Delireceğim artık bitmeli mi bitmemeli mi?

eğer sadece arkadaşlarının eşleri öyle diye kapanmanı istiyosa gerçekten bu adamda bi sorun var derim....:97:
daha 1 senede ailesi için böyle zıvanadan çıkmışsa ben pek umut göremedim....
çocuğunda yoksa boşuna düzelir diye çabalama çünkü gerçekten çekilmez bi hayat ..
.....analarımız ,babalarımız evlenelimde kocalarımız onlara küfür etsin diye yetiştirmedi bizleri.....
:KK19:

Son düzenleme:
Bence eşinin şu 1 senede yaptıkları, ilerleyen dönemde sorumluluklar artıp da seni daha aciz gördüğünde yapacaklarının teminatıdır. Aşağılanmalara ve ezilmeye sen katlandıkça zulmün dozu artıyor malesef. Arkanda duran ve senin mutluluğUnu konu komşunun saçma laflarına tercih eden bir ailen olduğu için çok şanslısın.

Burdaki çoğunluk da aynı fikirde: " O ADAMDAN KOCA, O İLİŞKİDEN DE MUTLU BİR AİLE OLMAZ..."

köprüden geçene kadar ayıya dayı denen tabir bu olsa gerek..
ee imzayı attınca tapusu pozisyonu sahibi..
Erkeklerin kimyasını çözim uzayada çıkarım artık kimse tutamaz benii..
Çözemedim bende..
Anıında dönebilen varlıklar..
dengesizler..

kocanın elle tutulur hiçbir yanını göremedim bu adam düzelmez gibime geliyor :KK50:
senin içinde gelecek için bir umut yoksa boşan kurtul bu adamdan canım
çocuğun yok ailen destekmiş bu kadar ezdirme kendini derim ben:KK31:

henüz çok yeni evliliğin ilk dönemler de evliliğie alışamamış olabilir demeyi isterdim ama eşin dozajını fazlasıyla kaçırmış. bence bir süre ara verin bu durum her ikiniz içinde uygun olacaktır kendini ve hissettiklerini gerçekten dinle ve dinlendir.. bakarsın bu zaman zarfında seni özler ve değişti dediğin zamandan önceki zamana geri döner.

ben hemen ayrıl hemen kurtul diyen insanları heleki bayanları gerçekten hiçmi hiç anlamıyorum...bir tek bu konu için değil diğer konulardada öyle...hemen ayrıl...acaba kendi evlilikleri nasıl..hiçmi sorun yaşamıyorlar yada yaşadıkları anda çekip gideceklermi...bu kadar kolaymı yaaaaa...güzelim daha bir senelik evlisin evliliğin en zor zamanları sende sinirlisin şuanda...benden sana tavsiye (eski konularıma bakarsan bende yaşadıklarımı anlatmıştım) sabret ve olanı biteni ailene yansıtma...artık sen ayrı bir ailesin...biz ilk iki sene neler çektik...ne kavgalar ne kıyametler...inanki yürümez dioyrdum ve sırf sevdiğim için sabrettim şimdi 3 sene bitti kocam gözümün içine bakıyor ben onun gözünün içine bakıyorum...evlilik kolay birşey değil ki zaten...ama ilk zamanlar hep böle sonra oturacak bak biraz sakin ol ve zaman ver ikinizede...aile terapistine git mesela o gelmiyorsada sen git fikir al ne yapabilirsin nasıl davranabilirsin...ben mücadeleden yanayım arkadaşım öle hemen boşanmak falan değil çözüm sen mücadele et eğerki gerçekten olmuyorsa ayrıl ayrılığa karşı değilim asla...ki benim kocam 31 yaşındaydı evlendiğimizde kendi başına yaşıyordu birde ne sorumluluk alabildi ne eve barka sığabildi...kimse kusura bakmasın ama ben adam ettim onu...hemde bana neler yaptı neler söledi...ama ben onu çok sevdim hep sabrettim ve ben kazandım..iyikide dönüp arkamı gitmemişim...

Son düzenleme:
aynilarini bende yasadim ve inanin düzelmiyor. Aksine, daha da beter oluyor. Bir erkek ilk evlilik yilinda nasilsa öyle devam eder. Bence öncelikle kesinlikle cocuk yapma, kendine zaman ver, kendi hayatini kurmaya calis, onu bi izle bakalim ayak mi uyduracak yoksa engel mi olacak. Ona göre kararini verirsin.

Hakaret, aşağılama, baskı vs..
O evi terketmek için daha ne olmasını bekliyorsun!
İlla ağzını burnunu dağıtıp hastanelik mi etmesi lazım..

Hakaret, aşağılama, baskı vs..
O evi terketmek için daha ne olmasını bekliyorsun!
İlla ağzını burnunu dağıtıp hastanelik mi etmesi lazım..
bıçaklamayı ekleyeyim artık gazetenin 3 sayfasında okuyup vah,vah mı demeli kadına madalya takalım birde boşanmadı diye

sana şunu söyleyebilirim.bende ilk aylarımı hatrlamak dahi istemiyorum çok valiz topladıgm oldu.ama ilk 2 3 sene den sonra sular durulur oturursunuz aşşağı:) şaka bir yana bazı şeyler tavsiye almadan olmuyor.sana kendi edindiğim tecrübelerimden bahsetmek isterim..öncelikle eşinin ve senin beklentilerin farklıdır her zaman böyledir.bir erkek her zaman sabah kavga ettiği hatta kapı dışarı attığı karısını bile yeri geldimi ateşli olsun kendisi gelsin istesin beni vs bunu beklerler.onlar için sorunu uzatmamız anlamsız yatak konusunda onlar çoktaaan unutmuş olurlar çünki.böyle oldunmu iyisin 1 derece.ama biz ne yapıyoruz sen bana bunu dedin hangi yüzle geliosun yanıma özür ble dilemez,olmasanda olur vs.erkeklerde cinselliği olmayan kadına saygı olmuyor.çünki onlar tvde cd de nette gördükleri için çogunu hanımlarınıda böyle bekliyorlar ne olursa olsun.eğer cinsellik konusunda problemini çözersen(küs kalıp ilgilenmemeyi diyorum)onda yavaş yavaşdeğişimi fark edersin ancaksabırlı ol.sevişirken ble aklın kalmasın onun dediklerini kaale almıyormuş gbi yap.
2.side öbür taraf kaynana kaynata:bunlar başlı başına problemmiş ancak bence sorununu eşinin halletmesini bekleme çünki sen şikayet ettikçedahada savunur bütün erkekler böyledir.madem onlar direk sana çektiriyor sende kendin çektir onlara ben hep böyle yapmışımdır.yada baktın olmuyor ailen konuşsun onlarla.sahipsiz değil kızımız vsiresine.ama asla eşinin başına kakma sayki hiçbirşey yok olmamış..
3.sü saygı bekliyoruz eşimizden ilgi bekliyoruz muhabbet..peki neden bunları yakasına yapışıp nie nie niyee konuşmuosun işin düşünce geliosun vss oohooo bizde çok yaptık canm ya vallahi gülüyorum şimdi halime ama erkeklerle kadınların yaradılışı farklı hayatım.erkek evlendimi kısıtlandığını özgürlüğü elnden alındığını sanır kadınsa hep erkeğiyle geçirmek ister tüm vaktini hayatın tadnı onnla çıkarsın ister ama bunlar aynı anda olmuyor biz biraz sabredelm sonra meyvesini alıyoruz.ben mesela eşimi anlatsam inanamzsınız.ama hata bendede var bende naptm o eve gelnce akşamki tartışmayı unutup sarıldım hoşgeldn kocacım bakmlı bir şekilde ama sıkmadan hemen yanndan ayrıldım günlerce kendime ugraş buldum sabırlı oldum ben değil bir gecede o gelecek yanıma dedim o benmle muhabbet etmek isteyecek..ve oldu 3 gecem ayrı geçti kitap okudum ya pasta börek yaptım mutfakta ya 2 yaşında kızımla odasında oynadık ona hiç bulaşmadım ama bu arada kendisi geldi yanıma hiç surat yapmadım halmden memnnmusum gbi yaptım halbuki gırtlaklıyasım geliyodu zor sabrediodum o 3 gecede aynı zamanda sevişmeyi ben istedim kocamla (ozamanlar ıyyyy diodum ama belli etmeden).şok şok şok 3 4 güne kalmadı adam birden değişti eser kalmadı o hallerinden hiç umursamadım eşimn ailesini kendi ailemi bile.izin vermedm kmsenn karşmasına.ama güzelm bence geç kalma bizde severek evlendk ama ihanette severek evlenmenn hiçbir farkı yok.işten gelr nette diosun dediği o laflar banada tanıdk geliyor.geç olmadan eline al kocanı.hiiiiiiç çirkef olma o olsa ble.kadın dediğin cilveyle işini halleder sabırla.adamlarn beynnde bu var ve onu görmek isterler.ben birkeresnde kocamı okadar kızdırdımki nasıl tartıştık anlatamam.baktm artık kopma noktasndayz tuttum sarıldım öptm dudaklarndan istemyorum dedim tamam senndediğin gbi olsun tartışmayalım zehir ettik hayatı birbirimize.odur budur üzerime gelmez fazla ama noldu yne ben öyle yapnca benm istediğimiyaptı adamlar bunu bekliyor evliliği kurtarmann yoluna getrmenn püf noktaları var..ama kurtarmak istemiyorum dersen çocuk olmadan ayrıl derm çnkü hiçbir günahsız babasız yuvayı hak etmez gönlnce olsun herşey canm

yahu olayi koruklemek amacinda degilim
sadece bir insan bir insanin annesine ve ailesine
hakaret kufur ediyorsa
o evlilik kurtarilmayi hak edermi?
tamam ozur diler pisman olur
gonlunu yapar
belki o zaman hak eder
ama bu kadar kotu davranisin ustune
insani buyuten doguran yetistiren aileye laf
soyluyorsa esim neden hala ben kurtariyim diye dusunurum?

bosan diyenleri anlamiyorum diyenler olmus
bende bunca eziyeti koru korune cekenleri anlamiyorum!
bir pismanlik yok ortada
sevgi saygi yok
ceddine kadar hakaret var
bunlar onemli degilmi gercekten?

• Beğen
Reactions: anu
bence de ailenizin yanına dönün, çekilecek çile değil bu. Allah beterinden korusun; ama daha kötü şeyler olmadan dönün kendi ailenizin yanına, işe de devam edin tekrar, hayatınızı yeniden kurun. Kimse canını sokakta bulmadı. Siz de ana kuzususunuz, yapmayın ne olur kendinize bunu. Allah yardımcınız olsun.

arkadaşlar gerçekten şu dur hemen boşanılır mı ne yapıyosun diyenleri gerçekten anlamıyorum.bizde evet hadi yarın git boşan koş demiyoruz.ama lütfen bu yapılan hakaretleri,küfürleri,dayakları yani ne bileyim bu baskıları normal şeylermiş gibi empoze etmeyin lütfen..ben anlamıyorum ya bizim babalarımız dedelerimiz sevgililerimiz uzaydan mı geldi.ben ömrü hayatımda annemle babamın birbirine bırak küfürü gerizekalı salak dediğini duymadım.sanmayın çook süper bi ailede büyüdüm.kavgalarda oldu evimizde şiddetli..bağırmalar.hemde ne şiddetli.kimse kimse hakaret etmedi bu güne kadar.kapı dışarı atmadı.istemediği bişeyi dayatmadı.allah aşkına arkadaşlar türk aile yapımızı bu yaşananlar normal şeyler gibi göstermeyin lütfen..kimse kimseye muhtaç değil.lütfen yaa lütfen.bu saçma sapan davranışaları gösteren erkekler yanlışşşşşşşşşşş yanlışşşşşşşşş kişiler.ömür tüketmeyin bunlarla.ben 26 yıllık yaşamımı huyumu, düşüncelerimi ,davranışlarımı, kim için ne için değiştirebilirim...işte kimsede kendini asla asla değiştirmezz.bunu unutmayın.valla ne erkekler var karılarının ağzının içine bakıyoo.ey gidi.biz neden onlardan bi tane edinemeyelim de elin dengesiz erkeklerini eğitmek için ömrümüzü heba edelimm.:95::95::95:

git boşan diyenleride ben anlamıyorum.evli olupda kolay kolay boşan diyenler yoktur her halde.bekar isen zaten evliliğin nasıl oldugunu bilemezsin uzaktan görmeyle olmaz bu işler..
peki ben size şunu söyliyeyim sizce herşey adamın suçumudur biz kadınlarda yapmıyomuyuz,kızdırmak için acı cekmesi için her şeyi..adamla git defol diyene kadar ugraşmıyomuyuz.şimdi hiçbirşey yok kocamgelcek bana senn ailen söyle böyle annen böyle sen böyle..bırak allah aşkına kiimbilir ne demşimdir bende ne yapmısımdırki söyletmişimdir.hiçbirşey tek kişilik olmaz.birkere bayanın söylediklerine göre değerlendiriyorum amacım asla rencide yada eleştiri değil cevabım boşan git diyenlere..
erkek heleki nikahlı eş birliktelik istersede kadın cirkeflikle reddederse sabah ezanları okunana kadar melekler lanet yagdırır kadının başında.bu ayetlerde var.sebebi ne olursa olsun ister hakaret etmiş olsun sen kendini kocandan uzaklaştıramazsın gider ozaman ihanette eder sevgidende eser kalmaz saygıyı geçtm zaten.
birde şu konuyu ele alıcam eşim başımı örtmemi istiyor demişsin. buna sen razı değilsin.
ben sırf eşim istiyor diye memnun değil diye göğüsestetiğide olucam burun estetiğide olucam halbuki normalde günah biliyorum ama eşim istiyor ve bunuda sordum eşin ne isterse nee isterse yapmak durumundasın çünki sen onun helalisin.allahda buna uyduğunuzda ben sizden ogünahı kaldırırım diyor. kaş almak en byüğk günah benm eşim bırakmamı istemiyor öyle aman aman kalında değil ama bende alıyorum.
sonuçta senn bileceğin iş ama hiç birşey tek taraflı değilbende sırf eşim istiyor die birçok şeyden ödn verdim iyikide vermişim şuan çoooook mutluyum.
kararını sen ver ezdir demem kendini ama sennde yapmadıgn şeyler var gbime geliyor canım

arkadaşlar gerçekten şu dur hemen boşanılır mı ne yapıyosun diyenleri gerçekten anlamıyorum.bizde evet hadi yarın git boşan koş demiyoruz.ama lütfen bu yapılan hakaretleri,küfürleri,dayakları yani ne bileyim bu baskıları normal şeylermiş gibi empoze etmeyin lütfen..ben anlamıyorum ya bizim babalarımız dedelerimiz sevgililerimiz uzaydan mı geldi.ben ömrü hayatımda annemle babamın birbirine bırak küfürü gerizekalı salak dediğini duymadım.sanmayın çook süper bi ailede büyüdüm.kavgalarda oldu evimizde şiddetli..bağırmalar.hemde ne şiddetli.kimse kimse hakaret etmedi bu güne kadar.kapı dışarı atmadı.istemediği bişeyi dayatmadı.allah aşkına arkadaşlar türk aile yapımızı bu yaşananlar normal şeyler gibi göstermeyin lütfen..kimse kimseye muhtaç değil.lütfen yaa lütfen.bu saçma sapan davranışaları gösteren erkekler yanlışşşşşşşşşşş yanlışşşşşşşşş kişiler.ömür tüketmeyin bunlarla.ben 26 yıllık yaşamımı huyumu, düşüncelerimi ,davranışlarımı, kim için ne için değiştirebilirim...işte kimsede kendini asla asla değiştirmezz.bunu unutmayın.valla ne erkekler var karılarının ağzının içine bakıyoo.ey gidi.biz neden onlardan bi tane edinemeyelim de elin dengesiz erkeklerini eğitmek için ömrümüzü heba edelimm.:95::95::95:

ailen ve geçmişteki aileler konusunda haklı olabilirsin ama ozamanla şimdiki zaman çooook farklı erkeklerde değişti kadınlarda biz kadınlar artık asii ruhlu olduk.doyumsuz olduk şükürsüz olduk kaprisli olduk eskiden bunlarmı vardı annenin babanın birdediğini iki etmediğini düşünüyorum baban sesini yükselttiğinde annenin daha beter bağırmaddığını düşünüyorum.eski aile kavramlarında bunlar var ama artık biz kadınlar daha farklıyız annelerimizle babannelerimizle düşüncelerimiz birmi tamam arkadaş çekmesin gitsin daha 1 senelik evliyken boşansın hayat dahamı güzel olucaktır onn için hem bir senelik evlilikte bukadar sorun kendi kendine doğmaz ben yine söylüyorum herşey iki kişiliktir saygı bekliyorsak saygı göstermeliyizdir

kızlar hepinize yorumlarınız için tşk ederim. kimileriniz kızmış kimleriniz desteklemiş... tabi herkesin görüşü farklı

şimdi ilk önce köyde oturan ben değilim eşimin ailesi son 3 aydır çalışmıyorum normalde çalışıyodum elimde mesleğim var ve başvurularım oluyo inşallah tekrardan çalışmaya başlıcam bu arada çocuk istediğimi falan yazmışsınız cocuk istemiyorum kürtajdan sonra yine aynı şekilde korunmaya başladım ve doğum kontrol hapı kullanıyorum. eşimde su anda hastası olduğu için pek konuşmuyor gündüz uyuyor gece çalışıyor

şu an düşünme aşamasındayım. bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyodum. hayat bu tabiki bu dünyaya eziyet çekmek için gelmedik bende biliyorum...

görüşleriniz ve destekleriniz bu düşünme aşamasında bana çok yardımcı olcak

görüşmek üzerer

canım Allah kolaylık versin öncelikle ama böyle hayat geçmez bana kalırsa her taraftan üstüne geliyolar....:KK19:öncelikle eşin değişmedi ! zaten buydu herşey seni evliliğe ikna etmek içindi evlenince gerçek yüzü ortaya çıktı oyüzden insanlar evlenince değişmez ..asıl kendileri olurlar :KK17: sonuçta evlilik şans işi bilemezdin böyle olucanı ....sana git evden,nefret ediyorum v.s diyormuş ya bir kere kararlı bir şekilde bırakıp gitsen kapında yatar emin ol! ayrıca sakın çocuk düşünme olan çocuğa olur bu şekilde bir ortamda yetişen çocuğa sadece yazık olur......senin yerinde olsam çeker giderim bu çileyi nereye kadar çekiceksin?böyle sürecek gibi gözüküyor ne yazıkki biraz burnunu sürtmen lazım bence git bakalım ne yapıcak sana git dediğinde hala evde bulduğun için bukadar rahat bence nasılsa gitmiyor diye????:KK53:ailene hakaret ne demek ?ailene sahip çık amaç ne biliyormusun ailen bişey yaptığından değil iyice ailenle arayı soğutacakki seni koparacakki iyice ezebilsin sahipsiz kal:KK20:hayat senin canın kimse için yaşama otur iyice düşün sonu ne olur bu işin ki sonu zaten belli kararını ver .....görünüşe göre ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin hakkında hayırlısı olsun:KK71:

ailen ve geçmişteki aileler konusunda haklı olabilirsin ama ozamanla şimdiki zaman çooook farklı erkeklerde değişti kadınlarda biz kadınlar artık asii ruhlu olduk.doyumsuz olduk şükürsüz olduk kaprisli olduk eskiden bunlarmı vardı annenin babanın birdediğini iki etmediğini düşünüyorum baban sesini yükselttiğinde annenin daha beter bağırmaddığını düşünüyorum.eski aile kavramlarında bunlar var ama artık biz kadınlar daha farklıyız annelerimizle babannelerimizle düşüncelerimiz birmi tamam arkadaş çekmesin gitsin daha 1 senelik evliyken boşansın hayat dahamı güzel olucaktır onn için hem bir senelik evlilikte bukadar sorun kendi kendine doğmaz ben yine söylüyorum herşey iki kişiliktir saygı bekliyorsak saygı göstermeliyizdir

evet kadınlar duyduk duymadık demeyinnnnnnn! vursunlar kafanıza gık demeyin ! siz böylemi yetiştirildiniz ?erkek elbet ezecek aşk olsun abartmayın bu kadar! :KK60:
bu ne arkadaş ya ??????????

kızlar hepinize yorumlarınız için tşk ederim. kimileriniz kızmış kimleriniz desteklemiş... tabi herkesin görüşü farklı

şimdi ilk önce köyde oturan ben değilim eşimin ailesi son 3 aydır çalışmıyorum normalde çalışıyodum elimde mesleğim var ve başvurularım oluyo inşallah tekrardan çalışmaya başlıcam bu arada çocuk istediğimi falan yazmışsınız cocuk istemiyorum kürtajdan sonra yine aynı şekilde korunmaya başladım ve doğum kontrol hapı kullanıyorum. eşimde su anda hastası olduğu için pek konuşmuyor gündüz uyuyor gece çalışıyor

şu an düşünme aşamasındayım. bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyodum. hayat bu tabiki bu dünyaya eziyet çekmek için gelmedik bende biliyorum...

görüşleriniz ve destekleriniz bu düşünme aşamasında bana çok yardımcı olcak

görüşmek üzerer

canım 25 yaşındamısın, şuan sağlıklı düşünemiyor olabilirsin ama anlattıkların çok acı, sen kürtaj oluyosun bi sağlık sorunu yaşıyosun psikolojikman ve fiziksel olarak travma geçirmektesin ve kayınpeder seni evden kovuyor .oktan bi sebebten ve eşin sana destek olacağına babasını haklı buluyor, üstelik sürekli sana ve ailene hakaret edip bide seni fiziken kullanmak istiyor, kullanmak diyorum çünkü hiç bi tatlı sözü yok, sen reddedince kadınlık bile yapamıyosun oluyor, ve bunlar sadece 1 senelikken yaşanıyor, tamam evlilikler ilk yıllar zor olabilir tanıma aşaması alışma aşaması falan ama bu bahsedilen kesinlikle senin yaşadığın şeyler değil
bilmiyorum hayat uzun, eşini adam etmeye uğraşıp, adam olmasını bekleyeceğine, hazır zaten adam olmuş birisini bulabilirsin, gelecekteki çocuğunuda düşün, çocuğunun nasıl bi babası olmasını isterdin, eşin hayalindeki baba sıfatına uyuyor mu

Son düzenleme:
X