocası çoktaaaan sokak ortasına bırakmıştı.haa pişmanım yaptklarıma o ayrı keşke çirkeflikle yapmasaydım kendim olsaydım. kaynata kaynana bende bir yere kadar saygı vardır birgün öyle bir üzerine gitmişimki kadının artık karışmayı bırak laf ble söylemeye korkuyo.pişmanmıyım pişmanım güzellikle olsaydı.olmadı hak edene hak ettiği gbi davranıcaksın daha 1 senelik evli bir insan kişilik tanımı yapamaz şuan hakimiyet savaşı vardır iki tarafta birbirlerine bişi kanıtlama peşindedir.
arkadaşım dışarıdan mükemmel görünen okadar aile varki kocaları ağzının içine bakıyor sanırsın ben hepsinin ne olduğunu bilirim aralarında geceleri ayrı uyuyanlar ble vardı herkez oynuyor biz burda nevarneyok döküyoruz hiçbir ailde eşler dört dörtlük değil siz bekarlar evleninde ondan sonra konuşalım

büyüye inanmam ama, böyle şeyleri okuyunca inanasım geliyo gerçekten. akıl alacak gibi değil. canım bence çelişkide kalacak bi durum yok. çünkü bi taraftaki adam senin severek evlendiğin adam değil o tamamen başka biri bence. bi insan karısına nasıl sen ve ailen yakamdan düşün diyebilir. bu evlilik çoktan bitmiş bana kalırsa. dua et ki ailen arkanda ve sana destekler.

canım bende bu konuya değinecektim bence önce güvenilir bir hocaya git derim böyle şeyler var malesef ve çevremdede yuvası son anda kurtulan kişiler çok gördüm baktın düzelmiyor yol ver gitsin böyle bir ortamda sevgide kalmaz sabırda ne hakla ailene laf söyleyebilirler kimse kimseyi çekmek zorunda değil. hakkında herşeyin hayırlısı canım.

ailen ve geçmişteki aileler konusunda haklı olabilirsin ama ozamanla şimdiki zaman çooook farklı erkeklerde değişti kadınlarda biz kadınlar artık asii ruhlu olduk.doyumsuz olduk şükürsüz olduk kaprisli olduk eskiden bunlarmı vardı annenin babanın birdediğini iki etmediğini düşünüyorum baban sesini yükselttiğinde annenin daha beter bağırmaddığını düşünüyorum.eski aile kavramlarında bunlar var ama artık biz kadınlar daha farklıyız annelerimizle babannelerimizle düşüncelerimiz birmi tamam arkadaş çekmesin gitsin daha 1 senelik evliyken boşansın hayat dahamı güzel olucaktır onn için hem bir senelik evlilikte bukadar sorun kendi kendine doğmaz ben yine söylüyorum herşey iki kişiliktir saygı bekliyorsak saygı göstermeliyizdir

arkadaşım galiba sen benim eski yorumlarımı hiç okumadın.şunu unutma şimdiki zaman ve o zman çoook farklı değil.bizi o analar babalar büyüttü.hamurumuzu onlar yoğurdu.karakterimizi onlar belirledi.ayrıca annemde sandığın gibi sessiz sakin biri değil.annem ve babam öğretmen.yıllarca çalıştılar.annem çoğu zman her şeye yetişemedi.o işler senin dediğin gibi değil cnm.sen sanırım dini bütün bi insansın anladığım kadarıyla.ama atladığın yada atlamak istediğin şeyler de var.hani hep bayanların görevleri üzerinde durmuşsun ya birde dinen erkeklerin evlilikte çok da önemli ve güzel görevleri var.bunlarda yerine getirilse çok daha güzel olur.bekar olabilirim ama ben bu evliliği kardeşim ve eniştemden ötürü çook yakından tanıyorum.yaşamayan anlamaz.kocanın istediğini elbette yapacaksın.bu çok erdemli bi davranış.bazı sözler bazı olaylar vardır çok önemli gibi gelir o anda ama kısa sürede unutulur.ama arkadşım ama bazı şeylerde vardır insanda derin yaralar bırakır.lütfen gerçekten lütfen kimsenin hayatı bu kadar ucuz değil..

diyorumkii artık erkeklerinde kadınlarında beklentileri farklı.hayat şartları 30 sene öncekiyle aynımı hamurumuz bir doğru ama annemin babama diyemedğini ben eşime çook rahatlıkla söylüyorum eşim babasının yaptığını bana yapmaz iki farklı ailelerden gelen bireyler aynı evde nasıl kolay kolay tartışmasız kavgasız ömür geçirirki
benm anlatmak istediğim arkadaşımız kendisini ezdirsin katlansın değil bende yapmadım bunu bende yanlız bıraktım gittim dedim ya ben eşimn kafasında kumanda kırdımya yavrum şimdi kıyamıyorum çok pişmanm o ayrı.ama şikayet ettiği şeylerden kendisi kurtulabilir etkiye göre tepki gösterecek. durup dururken ben niye hakaret ettireym kendimeya ben bişi yaptıysam kendimi düzeltirim önce eğer psikopatsa zaten al ez ayağının altında.
bende eşimin aiilesine laf söylüyorsam hakkım yok oda benmkine söylediğinde. siz demek istediğimi yanlış anlıyorsunuz ben adamları tutmuyorum kocasını kızdırıp üzerine düşeni yapmayıp her türlü hürmette kusur eden kadınların başlarına birşey geldiğinde ağlanıp sızlanmayı boşanmayı tek çıkar yol bulanlara kızıyorum haa arkadaşımız bunu yapıyor yapmıyor bilmiyorum direk onun için söylemiyorum zaten genelleme yaptım. evet dini bütün bir insanım çokta mutluyum böyle oldugmdan ben mutluluğun elimizde olduğundan ve ben elimden geleni yaptıktan sonra rabbimin beni huzurla mutlulukla mükafatlandıracağndan yanayım.nitekm öyle oldu ben elimden geleni yaptım dua ettim rabbim verdi şuan çoooook mutluyum dışarıdan gören dört dörtlük evlilik hep böyle olmuştur sanır ama rabbim yeni evlenmiş bu zorluklardan geçmek isteyenlere bir an önce mutluluk ve huzur versin
yemn ediyorum strese soktunuz beni kendimden çıktım hyaaa:KK53::KK52::KK60:

diyorumkii artık erkeklerinde kadınlarında beklentileri farklı.hayat şartları 30 sene öncekiyle aynımı hamurumuz bir doğru ama annemin babama diyemedğini ben eşime çook rahatlıkla söylüyorum eşim babasının yaptığını bana yapmaz iki farklı ailelerden gelen bireyler aynı evde nasıl kolay kolay tartışmasız kavgasız ömür geçirirki
benm anlatmak istediğim arkadaşımız kendisini ezdirsin katlansın değil bende yapmadım bunu bende yanlız bıraktım gittim dedim ya ben eşimn kafasında kumanda kırdımya yavrum şimdi kıyamıyorum çok pişmanm o ayrı.ama şikayet ettiği şeylerden kendisi kurtulabilir etkiye göre tepki gösterecek. durup dururken ben niye hakaret ettireym kendimeya ben bişi yaptıysam kendimi düzeltirim önce eğer psikopatsa zaten al ez ayağının altında.
bende eşimin aiilesine laf söylüyorsam hakkım yok oda benmkine söylediğinde. siz demek istediğimi yanlış anlıyorsunuz ben adamları tutmuyorum kocasını kızdırıp üzerine düşeni yapmayıp her türlü hürmette kusur eden kadınların başlarına birşey geldiğinde ağlanıp sızlanmayı boşanmayı tek çıkar yol bulanlara kızıyorum haa arkadaşımız bunu yapıyor yapmıyor bilmiyorum direk onun için söylemiyorum zaten genelleme yaptım. evet dini bütün bir insanım çokta mutluyum böyle oldugmdan ben mutluluğun elimizde olduğundan ve ben elimden geleni yaptıktan sonra rabbimin beni huzurla mutlulukla mükafatlandıracağndan yanayım.nitekm öyle oldu ben elimden geleni yaptım dua ettim rabbim verdi şuan çoooook mutluyum dışarıdan gören dört dörtlük evlilik hep böyle olmuştur sanır ama rabbim yeni evlenmiş bu zorluklardan geçmek isteyenlere bir an önce mutluluk ve huzur versin
yemn ediyorum strese soktunuz beni kendimden çıktım hyaaa:KK53::KK52::KK60:

cimcimem arkadaşım ben seni anlıyorum ama şu konuda netleşelim.bu olaylar normal değil.sen sanki bunlar normal şeylermiş gibi empoze ettin bize.sorun burdan kaynaklanıyor.elbette anne baba ve eş çok farklı.mutlaka böyle.ama hepimizin terbiyesi,kültürü,ahlakı bu ailelerin içinde şekilleniyor.bunu söylemek istedim.kaldıkı şuda önemli ben evet ayrıl hadi koş demiyorum.ama ayrılma demeyede dilim varmaz.gerçekler acı ve ortadadır.bide takıldığım konu sorun sahibi arkadaşımıza sormuşsun sen her şeyi yaptın mı?tek başına olaylar bu noktaya gelmez.evet bi derece haklısın ama kimse dört dörtlük değil.o da kızabilir oda sinirlenebilir ve oda küfredebilir.kısaca küfreden aileni aşağılayan sana şiddet göstern yada buna eğilimi olan birisini şartlar durumlar konumlar ne olursa olsun ben kabul edemiyorum.zaten sorun da şu ki;nişan dönemi flört dönemi damatlar ve aileler kendini gösteriyorda biz anlamak istemiyurz.görmek istemiyor.benim bekarlara ve kendime tavsiyem kimseyi küçümsemek değil maksadım asla yanlış anlaşılmasın ama kendinize denk iş aile ve maddi anlamda kişler bulmnız bulmam.çok çok önemlii.yaşananlarla sabitlenmiştir görüşüm kardeşim tarafından..

Bukadar sana ve ailene hakaret ettikten sonra hala onun yaninda misin? Inan seni de anlamiyorum. Evet ayrilmak kolay bisey degil ama bu sozler yutulur gibi degil.Sen gectim ailene bu kadar hakaret etmesine izin verme.Hele ki senden nefret ediyorum demis o laftan sonra benim sevgim biterdi. Hem saygi yok ortada, bence bu evlilik hic saglam degil.Bosuna yipratma kendini.Evlilik olmuyorsa ayrilmak en dogrusu bence:26:

cimcimem arkadaşım ben seni anlıyorum ama şu konuda netleşelim.bu olaylar normal değil.sen sanki bunlar normal şeylermiş gibi empoze ettin bize.sorun burdan kaynaklanıyor.elbette anne baba ve eş çok farklı.mutlaka böyle.ama hepimizin terbiyesi,kültürü,ahlakı bu ailelerin içinde şekilleniyor.bunu söylemek istedim.kaldıkı şuda önemli ben evet ayrıl hadi koş demiyorum.ama ayrılma demeyede dilim varmaz.gerçekler acı ve ortadadır.bide takıldığım konu sorun sahibi arkadaşımıza sormuşsun sen her şeyi yaptın mı?tek başına olaylar bu noktaya gelmez.evet bi derece haklısın ama kimse dört dörtlük değil.o da kızabilir oda sinirlenebilir ve oda küfredebilir.kısaca küfreden aileni aşağılayan sana şiddet göstern yada buna eğilimi olan birisini şartlar durumlar konumlar ne olursa olsun ben kabul edemiyorum.zaten sorun da şu ki;nişan dönemi flört dönemi damatlar ve aileler kendini gösteriyorda biz anlamak istemiyurz.görmek istemiyor.benim bekarlara ve kendime tavsiyem kimseyi küçümsemek değil maksadım asla yanlış anlaşılmasın ama kendinize denk iş aile ve maddi anlamda kişler bulmnız bulmam.çok çok önemlii.yaşananlarla sabitlenmiştir görüşüm kardeşim tarafından..

evet yanlış yerde yanlış şey konuştum odoğru yanlış anlaşılması gayet normal.arkadaş şehirli aile şehirli eşi köyden gelmiş aileside köylü arkadaş açık bir bayan eşi ve arkadaş çevresi kapalı bayanlardan oluşuyor.işte bu farklılıklar severken göze batmıyor ağır gelmiyor.ama şu durumda sorun yaratıyorsa (hepimizde böyle olmuştur)sorunu halletmek gerekir böyle yaşanmaz.ya orta yolu bulursunuz ilk mesajımda belirttiğim gbi bazı stratejiler vardır onu uygularsın ya olur ya olmaz olmadımı yada sen böyle yürütmek istemiyorsun hiç ugraşmadan bırakırsın herkez yoluna.
bazı şeyler iki taraflı demiştim hala aynı düşünüyorum evliliğimizi eşimizi adam etmek ve düzeltmek istiyorsak biraz kendimizde doğrulmalıyız çabalamalıyız ama hiçbirşey yapmıyayım kendiliğinden düzelsin derseniz çok beklersiniz işgenceye devam bunada katlanın ezik olun demem arkadaş beni öyle biri sandı haala komiğime gidiyor bide ben hohooooyt:KK57:

evet kadınlar duyduk duymadık demeyinnnnnnn! vursunlar kafanıza gık demeyin ! siz böylemi yetiştirildiniz ?erkek elbet ezecek aşk olsun abartmayın bu kadar! :KK60:
bu ne arkadaş ya ??????????[/QUOT
sizdeki anlayıs kapasite bukadar işte böyleleri herşeyi hak ediyo arkadaşım..siz böylemi yetiştirildiniz arkadaşım derken beni kast ediyorsun herhalde ben sana kendimi anlatsam evlilik hayatında tırnağım olamazsın.anlattıklarımı nerenden dinliyosun bilmiyorum erkek vardır psikopattır durduk yere vururda hakarette eder tamam git terket üstüne bende yakarım adamı ancakk sen kaşınırsan kaşırlar öyle burnunun ucuyla çirkeflik yapan kadınlar herşeyi hak ederler sonra 2.kadın geldimi ahhhh vahhh etmesinler. ben kocamın kafasında kumanda kırmış insanım adam gıkını ble çıkaramadı bırak bana git dicek evden kovucak ben her seferinde giderim diye tehdit ederdim hiçbir zaman git gözüm görmesn lafını duymadım arkamdan çoooook ağlattım dönüp pişman ble olmadm yazdıklarıma bakarak ezik büzük dayak yiyen bşi sanma.benm yaptıklarımı başkası yapsa kocası çoktaaaan sokak ortasına bırakmıştı.haa pişmanım yaptklarıma o ayrı keşke çirkeflikle yapmasaydım kendim olsaydım. kaynata kaynana bende bir yere kadar saygı vardır birgün öyle bir üzerine gitmişimki kadının artık karışmayı bırak laf ble söylemeye korkuyo.pişmanmıyım pişmanım güzellikle olsaydı.olmadı hak edene hak ettiği gbi davranıcaksın daha 1 senelik evli bir insan kişilik tanımı yapamaz şuan hakimiyet savaşı vardır iki tarafta birbirlerine bişi kanıtlama peşindedir.
arkadaşım dışarıdan mükemmel görünen okadar aile varki kocaları ağzının içine bakıyor sanırsın ben hepsinin ne olduğunu bilirim aralarında geceleri ayrı uyuyanlar ble vardı herkez oynuyor biz burda nevarneyok döküyoruz hiçbir ailde eşler dört dörtlük değil siz bekarlar evleninde ondan sonra konuşalım
hakimiyet savaşı bu söz doğru ,birde evlendikten sonra hiç değişmeyen erkeklerde var tamamem karekter ile alakalı

DİİLMİ YAA her ailede oluyo başlarda ezilmemek adına bireyler hakimiyet savaşı veriyorlar.yani bu saygısızca seviyesizce dayanılmaz oluyorsa artık psikopata bağlandıysa git ozaman kardeşim ailen sahip çıkarken ama olanlar anormal seviyede değilsede hemen pes edip gitmek bana göredeğil ben bunu söylemek istedim arkadaşlar huraa ezdir kendini demişim üstüme geldiler beyaa:KK30:
şaka bir yana ben kızım için çabaladım ama o olmasaydı elimi sallasam eliisider giderdim haa:KK55::KK31:

Nasıl bir değişim bu..
Hakaretin olduğu yerde huzur mu kalır, dil yarası nasıl geçer?
Hele aile karışıyorsa...
Aklını başına toplamazsa çok çektirir size.

Sana sahip çıkan koruyan bir ailen varsa hiç düşünme git canım. Çocuğunda yokmuş. İşin içinde hakaret varsa saygı bitmiş demektir. Saygının olmadığı yerde sevgide olmaz ne yazıkki.

sana bu kadar hakaret etmesi neden? aileni istememesi ailenle ne alıp veremediği var ki? ve sen ailene neden bu kadar laf söyletiyosun merak ettim... kendimi senin yerine koydumda çok zor eğer çocuğunda yoksa bi süre ayrıl ailenin yanına git seni kırdığını ona anlat ama düzeleceğini sanmam sana ve ailene hiç saygısı kalmamış gibi...

canım ya ıyı kaldırıyorsun sen bu adamı cekıyorsun yanı bence gercek yuzu suanda gorduklerın o artık degısmez hazır cocugunuzda yok bır omur boyu cekebılırmısn kı bu adamı hadı gectım kaprıslerınden, ne kadar saygsız aılene sonucta onlar buyukler ve ne kotulugunu gormus aılenın kı boyle dusman kesılıyor .
komsumuz vardı aynen boyle kız severek kactı evlendı gerıde donemıyor hergun kavga gurultu adam gıdıyor uzklara calısmaya bır kac ayda bır ugruyor ıkı coukları oldu en sonunda zor bela bosanabıldı adam yapmadıgı ezıyetı bırakmadı bana anlatıyorda aman tanrım cok uzuluyorum bu durumlara ınan ya evlenmekten korkar oldum herkes boyle bu zmanın erkeklerıne neler oluyor boyle anlamıyorum canım sen aklını basına al kendını ezdırme ne hakla sana gıt dıyor annenın evıne o nasıl erkek senınle evlenırken helalıne boyle bakmaya soz verdı en ufak seyde senı nasıl annenın evıne yollar muhtaclıgını nasıl yuzune vurur saygısız esın cok kızdım ya canım kuzuruma bakma lutfen ezdırme kendını kullandırma gerekırse bosan mutlulugun huzurun daha onemlı .

esinizin size yaptigi sey iskence resmen...
sizin de sevginizden gozunuz kor olmus o yuzden hala bosanmali miyim diye bu iliskiyi sorguluyorsunuz...
oysaki 1 dk daha dusunulecek bir tarafi yok...
esiniz ya adam olsun duzelsin(son bir konusma yapin bunun icin) ya da bu is bitsin ve siz iskenceden kurtulun...
esiniz ve ailesi nasil olsa kendilerine oyuncak edecek baska birini bulurlar...
bu igrenc insanlarla hayatiniza yazik etmeyin ne olur...
yani ben bu insanlara gunahimi vermem o derece yanlis insanlarla beraber yasiyorsunuz...
hele esiniz...
odunluktan insanliga gecememis maalesef...

cimcimem haklısın yapılacak çooooooooook şey var.düzeltilecek,uğraşılacak çokkk.ama işte arkadaşın buna sabrı ve gücü var mı bakalım?ne hayallerle evleniyor insann.nelerle karşılaşıyorr.çok zorr allah kimseye yaşatmasın.ama bu hayat bizizm güzel olmasıda elimizde kötü olmasıda.Allah insana çaresiz dertler vermesin.her zaman başka bir yol daha vardırr.şu an görünmesede mutlaka o yol karşına çıkacaktır..hiç üzülme arkadaşım kimse bir başkasına yaptığını aynen yaşamadan bu dünyadan ayrılmayacaktır..kucak dolusu mutluluk senin olsunnn.

haklısın tatlım tabiki çabalamadan birşey olmuyor ama insan birazda kendi değerini görmeli ve fazla taviz verilmemeli ya bişiydiyeyimmi evden çıkıp gidebileceğiniz zamanı aslında kendiniz biliyorsunuz ayrılıcam ayrılıcam derken aslında o an gidemeyeceğinizi bilirsiniz,eğer bunu düşünürseniz biraz çaba gösterin,bari kaldığınıza değsin.ama öyle bir zaman vardırki;kimseye danışma gereği duymazsınız kararınız kesin olur içinizde en ufak pişmanlık olmayacağını bilirsiniz onsuz hayatın belki daha güzel olacağından eminsinizdir.işte o zaman engellerde yokken gitmek daha mantıklı bunun için diyorum bence kadınlar ellerine mesleklerini almalı kendileri için birşeyler yapmalı.inş içindeki çaresizliğe bir çare bulursun arkadaşım kendine iyi bak hoşçakal

X