Deli gibi sevdiğiniz adamla değil de bir başkasıyla evlendiğinize pişman mısınız?

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
4
Birtakım sebeplerden dolayı sevdiğiniz adamla ayyrıldınız..
Ve ayrılan, bırakan taraf siz oldunuz..
İlerde bir başkasıyla evlendiniz.
Evlendiğiniz kişiyi de deli gibi sevebildiniz mi?
Alışmanız kolay oldu mu?
Ya da keşke deli gibi sevdiğim adamla evlenseydim dediniz mi hiç ?

ben sevdiğim insanla evlendim.ama eğer anlaşamayıp ayrılsaydım sevgiliyken o benim için bitmiştir.niye başkasıyla mutlu olmayayım ya da çok sevmeyeyim ki.heleki evlendikten sonra geriye bakıp keşke demek.ben asla böyle bişey yapmazdım.bi şey benim için ya vardır ya yok,ya bana aittir ya değil.yani ya hep ya hiç

ben sevdiğim insanla evlendim.ama eğer anlaşamayıp ayrılsaydım sevgiliyken o benim için bitmiştir.niye başkasıyla mutlu olmayayım ya da çok sevmeyeyim ki.heleki evlendikten sonra geriye bakıp keşke demek.ben asla böyle bişey yapmazdım.bi şey benim için ya vardır ya yok,ya bana aittir ya değil.yani ya hep ya hiç

Bu konudaki tavrın kesinlikle çok doğru.En azından kendi selametin için.Ben de senin gibi olmak isterdim.Başıma böyle bir şey gelmedi.Sevdiğim adamla birlikteyim;ama ben geçmişimi kolay kolay unutamayan biriyim.Benim için zor bir durum olurdu.Allah yaşatmasın.:uhm:

ben bunu yasamadım sukur kı sevdıgımle evlendım.......ama ıkıncı bır ınsan bence kesınlıkle dedıgın gıbı delice sevılmez canım.........belkı seversın ama ilkı delıceyse ıkıncısınde aynı hısler olmaz.......yada olsun dıye ugrasılıp bır omur oyle çabalayarak gecırılır en fazla........tabı bu severken ayrılık yasanmıssa ama her ıkı tarafta ayrılığa memnunsa bısey dıyemem.:kahve:

Son düzenleme:
su an delı gıbı sevdıgım adamla evlıyım ve evlılıgım ıcersınde bır kere bıle pısman olmadım etmedıde sukurler olsun
ama oyle bır durum olsaydı;
ayrılan ben olduguma gore sanırım demezdım
onunla yapabılecegımı dusunsem ayrılmazdım
ınsanız her yasadıgımız an ıcınde delı gıbı sevıyoruz dıyıp ayrıldıgımızda baskasına asık olup sevebılıyoruz
hayatta hersey bızler ıcın ve zaman herseyı unutturabılıyor
ama evlendıgımız ınsanda aradıgımız mutlulugu bulamamıs olsak ıllakıı aklımızdan gecer dıye dusunuyorum

Deli gibi sevdiğim adamla evli değilim...eşimi çok seviyorum ama onun sevgisi başkaydı galiba...:eek:
eskiden evliliğimde ufak tefek sorunlar yaşadığımda keşke onunla evli olsaydım derdim...ama şimdi böyle demiyorum...kaydirigubbakcemile5çünkü onunla evli olsaydım da ne yaşayacağımı bilmiyorum ki...bilinmezliğe keşke demek saçma değil mi...:nazar:
belki o çok sevdiğimiz adamdan şiddet görecektik...belki aldatılacaktık...belki de çok mutlu olacaktık bilmiyoruz...:uhm:Geçmişe takılıp kalmak yanlış bence...Allahım hepimiz için güzel kaderler yazsın doğru kararları vermemize yardımcı olsun inşallah...Hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin...
:Saruboceq:

deli ğibi kimseyi sevmedim ,çıktığım birisi vardı ama evlenince mutlu olamıyacağımı az çok biliyodum onedenle eşimi tercih ettim iyikide etmişim şuanda onu deli ğibi seviyorum öncesi zaten bende izler bırakan bi sevği değildi ............

deli gibi sevdigim adamla evli degilim.ayrilma sebebim cok buyuk nedenden dolayi oldugu icin hicde pismanlik duymuyorum cunku esimle mutlu bir evliligim var belki onunla yanlis olacakti.veya bilmiyorum bu kotu nedenden ayrilik belki daha hayirli birseydi benim icin.evet esimi seviyorum arkama bakmak o gunleri hatirlamak bile istemiyorum evlenmeden yuzunu gosteren birisi evlendikten sonra ne yapardi allah bilir sukur rabbime tanimadigim biriyle evlendim ama suan cok seviyorum allah herkesin gonlune gore versin.

Ama sevdiğinizin kötü bişeyi yok sadece aileniz istemedi mecbir kaldınız bıraktınız..
Ya benim çok zoruma gidiyor sevdiğim adamdan ayrılmak .
Acaba ilerde başkasıyla yapabilecek miyim diye düşünüyorum sürekli.
Onun gibi dürüst, saygılı, anlayışlı, değer veren, benim her türlü saçma davranışlarıma katlanan,
sevgi dolu vs.. biri olacak mıdır ki hayatımda ..
Sanki olmayacakmış gibi düşünüyorum hep ..
Aşkımı çok özledim ben ya :KK43:

valla farketceğini hiç sanmıyorum başıma gelmedi gerçi ama yaşamadanda tahmin edebiliyorum.AYNI TAS AYNI HAMAM farklı olmazdı hatta eminim.insanlar evliliklerinde mutlu olmaktan çok birbirlerini yıpratıyorlar.çok seversin oda geçer giderdi bu hengamede.ay çok mu karamsar oldu:teytey:

lisedeki erkek arkadaşım sevmiştim..ilk aşk gibiydi işte.
ama sonradan yaşanılan şeyler kalp kırıklıkları herşeyi aldı götürdü benden..:teselli:
eşimi çok seviyorum..kızdırsa da o benim kocam..koca kafalım..:asigim:
keşke ötekiyle evlenseydim diye hiç düşünmedim..sadece hiç evlenmeseydim keşke dedim kızdığım zamanlarda..:ecrin_bebek:

Bir ayrılık yaşadım ve ben istedim ayrılmayı çünkü artık nefes alamıyordum...
Çok sevdiğim halde ayrıldım denemez açıkcası...
Sevdik, elimizden geleni yaptık ama yetemedik...
Gerçeğimizle duygularımız kesişmedi...
Ve bitti..
Acıdım...
Yalnız yürürüm ben bu yolları diye düşünüyordum artık...
Düşündüğüm gibi olmadı...
Çok uzun sayılmayacak bir süre sonra eşimle evlendim...
Ve sanırım deli gibi sevmeyi de onunla öğrendim...
Daha doğrusu sevgi ne demekmiş, emek nasılmış, aşk varmıymış, huzur neredeymiş...
Ayrıldım diye hiç pişman olmadım...
Hayatımda eşim olmasaydı da pişman olmazdım...
Ama seviliyor, çok seviliyor gelen gideni aratmıyor...
Hatta keşke seni tanısaydım taa en başında denilebiliyor...

şükürler olsunki bu konuya verecek cevabım yok
hayatımda en çok sevdiğim varlıkla evlendim :asigim:
rabbim herkese nasip etsin

Çok doğru. Hayat herşeye rağmen devam eder ve hep yeniden başlar. Zaten elinizden kayıp gitmiş birini yıllarca hatırlamak da artık sevgiden çok takıntı diye adlandırılmalı bence. İnsan bir tek kişiyi sevecek diye birşey mi var?

Ama sevdiğinizin kötü bişeyi yok sadece aileniz istemedi mecbir kaldınız bıraktınız..
Ya benim çok zoruma gidiyor sevdiğim adamdan ayrılmak .
Acaba ilerde başkasıyla yapabilecek miyim diye düşünüyorum sürekli.
Onun gibi dürüst, saygılı, anlayışlı, değer veren, benim her türlü saçma davranışlarıma katlanan,
sevgi dolu vs.. biri olacak mıdır ki hayatımda ..
Sanki olmayacakmış gibi düşünüyorum hep ..
Aşkımı çok özledim ben ya :KK43:

Şekerım bak sana bı tvsıye,
aıleler gnelde begenmezler ve ayırırlar, hele erkek aılesınden zıayade kız aılelerı hep böledır,
ben aıleme cıkarmadıgım adam kalmadı asıgım dedım uzun sure cıktım neler ettım hep begenıyo gıbı yapıp ayırdılar, hadı benımkıler cok zekı caktırmadan ayırıyorlar, göstere göstere ayırsalardı böyle boyun egmezdım, senınkının sebebını bılmıyorum da ıstıyosan olabılıyosa devam edebılıyosanız cıkın ewlenın,aılen ıstememesıne ragmen senı ısteyen bı errkekse zaten hıc durma derım..

ewlılık konusunda da bence sevmeden ewlenılmez,
eskıyı hep hatırlarız mutsuz oldugumuzda genelde daha bı hatırlarız ve tüh keşke mı acaba derız sonra mecbur vazgecerız, belkı daha kötu belkı vs dıyerekten vazgecerız,
sonucta mutsuz olmazsın bunu unutup bı baskasını sevıp beraber olunca onu sevıceksın ve onla da mutlu olucaksın,
merak etme ... gamyoncuiremsu

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sevdiğimle evlenmedim eşimi şimdi seviyorum ama çok sevdiğim birisi vardı ailesi aramıza girdi ve olmadı eşimle şimdi mutluyum ama eşime çok sinir olduğum zamanlarda o olsaydı bunları yaşamazdım diyebiliyorum ama yüreğim sızlayarak değil mantık olarak söylüyorum sonuçta kısmet değilmiş

X