Delilik mi

Yurt dısı vize falan konusulurken araya giriyim vfs den fransa vizesi almaya calısıyorum sistem tam ödemede hata verıyor kaçtır aynı seyı yasadım bılgısı olan var mı? Veya önerebılceğiniz vize şirketi

3 kişilik bir aile için 20 bin gibi bir fiyatla gidip 4 gece tatil yapılabilir mi ?
Bilenler yeşillendirsin hshshs
10.000 konaklama deseniz kişi başı feribot 2500 (sağlık sigortası gidiş dönüş ) 17.500 - 18.000 direkt ulaşım ve konaklama + kağıda vize 5000 deseniz etti 23.000 tl

havalar sıcakken gitmek istiyorum maddi olarak sorun yok manevi desteğe ihtiyacım var sanırım :)
Yok şöyle ki Kasım'da bileti alınca mesela ben 2023 Kasım'da aldım 2024 e Aralık'a kadar kullanım hakkım var . Sadece bileti o zaman aliyorsunm

Pek çok Yunan adasına gittim
İnanın hiç zorluk yaşamazsınız
Bir daha Türkiye’de çeşmede bodrumda tatil yapmak istemezsiniz

Yeme içme için en fazla 300-400 Euro harcarsınız, o kadar bile tutmaz

Her şeyi düşünmüşsünüz zaten
Rahat olun ve gidin
Tebrik ederim sizi

Pek çok Yunan adasına gittim
İnanın hiç zorluk yaşamazsınız
Bir daha Türkiye’de çeşmede bodrumda tatil yapmak istemezsiniz

Yeme içme için en fazla 300-400 Euro harcarsınız, o kadar bile tutmaz

Her şeyi düşünmüşsünüz zaten
Rahat olun ve gidin
Tebrik ederim sizi
Teşekkür ederim :)

İzmir'den çıkacaksanız Sakız ve Samos da olabilir. Çeşme'den yarım saatte varıyorsunuz Sakız'a. Ama Midilli de çok güzel tabii. Sakın endişelenmeyin. Bir kez gidince bir daha yazın başka bir ülkeye gitmeyi düşünemeyeceksiniz.

Ben genel olarak tatile üstümde fazla nakitle çıkmamaya çalışıyorum yalnız. Kredi kartımı euro hesabıma bağladım. Türk lirasına çevrilmeden doğrudan euro olarak çekiliyor. Sonra euro hesabımdan ödüyorum. Bunu düşünebilirsiniz.

Yunanistan'da yeme içme çok uygun. Biz iki kişiyiz. Günlük 100 euro limit koyduk geçen yaz. Fazla fazla yetiyor. Sabah börek ve kahve, plajda bira-patates, akşam içkili bir sofra...Yani 5 günde en fazla 300-400 euro harcarsınız siz de.
Merhaba ben bu yıl ilk kez yunan adalarına gideceğim de midilli samos ve sakız arasında kaldım. Siz hangisini daha çok beğendiniz?

Ben her sene yunan adasına tatile gidiyorum. İnanın ki çok iyi ingilizce bilmeye gerek yok. gittiğiniz restoranların çoğunda türkçe menü bile oluyor. zaten sürekli türkler gittiği için çat pat türkçe bilen esnaf dolu ortalık. kalacağınız otelde bile görevlilerle türkçe-ingilizce karışık kelimelerle anlaşabiliyorsunuz
Merhaba ben bu yıl ilk kez yunan adalarına gideceğim de midilli samos ve sakız arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz?

selam kızlar.

bir firma da beyaz yakalı olarak çalışıyorum. maaşım fena değil. gereksiz harcamalar yapmazsam kenara bir miktar para koyabiliyorum.
yazın yunan adalarına kapıda vize + feribot olayıyla gitmek istiyorum. tek başıma olacağım. İngilizcem çok az. yunanca bir kaç kelime biliyorum . dediğim gibi tek başıma olacağım. maddiyat sorun değil. üzerimde nakit 1000-1500 euroya yakın bir para alırım diye düşündüm. konaklama + feribot ücreti gibi temel harcamalar hariç sadece yeme içme diye düşündüm. ki kartlarımda da nakit tl ve döviz hesabımda euro olur.
vizeyi de kapıda kısa süreli olanlardan almak istiyorum. ancak kapıda vize uygulamasında sırf dil yüzünden sorun yaşar mıyım diye korkuyorum. 4 gece 5 gün gibi kısa bir süre kalacağım zaten. ki yanımda telefonum translate ve gitmeden önce kısa kısa derdimi anlatacak cümleleri not ederim diye düşündüm.
yapabilir miyim kapıda vize de sorun yaşar mıyım açıkçası sormak istedim giden bilen varsa diye.
Yunanistan'a ben gittim tatile. Yanınıza 500 falan alın. Kartta dursun para. Hırsızlık çok oluyor. Çantanıza hep dikkat edin kimlik vs kaptırmayın.
Yunanlılar çok tatlı sıcakkanlı insanlar. Türkce bilen oluyor. Bir kaç kelime de olsa biliyorlar. Türkiye deyince zaten İstanbul'a falan gelmiş oluyorlar illaki. Bizde Yunan'a farklı bakıs açısı var gibi ama onlarda o hiç yok. Ben çok sevmiştim güzel bir tatildi..telefon çevirisinile idare edersiniz turistsiniz sonuçta çok takılmayın ona.

Yıllar önce aklıma esip tek başına İtalya'ya gitmiştim. Uçağa bile ilk defa binmiştim, kendimi Marsa gidecek gibi hissediyordum. Ama o kadar keyifli oldu ki, şu an imkanım ve zamanım olsa bir dakika düşünmem yine giderim hiç bilmediğim yerlere. Her şeyiniz hazırken hiç düşünmeyin, orada zaten muhakkak Türklere rastlarsınız :KK48: Şimdiden iyi yolculuklar, bol eğlenceler :KK200:

Yunanistan'a ben gittim tatile. Yanınıza 500 falan alın. Kartta dursun para. Hırsızlık çok oluyor. Çantanıza hep dikkat edin kimlik vs kaptırmayın.
Yunanlılar çok tatlı sıcakkanlı insanlar. Türkce bilen oluyor. Bir kaç kelime de olsa biliyorlar. Türkiye deyince zaten İstanbul'a falan gelmiş oluyorlar illaki. Bizde Yunan'a farklı bakıs açısı var gibi ama onlarda o hiç yok. Ben çok sevmiştim güzel bir tatildi..telefon çevirisinile idare edersiniz turistsiniz sonuçta çok takılmayın ona.
Teşekkür ederim

Yıllar önce aklıma esip tek başına İtalya'ya gitmiştim. Uçağa bile ilk defa binmiştim, kendimi Marsa gidecek gibi hissediyordum. Ama o kadar keyifli oldu ki, şu an imkanım ve zamanım olsa bir dakika düşünmem yine giderim hiç bilmediğim yerlere. Her şeyiniz hazırken hiç düşünmeyin, orada zaten muhakkak Türklere rastlarsınız :KK48: Şimdiden iyi yolculuklar, bol eğlenceler :KK200:
Teşekkür ederim sonradan arkadaşım ve kardeşim de dahil oldu plana ☺️ sanırım kalabalık olacağız zaten

X