Delikızın hobileri el emekleri

Blackshe

bekle geliyorum 65 :)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
990
114
323
Antalya
Kızlar bu bölüme girince, herkesin yaptığı el emeklerini görünce bende kendiminkileri paylaşayım dedim :3:
$perde.webp
Bu koza ipten yaptığım ve severek kullandığım perdem yapılışın sitemde anlattım burada

$delikizinhobileri.webp
Buda plastik kaşıklardan yaptım avizem yapılışı burada

$resim-015.webp
Buda diktiğim anne ördek ve yavrusu burada

Umarım beğenirsiniz kızlar:52:

Kızlar bu bölüme girince, herkesin yaptığı el emeklerini görünce bende kendiminkileri paylaşayım dedim :3:
Eki Görüntüle 601519
Bu koza ipten yaptığım ve severek kullandığım perdem yapılışın sitemde anlattım burada

Eki Görüntüle 601524

Eki Görüntüle 601525

avizeye bayıldım ellerine sağlık.

Eki Görüntüle 601519

Eki Görüntüle 601524

Eki Görüntüle 601525

merhaba cnm.bu konunun arasına girmiş olucam kusura bakma ama 1. si ellerine sağlık cok cok güzeller :)
2. si özel msj atamıyorum o yüzden seni burda görünce bana attıgın msjın cevabını burdan vermek istedim. ADI ZYBAN :))

merhaba cnm.bu konunun arasına girmiş olucam kusura bakma ama 1. si ellerine sağlık cok cok güzeller :)
2. si özel msj atamıyorum o yüzden seni burda görünce bana attıgın msjın cevabını burdan vermek istedim. ADI ZYBAN :))
Sağol canım çok teşekkür ederim :3:

Back
X