- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
-
- Konu Sahibi environmentaleng
canım köşe ve istediğim ikili koltugun resmini ekledim berjerleri daha farklı istiorum ama ikili koltuk alıp almama konusunda emin değilim evi kalabalık mı gösterir... köşeyi resimdeki renk ikili koltugu kahve rengi kotu berjerleri ise siyah deri düşünüyorumMrh kpsel koltugu uzun alirsaniz bir sikinti olmaz kisaysa salon cok bos kalir yemek masasi olarak belirlediginiz alan cok iyi ve yere kadar olan camlariniza stor degilde tul alirsaniz daha kullanisli olur bnmde camalrim oyle storlarim kullanisli olmadigi icin tul aldim kapiyi acicaginiz zaman storu devamli yukarda tutmaniz gerekicek ve disaridan herkesin iceriyi gormesi hos olmuyor
teskler canım peki ikili koltuk ve berjer alayım mı yoksa sadece berjer mi alayımBence orta sehpa falan almayin. Sadece kose takimi ve hali olsun. Salonunuz kucuk zaten. Diger turlu bogulabilir.
Masayi balkona alirsiniz dediginiz gibi.
Gule gule oturun..
bilemedim canım kaba mı durur dersin hayalimdeki tek koltuk hep buydu:)))Bence koltuklar biraz kaba gibi daha minimal bisey düşünmez misin o zaman berjerde olabilirdi
Bence sadece berjer. Cok daha guzel durur. İkili Koltuk da koyarsan goz yorucu olur ve odada gececek yer kalmaz..teskler canım peki ikili koltuk ve berjer alayım mı yoksa sadece berjer mi alayım
Valla bana biraz oyle geldi ben cok cektim cunku kaba koltuk takimimdan bir kac begendigim modeliözeline atarimbilemedim canım kaba mı durur dersin hayalimdeki tek koltuk hep buydu:)))
bu nasıl pekiValla bana biraz oyle geldi ben cok cektim cunku kaba koltuk takimimdan bir kac begendigim modeliözeline atarim
Normal koltu takimindan buyuk sanirim boyutu hep bu tarz seyler begeniyorsun benimde kose koltugum bu sekilde sayilir yaninda bunun gibi sephasi var tek tarafta sadece koyduğum kosede kaliyor yer degisikligi yapamiyorum bence bu da degil
offf cok zor bu iş salonum 30 metrekare buaradaNormal koltu takimindan buyuk sanirim boyutu hep bu tarz seyler begeniyorsun benimde kose koltugum bu sekilde sayilir yaninda bunun gibi sephasi var tek tarafta sadece koyduğum kosede kaliyor yer degisikligi yapamiyorum bence bu da degil
30 metre kare miofff cok zor bu iş salonum 30 metrekare buarada
canım tonları köşe koltuk krem tay tüyü berjerlerin biri siyah deri diğeri koyu kahve deri olsun istiyorumEkledigin resimlere baktimda evet baya buyuk bir oda ilk baktigimda diklat etmedim sanirim ikinci koltuk daha sik durur gibi geldi gozume illa kahve krem tonlarimi düşünüyorsun peki