Delilik mi

Ben de deniz için gidilmez kismini tahmin etmistim. Teşekkür ederim bir kültürel gezi olarak planlayabilriz o halde. Yazı beklemeye gerek olmadan ilkbahar ya da sonbahar da olur belki hatta 🙏🏻
Biz temmuzun 10 unda gitmiştik yine sıcaktı hava ama aşırı derece de rahatsız etmedi :KK66:

Biz temmuzun 10 unda gitmiştik yine sıcaktı hava ama aşırı derece de rahatsız etmedi :KK66:
Çok yaz olunca çok turistik oluyor gibi geliyor bana madem deniz çok dert değilse eğer daha az turist oolsun daha çok lokal kişisi görelim isterim😍 Ben biraz az kalabalık seviyorum o yüzden🌸

evet çok fazla türk var :) her yerdeler anlıyorsunuz zaten direkt :))
Pekiii Samos , Sakız var mı sizde ? Oraları deniz için mercek altına aldım. Bir de Leros var ama teknelilere oneriliyormus. Ben ilk Yunan adası gezisini Kos’a yapmıştım ve oradan tekne turlarına katılıp civardaki minik ada ve koyları da görmüştük böylelikle. Yine benzer bir imkan var ise yapmayı düşünüyorum 🥹

Pekiii Samos , Sakız var mı sizde ? Oraları deniz için mercek altına aldım. Bir de Leros var ama teknelilere oneriliyormus. Ben ilk Yunan adası gezisini Kos’a yapmıştım ve oradan tekne turlarına katılıp civardaki minik ada ve koyları da görmüştük böylelikle. Yine benzer bir imkan var ise yapmayı düşünüyorum 🥹
oralara gitmedim hiç :) ben türkiyede de her hafta sonu yazlıkta olduğum için denize sık giriyorum o yüzden deniz tatili değil de gezme arayışındaydım :)

X