benim anlayamadigim agza alinmayacak seyler soylemesi ailenize
ve sizin buna musade vermeniz
müsade vermek değil kimse ailesine laf söylettirmez bu yüzden zaten kavgalarımız oluyor bi yuvayı kurmak nasıl zorsa inan bozmakta o kadar zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim anlayamadigim agza alinmayacak seyler soylemesi ailenize
ve sizin buna musade vermeniz
ben gerçekten sağlıklı düşünemiyorum böyle biri değildi nasıl bu hale geldi anlamış değilim..
gücüm ve kuvvetim tükeniyor artık sabıra gelince kalmadı.
sadece pişman olmaktan korkuyorum
arkadaşım adına çok çok üzüldüm.aynı sorunları benim kardeşim de yaşadı.ben bekarım ama sana söylemek istediğim o kadar çok şey varki..değerli arkadaşım eşin inan hiç değişmedi o siz sevgili ikende böyle idi.ama sen sandınkı stresten evlenelim geçecek o beni seviyor beni dinleyecek anlayacak ve birlikte mutlu olacağız..ama arkadaşım baştan yanlış seçim o sana kendini çok göstermiştirde sen anlamak istememişsindir.cnm benim kardeşimde evlendikten 10 ay sonra aynı sorunlala geldi geri.öle oldu şöyle oldu derken geri döndü ama hepimiz şu an tetikteyiz.hayat bize ne kadar zor bi bilsen.uyusam uyuyamıyorum,biraz keyiflensem vicdan azabı duyuyorum.zor yaşamayan anlayamaz.cnm sana tavsiyem yakanı kurtar!dul desinler şöyle desinler.ne derlerse desinler.sen mutlu olmak için yaşıyorsun.kimseyi düzeltmek nezaket öğretmek için değil..sen sen sen her şeyden önce sen arkadaşım kimseyi düşünme önce kendini.yarın bi gün çocuğun olduğunda ne yapacaksın bu sefer tek başına dönmediğn baba ocağına 2kişi döneceksin ve ömrün boyunca çocuk yüzünden ne ondan nede onun ailesinden kopamayacaksın.ayağına dolanan bu adamı çıkar at hayatından.tüm mutlulklar senin için arkadaşım..çünkü ömrün boyunca o düzelmeyecek senin ne dengin nede seni seven biri.diyeceksin ki seviyorr.böyle sevgi olmaz cnmm arkadaşım olmazzz anla bunu.hayatını sen yaşayacaksınn.senin adına kimse üzülüp mutlu olmazz.çıkar at hayatından sil her şeyii.bu evcilik oyunu baştan yanlışş.ilerisi seni de hatalara götürür.kimse vazgeçilmez değildirr.şimdi diyeceksin sen bekarsın sana kolay.ama değil inan be arkadaşım.seni çok ii anlıyorum ama gerçekler bunlarr.bil ona göre hayatını düzenle.yalan konuşmak istemiyorumm.düzelmeyecek değişmeyecek,annesi hep akıllar vercek,çocuk yap diyecek annesi sana bağlanır ayrılamaz diyecek ve sonuç olarak da senin hayatın böyle yok olupp gidecekkk..
çok doğru yazmışsın ama köyden geldiği için oraya dönmek mi zor evlilikteki işkenceye razı olmak mı? Bazen baba evide sorunlu oluyorarkadaşım adına çok çok üzüldüm.aynı sorunları benim kardeşim de yaşadı.ben bekarım ama sana söylemek istediğim o kadar çok şey varki..değerli arkadaşım eşin inan hiç değişmedi o siz sevgili ikende böyle idi.ama sen sandınkı stresten evlenelim geçecek o beni seviyor beni dinleyecek anlayacak ve birlikte mutlu olacağız..ama arkadaşım baştan yanlış seçim o sana kendini çok göstermiştirde sen anlamak istememişsindir.cnm benim kardeşimde evlendikten 10 ay sonra aynı sorunlala geldi geri.öle oldu şöyle oldu derken geri döndü ama hepimiz şu an tetikteyiz.hayat bize ne kadar zor bi bilsen.uyusam uyuyamıyorum,biraz keyiflensem vicdan azabı duyuyorum.zor yaşamayan anlayamaz.cnm sana tavsiyem yakanı kurtar!dul desinler şöyle desinler.ne derlerse desinler.sen mutlu olmak için yaşıyorsun.kimseyi düzeltmek nezaket öğretmek için değil..sen sen sen her şeyden önce sen arkadaşım kimseyi düşünme önce kendini.yarın bi gün çocuğun olduğunda ne yapacaksın bu sefer tek başına dönmediğn baba ocağına 2kişi döneceksin ve ömrün boyunca çocuk yüzünden ne ondan nede onun ailesinden kopamayacaksın.ayağına dolanan bu adamı çıkar at hayatından.tüm mutlulklar senin için arkadaşım..çünkü ömrün boyunca o düzelmeyecek senin ne dengin nede seni seven biri.diyeceksin ki seviyorr.böyle sevgi olmaz cnmm arkadaşım olmazzz anla bunu.hayatını sen yaşayacaksınn.senin adına kimse üzülüp mutlu olmazz.çıkar at hayatından sil her şeyii.bu evcilik oyunu baştan yanlışş.ilerisi seni de hatalara götürür.kimse vazgeçilmez değildirr.şimdi diyeceksin sen bekarsın sana kolay.ama değil inan be arkadaşım.seni çok ii anlıyorum ama gerçekler bunlarr.bil ona göre hayatını düzenle.yalan konuşmak istemiyorumm.düzelmeyecek değişmeyecek,annesi hep akıllar vercek,çocuk yap diyecek annesi sana bağlanır ayrılamaz diyecek ve sonuç olarak da senin hayatın böyle yok olupp gidecekkk..
çok doğru yazmışsın ama köyden geldiği için oraya dönmek mi zor evlilikteki işkenceye razı olmak mı? Bazen baba evide sorunlu oluyor