Deli Saraylı Show Tv

merak etme canim valla o biter yerine 10 tane daha dizi koyarlar sezon basinda hangisini izleyecegimizi sasirmistik

öyle oluyor ne tiryakisi oldugumuz diziler bitti ama suan isimlerini bile hatirlamiyorum. Üzülecek onca sey var bu hayatta. Yeni güzellikler gelir onlari izleriz

Diziyi bitirdiler.:KK14: Artık foxta falan olmaz.:KK59:
Kaliteli oyuncuların oynadığı kaliteli dizilerin neden sonu bu anlamış değilim. Başka diziler sakız gibi manasızca uzatılan diziler reyting alırken bu tür dizileri neden izlemiyoruz. Ayrıca bir daha showtvde dizi izlemek istemiyorum. Kanal çok ziyan ediyor dizileri.:KK20:
En çok Ayyar`ı özleyeceğim:KK58:

Neydi bu simdi yaaa..2 bölüm daha oyniycak biliyorduk. Birden hizlica kesildi. oldu bittiye gelmis resmen. yazik oldu. bakilacak bir diziydi. Ama naparsiniz kalitenin kiymeti bilinmiyor iste. Sonuc olarak perizat ve hüsrev beyin sonu güzel bitmis ama digerlerinin sonlari hos olmamis ya. herkes icin daha mutlu bir son beklerdim. ingiliz isgalinin bitisi disinda

diziden sonra herkes buraya toplanir diyordum saskinliklarini dile getirirler ama anlasilan herkes kizginligindan daha fazla yorum yapmaya gerek görmüyor. haklisiniz :2: :2: :KK14:

sinirden deli oldummm:KK47:

böyle benzersiz iki dev sanatçıya yapılan,ne büyük bir saygısızlıktır show tvnin yaptığı:KK47:
besbelli ki hikaye devam ediyorken,bitirme kararı almış şovteveee:KK47:
apar topar 3 sahne çektirilmiş ve final yaptırtılmiş sözüm ona!
13 bölüme bile tamamlayamamış ekip diziyi..
Perran Kutman ve Çetin Tekindor,inanıyorum ki sırf seyirciye olan saygısından dolayı o son 3 sahneyi çekti.. yoksa çeker gidelerdi de gayet rahat..

show tv heeee:KK47:En Büyük KK:KK47:

çok üzgünüm çok :KK5:

Benim hala kızgınlığım geçmedi.
Dün akşam Startv nin haberlerinde sokakta soruyorlar Burhan Kuzu kim diye, herkes Türk Malındaki adam dedi, Süheyl Batum kim diye sorulduğunda büyük heycanla biliyoruuuummm Nejat Uygur`un oğlu dendi. Televizyonun etkisi işte... Ama biz ne yapıyoruz geçmişimizi anlatan dizileri izlemiyoruz, "Bu Kalp Seni Unutur mu?" da aynı sonu yaşamıştı. Tarihimizden kaçıyoruz... Dilerim içi boş diziler geleceğimiz olmaz:2:
Bu arada ne tesadüftür ki Bu Kalp Seni Unutur mu da showda yayınlanmıştı:26:

Dilerim içi boş diziler geleceğimiz olmaz:2:
Bu arada ne tesadüftür ki Bu Kalp Seni Unutur mu da showda yayınlanmıştı:26:

canim ya zaten gelecegimize gerek yok su animiz öyle malesef. insanlarimiz degismiyor. nerde tecavüz var sapiklik var ona bakmaktan zevk aliyorlar. Cok kötü bitti cok kötü gercekten.
meg kizim ya sen perizati görüyorum diyordun bi sorsan ne oluyor ne bitiyor hi niye apar topar bitirmisler suclu kim :KK47:

bende çok siniirlendim final falan olmayacak dimi dünkü zaten yeni bölüm altında oynandı ama resmen finaldi bittimi şimdi ya ??????????????????***:KK5:

Yazık oldu :KK43:(

delisaraylı.org sitesinden alıntı:

Bu gece bir acı var içimde, sevdiğimi kaybetmişim gibi bir hüzün. Geleceğe dair umutlarımı bir kez daha kaybettim ve bunun hüznünü taşıyorum. Bu ülkeye insanlarına ve geleceğine dair umudumdan bir parça daha kopup gitti. Ve anladım ki bizden, geleceğimizden hiç umut yok.
Çocuklarımıza bırakacağımız tarihimiz, toprağa gömülmeye çalışılmakta ve hiç birimiz bunun farkında olmadan, gözlerimizi televizyona dikmiş, aklımızı saçmalıklarla doldurmuş, farkına bile varmıyoruz, tarihimizin bile değiştirilmek istendiğinin.
Bu akşam çok değerli bir diziyi bitirdiler. Hem de yapılabilecek en büyük saygısızlıkla. Çok değerli sanatçıların emeklerini hiçe sayarak, Bu diziyi izleyen milyonlarca insanın itirazlarını hiç dikkate almadan, sözde reyting kavgasını bahane ederek bitirdiler DELİ SARAYLI’YI.
Ama Deli Saraylı’nın bitmesi reyting kavgasına kurban gitmesi sadece paravan. Deli Saray’lı Türk insanının tarihini öğrenebilecekleri korkusuna kurban gitti. Bu ülkeyi bölmeye çalışan, Atatürk’ü sevmeyen kesimin kurbanı oldu. Bu kadar Atatürk’ü sevmeyen insan varken. “Bu ülkeyi Atatürk ve Silah Arkadaşları kurdu, bu Ülkede onların sayesinde hala böylece özgürce yaşıyoruz.” mesajının verildiği bir yapımın, erkenden boğazının kesilmesi çok sürpriz olmadı.
Televizyon; hepimizin bildiği gibi, insanları yönlendirmenin, insanları bilgilendirmenin veya kafasını karıştırmanın en etkin yolu. Hiç düşündünüz mü son yıllarda neden tecavüzler bu kadar arttı? Neden insanlar birbirlerini bu kadar rahat öldürüyorlar? Neden insanların çoğunda hep bir zenginlik ve lüks özentisi var? Neden bir kadın hiç utanmadan kardeşinin kocasına göz koyabiliyor? Neden insanlar da hep bir silah özentisi var? Neden herkes “Ben eğer silah taşıyorsam ve biraz mafya ya yakın olursam güçlü olurum” diye düşünüyor?
Bunları hiç düşüneniz var mı? Bütün bunlar hep dizilerle girmedi mi hayatımıza?
Akşamları dizilerle hayatımıza giren olayların, gündüz kuşağı programlarında gerçeklerini izlemiyor muyuz?
Peki, Türk insanı olarak bunun farkında mıyız?
Maalesef değiliz
Eğer birazcık farkında olabilseydik, durup düşünür.
Ben ne yapıyorum diye sormaz mıydık kendimize. Ekran da Deli Saray’lı gibi tarihimizi anlatan, silah arkadaşlarının birbirlerine bağlılıklarını, Vatan sevgisini ve bu Vatanın nasıl kurtarıldığını anlatan,ve eğer kendimize, Vatanımıza ve Ata’mızın adına sahip çıkmazsak bir gün yeniden işgal altına girebileceğimizi ve bu kez şansımız olmadığı mesajını veren. Bunu bizim kafamıza sokmak isteyen, çocuklarımıza tarihlerini öğreten bir dizi yerine. İnsanlara bir insana nasıl tecavüz edilir diye öğreten bir diziyi ya da, eğer mafyaysan ve elinde silahınla önüne geleni öldürürsen güçlü olursun mesajı veren bir diziyi tercih etmezdik. Kafamızın bunlarla karıştırılmasına izin vermezdik. Türkçe’yi mahfeden ve Atasözlerimizle dalga geçen dizileri izleyerek ve çocuklarımıza izleterek, onların Türkçelerinin bozulmasına izin vermezdik.
Ama maalesef verdik…
Sayın Perran Kutman (Perizat Annem), Sayın Çetin Tekindor (Hüsrev Komutanım), Sevgili Melis Birkan (Hüma), Sevgili Kenan Ece (Emir Zahir) Sevgili Özge Özpirinçci (Dilruba) ve Sevgili Öner Erkan (Ayyar). Sevimli Valimiz Edward, Aşçımız Rüstem Usta, Hizmetkârımız Kirraz, Arabacımız Mazhar ve Bahçıvanımız Ahraz ve her ne kadar kızsak da Cezzar Paşa ve karısı Olga Ve en önemlisi Çok değerli Senarist, yazar Gani MÜJDE.
Sizler hayatımıza, en azından kendi adıma konuşmam gerekirse benim hayatıma öyle güzellikler getirdiniz ki. On bir hafta boyunca da olsa, ben, kendi tarihimi asla unutmayacak olan gerçek bir Atatürk çocuğu olarak, umutlandım, belki çocuklarımızda bir nebze olsa tarihlerini sizler sayesinde severek öğrenecekler diye.
Emin olun, sizi bütün sevenlerin kalbinde, Deli Saraylı Perizat Sultan ve ailesi olarak yaşayacaksınız. Bütün Atatürk çocukları çok üzgün olsalar da sizden ayrıldıkları için hepimiz size minnettarız. Bizi Perizat Anne ve ailesiyle tanıştırdıkları için.

şok oldum akşam yaa
neye uğradığımı şaşırdım, şaşırdık
ben dinal diye yazar en azındna diye düşünüyordum ama birden bitti ki
final sahnesi sanki eski bölümlerden toparlanmış gibiydi
belki de son sahneler çekilmedi bile
çok yazık ettiler diziye
geçen sene doktorlara aynı şeyi yapmışlardı
sonra bu kalp seni unutur mu
şimdi de deli saraylı
show tvye bakmak bile gelmiyor içimden
zaten herhangi bir diziyi takip etsem eminimki yarıda biter

canim ya zaten gelecegimize gerek yok su animiz öyle malesef. insanlarimiz degismiyor. nerde tecavüz var sapiklik var ona bakmaktan zevk aliyorlar. Cok kötü bitti cok kötü gercekten.
meg kizim ya sen perizati görüyorum diyordun bi sorsan ne oluyor ne bitiyor hi niye apar topar bitirmisler suclu kim :KK47:

karşılaşırsam gene ki inşallahh,sorucam tabii..

reytinler yüzünden bitmiştir ama niye bitsin:KK47:
nasıl karar veriliyosa o reytinglere de artık:KK47:

çok üzüldüm ya çok seviyordum ben onu diziyi. en son gününü değiştirmişlerdi. geçenlerde perran kutman bi programa katılmıştı orda da şehnaz tangonun yayından kaldırılmasını ve ne kadar üzülüğünü anlatmıştı :KK43:

final yazilmadi cünkü sabredip 2 bölüm bile fazla cektirip finale gelmesine izin vermediler resmen girtlakladilar diziyi. ama aslinda halk bogdurdu tecavüz ve ahlaksizlik dolu dizileri kim izleyecekti yoksa. aman aman ekranlari böyle normal diziler kaplayi verirse o kalitesiz dizilere kim bakacak sonra...
Oyuncularin neler düsündüklerini ve hissettiklerini cok ögrenmek isterdim. Ya gercekten kizlar nerede hic begenmedigim diziler var senelerce devam ediyor bitmek bilmiyor tvyi resmen ele geciriyorlar.
Bence show tvyi mesaj bombardimanina tutmaliyiz. en azindan bunu yapmaliyiz. birileri kaliteye sahip cikmali

final yazilmadi cünkü sabredip 2 bölüm bile fazla cektirip finale gelmesine izin vermediler resmen girtlakladilar diziyi. ama aslinda halk bogdurdu tecavüz ve ahlaksizlik dolu dizileri kim izleyecekti yoksa. aman aman ekranlari böyle normal diziler kaplayi verirse o kalitesiz dizilere kim bakacak sonra...
Oyuncularin neler düsündüklerini ve hissettiklerini cok ögrenmek isterdim. Ya gercekten kizlar nerede hic begenmedigim diziler var senelerce devam ediyor bitmek bilmiyor tvyi resmen ele geciriyorlar.
Bence show tvyi mesaj bombardimanina tutmaliyiz. en azindan bunu yapmaliyiz. birileri kaliteye sahip cikmali

Eğer bu dizi Kanal D de olsa bitmezdi. Türkan dizisi Rtük de en çok şikayet alan diziymiş bitirdiler mi? hep kanalın yamukluğundan kaç dizi heder oldu böyle.

Tarihi sevmiyoruz biz toplum olarak. Okulda bile tarihten nefret ediyorum derlerdi hayret ederdim. Tarihten nefret eden kendinden de nefret eder yahu. İnsan geçmişini nerden geldim diye merak etmez mi? Atatürk düşmanlığı ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Dizinin tanıtımı iyi yapılsaydı iyi bir kanal da yayın saati ile fazla oynanmadan yayınlansaydı en azından bu sezon devam ederdi. Zaten dönem dizisi olduğu için yıllarca devam edemezdi. Ama 1-2 sezon devam ederdi

Dün haberlerde izledim daha ilk cumhurbaşkanının kim olduğunu bilmeyecek kadar umursamaz ve cahil bir milletiz bu dizinin izlenmemesi de nedense hiç şaşırtmadı beni...

X