• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dejenaratif Mitral kapak

svl1962

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
38
16
18
62
Arkadaşlar bana dejenaratif kapak.yani mitral yetmezlik teşhisi koydular.çok korkuyorum.var mı aranızda bu rahatsızlığı yaşayan ya da tanıdığı birinde olan nolur hiç bir şey bilmiyorum ve endişeliyim

Geçmiş olsun, eşimde de aort yetmezliği vardı ameliyat oldu hiç sıkıntı yaşamadı şimdi çok iyi çok şükür.

Arkadaşlar bana dejenaratif kapak.yani mitral yetmezlik teşhisi koydular.çok korkuyorum.var mı aranızda bu rahatsızlığı yaşayan ya da tanıdığı birinde olan nolur hiç bir şey bilmiyorum ve endişeliyim
Bende de öyle bir şey var. İsmi farklı olabilir, çok fazla düşünmemeye çalışıyorum.
Bir insanın başına gelebilecek en kötü hastalık ne olabilir diye düşünüyorum, Allah bugünümüzü aratmasın, ama kalp hastalıgı gerçekten çok kötü bir şey. Benim yüzüm değişti biliyor musun, sürekli kalbimi dinlemekten, rahatsız hissetmekten, istediğim gibi koşup dansedememekten. Mizacım bile değişti. Hele son günlerde iyice karamsarlığa bağladım...

Back