J
Juliet
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Juliet
deişik erkek çocugu ismi arıyorum kurandan olabilir. modern...hiç farketmez..:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğlan deme bence erkek de kaydirigubbakcemile3
EYMEN i önerebilirim kurandan
Anlamı
1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
Köken : Arapça
neden oğlan denilmiyo anlamdım canım ben ve doktorumuz oğlan diyoruz çok hoşuma gidiyo
kaydirigubbakcemile3
eymen de. güzel...not alıyorum..
Yine sen bilirsin canim ama ben simdi moda olan isimleri pek sevmiyorum...
Mesela Kayra, Arda, Eymen, Dora, Doruk felan gibi...
Bunlar benim hic hosuma gitmiyor...heleki bu aralar kafanizi nereye cevirseniz
mutlaka bu isimlerden birini duyarsiniz...
Bu isimler bana sonradan farkli olmak icin uydurulmus cakma isimler gibi geliyor....
Heee birde Efe, Yigit, Eren var....bunlarda o kadar cokki...artik gina geldi :kedi:
benım oglumunn adı çagrı.......
Yine sen bilirsin canim ama ben simdi moda olan isimleri pek sevmiyorum...
Mesela Kayra, Arda, Eymen, Dora, Doruk felan gibi...
Bunlar benim hic hosuma gitmiyor...heleki bu aralar kafanizi nereye cevirseniz
mutlaka bu isimlerden birini duyarsiniz...
Bu isimler bana sonradan farkli olmak icin uydurulmus cakma isimler gibi geliyor....
Heee birde Efe, Yigit, Eren var....bunlarda o kadar cokki...artik gina geldi :kedi:
Merhaba Juliet.
öncelikle tebrik ederim ;hayırla sağlıkla gelsin oğlunuz..
İsim bir boncuk;bir isimde binlerce milyonlarca da olsa yavrunuza;canınızın paresine verdiğiniz;ona layık gördüğünüz isim sizin için her halukarda çok özel ve en kıymetlidir..
Son zamanlarda duyulan ; daha önce pek kullanılmayan isimlere karşı bazen önyargılı davranılabiliyor;halbuki bunların çoğu ;bugün ülkemizde çokca kullandığımız isimlerin kaynağı olan farsça ve arapçadan gelen isimler yine:) Ama nedense uydurma gibi geliyor bazıları çünkü daha önce duyulmamış;bilinmemiş..
O yüzden siz anlamına ve içinize sinmesine bakın en önemlisi bu..
Bin tane Zeynep de olsa sizin Zeynebiniz ;apayrıdır özeldir...Bin tane Ahmet de olsa sizin Ahmetiniz göz bebeğinizdir:)
Gelelim minik prense alternatif isimlere:
Tunahan;
Bedirhan;
Behram;
Bera;
Kayra;
Etka ;
Berşan;
Mir;
Aras;
Mirza;
Asil;
Siraç;
Ukbe;
Feza;
Azem;
Giray;
Toprak / Tan
canım öncelikle sağlıkla kucağna almayı nasip etsin rabbim inş..
benim çok sevdğim isim eymen,kayra,mehmet,mert,yğit,alp,alper,orkun,sayhan..hadi bakalım oğluşuna seç beğen al......
metehan,berat,gökdeniz,salih
saglicakla gelsin minik prensimiz insallah
ben baran
esimde efekan istiyodu tuanada oglumuz olsaydi eger
bide denizay hosuma gidiyo
bende buğra ve kuzey isimlerini beğiniyorum
bende göktuğ diyorum canımmmm