Dekoratif Kürdanlar

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2

şu eflatunlulardan ben de yapıcam :dilcikar:...çok şeker duruyolar

• Konu Sahibi EU2
ben bunlarla dişini karıştıranı döverim ayol....:))))))))))) ben de eflatunlara bayıldım gerçekten

• Konu Sahibi EU2
diş karıştırılmaz ki zati bunlarla :tomato:

süs amaçlı bunlar çamaşırsuyucum

perdelerinin rengine uygun boncuklar alacaksın irili ufaklı...kürdanın başına geçircen

şeffaf küçük bi vazonun içine koycan böyle...vazonun alt kısmına da gene perdelerin renginden bi kurdele yapacan gamyoncuiremsu

bak ne güzel oluyo..du kız ben boncuk alıp denicem en kısa zamanda kaydirigubbakcemile2

• Konu Sahibi EU2
Gerçekten çok hoş duruyorlar...
Yapmasına yaparım ama eşimden kalmaz ki onlar, yemeklerden sonra kürdan arıyor adam...
:roflol:

• Konu Sahibi EU2
eflatuna ben de bayıldım. boncuklar düşmeden nasıl duruyor. yapıştırıcı sürüyor musun?
biraz bilgi verirsen sevinirim. ben de denemek isterim.

• Konu Sahibi EU2
ay cok güzel bunlar bende eflatunlari begendim hic aklima gelmez bu tür seyler yapsammi acaba nasil durur acaba vitrinde falan kaybolmazmi

• Konu Sahibi EU2
ay çok şekerler , misafirler ikram edilen kanepelere minik sandiviçlere saplarız süper olur , her şey misafir için he he :))

• Konu Sahibi EU2
bende evde kürdanlarıma şu tuhafiyelerde satılan küçük nazar boncuklarından takıyorum.yalnız süsü olsun diye değil misafirlerim için.ayrıca kullandıktan sonra boncuğu çıkarıp kürdan kabının içine atıyorlar genellikle sonra başka kürdana takabiliyosun.atılsa bile nazar boncuğu çok ucuz.misafirlerime hoş bi sunum için değer

çok şeker olmuşlar....ama boncukların iki tarafıda delık oluyor... birde kürdana uygun boncuk bulmak ve yapıştırmak zor olur...fimo hamuru ilede güzl olur....

çok dekoratifler ya süper fikir.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…