Dekoratif Kürdanlar

E

EU2

Ziyaretçi
14885339hy8.jpg

93796701mk7.jpg

şu eflatunlulardan ben de yapıcam :dilcikar:...çok şeker duruyolar

76914391tm3.jpg

45392134ag8.jpg

krdanav0.jpg

ben bunlarla dişini karıştıranı döverim ayol....:))))))))))) ben de eflatunlara bayıldım gerçekten

diş karıştırılmaz ki zati bunlarla :tomato:

süs amaçlı bunlar çamaşırsuyucum :nazar:

perdelerinin rengine uygun boncuklar alacaksın irili ufaklı...kürdanın başına geçircen

şeffaf küçük bi vazonun içine koycan böyle...vazonun alt kısmına da gene perdelerin renginden bi kurdele yapacan gamyoncuiremsu

bak ne güzel oluyo..du kız ben boncuk alıp denicem en kısa zamanda kaydirigubbakcemile2

Gerçekten çok hoş duruyorlar...
Yapmasına yaparım ama eşimden kalmaz ki onlar, yemeklerden sonra kürdan arıyor adam...
:roflol:

eflatuna ben de bayıldım. boncuklar düşmeden nasıl duruyor. yapıştırıcı sürüyor musun?
biraz bilgi verirsen sevinirim. ben de denemek isterim.

ay cok güzel bunlar bende eflatunlari begendim hic aklima gelmez bu tür seyler yapsammi acaba nasil durur acaba vitrinde falan kaybolmazmi

ay çok şekerler , misafirler ikram edilen kanepelere minik sandiviçlere saplarız süper olur , her şey misafir için he he :))

bende evde kürdanlarıma şu tuhafiyelerde satılan küçük nazar boncuklarından takıyorum.yalnız süsü olsun diye değil misafirlerim için.ayrıca kullandıktan sonra boncuğu çıkarıp kürdan kabının içine atıyorlar genellikle sonra başka kürdana takabiliyosun.atılsa bile nazar boncuğu çok ucuz.misafirlerime hoş bi sunum için değer

çok şeker olmuşlar....ama boncukların iki tarafıda delık oluyor... birde kürdana uygun boncuk bulmak ve yapıştırmak zor olur...fimo hamuru ilede güzl olur....

çok dekoratifler ya süper fikir.............

X