Doğuma Hazırlık deişik oğlan ismi arıyorumm..kurandan olabilir modern..önerilerinizi bekliyorum......

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
J

Juliet

Ziyaretçi
deişik erkek çocugu ismi arıyorum kurandan olabilir. modern...hiç farketmez..:lepi:

Allahin izniyle biz oglumuzun adini Tugra koymayi düsünüyoruz :CüvCüv:

tuğra güzel.. bi isim.. allah analı babalı büyütsün...kucagına almayıda nasip etsin..canım.opuyorumnanaktan

oğlan deme bence erkek de kaydirigubbakcemile3

EYMEN i önerebilirim kurandan

Anlamı
1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

Köken : Arapça

Yine sen bilirsin canim ama ben simdi moda olan isimleri pek sevmiyorum...

Mesela Kayra, Arda, Eymen, Dora, Doruk felan gibi...
Bunlar benim hic hosuma gitmiyor...heleki bu aralar kafanizi nereye cevirseniz
mutlaka bu isimlerden birini duyarsiniz...

Bu isimler bana sonradan farkli olmak icin uydurulmus cakma isimler gibi geliyor....

Heee birde Efe, Yigit, Eren var....bunlarda o kadar cokki...artik gina geldi :kedi:

oğlan deme bence erkek de kaydirigubbakcemile3

EYMEN i önerebilirim kurandan

Anlamı
1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

Köken : Arapça

neden oğlan denilmiyo anlamdım canım ben ve doktorumuz oğlan diyoruz çok hoşuma gidiyo

kaydirigubbakcemile3
eymen de. güzel...not alıyorum..

Bu isimler bana sonradan farkli olmak icin uydurulmus cakma isimler gibi geliyor....

Heee birde Efe, Yigit, Eren var....bunlarda o kadar cokki...artik gina geldi :kedi:

aynen ama isim yok şekerim valla bulmak zor...:hulya:
benım oglumunn adı çagrı.......

çağrı her daim modası geçmeyen bir isim....güzel..:lepi:

jülim rüzgar nasıl yada kuzey veya kaan

kutay, elyesa,kayra,
sevdigim isimler

saglicakla gelsin minik prensimiz insallah

ben baran
esimde efekan istiyodu tuanada oglumuz olsaydi eger
bide denizay hosuma gidiyo

bende buğra ve kuzey isimlerini beğiniyorum

ay evet canımm banadaa efe ismindenn gınaa geldiiii okadar çokkiii

Merhaba Juliet.
öncelikle tebrik ederim ;hayırla sağlıkla gelsin oğlunuz..

İsim bir boncuk;bir isimde binlerce milyonlarca da olsa yavrunuza;canınızın paresine verdiğiniz;ona layık gördüğünüz isim sizin için her halukarda çok özel ve en kıymetlidir..

Son zamanlarda duyulan ; daha önce pek kullanılmayan isimlere karşı bazen önyargılı davranılabiliyor;halbuki bunların çoğu ;bugün ülkemizde çokca kullandığımız isimlerin kaynağı olan farsça ve arapçadan gelen isimler yine:) Ama nedense uydurma gibi geliyor bazıları çünkü daha önce duyulmamış;bilinmemiş..

O yüzden siz anlamına ve içinize sinmesine bakın en önemlisi bu..
Bin tane Zeynep de olsa sizin Zeynebiniz ;apayrıdır özeldir...Bin tane Ahmet de olsa sizin Ahmetiniz göz bebeğinizdir:)

Gelelim minik prense alternatif isimlere:

Tunahan;
Bedirhan;
Behram;
Bera;
Kayra;
Etka ;
Berşan;
Mir;
Aras;
Mirza;
Asil;
Siraç;
Ukbe;
Feza;
Azem;
Giray;
Toprak / Tan

Aklıma geldikçe yazarım ..

canım öncelikle sağlıkla kucağna almayı nasip etsin rabbim inş..

benim çok sevdğim isim eymen,kayra,mehmet,mert,yğit,alp,alper,orkun,sayhan..hadi bakalım oğluşuna seç beğen al......

Merhaba Juliet.
öncelikle tebrik ederim ;hayırla sağlıkla gelsin oğlunuz..

İsim bir boncuk;bir isimde binlerce milyonlarca da olsa yavrunuza;canınızın paresine verdiğiniz;ona layık gördüğünüz isim sizin için her halukarda çok özel ve en kıymetlidir..

Son zamanlarda duyulan ; daha önce pek kullanılmayan isimlere karşı bazen önyargılı davranılabiliyor;halbuki bunların çoğu ;bugün ülkemizde çokca kullandığımız isimlerin kaynağı olan farsça ve arapçadan gelen isimler yine:) Ama nedense uydurma gibi geliyor bazıları çünkü daha önce duyulmamış;bilinmemiş..

O yüzden siz anlamına ve içinize sinmesine bakın en önemlisi bu..
Bin tane Zeynep de olsa sizin Zeynebiniz ;apayrıdır özeldir...Bin tane Ahmet de olsa sizin Ahmetiniz göz bebeğinizdir:)

Gelelim minik prense alternatif isimlere:

Tunahan;
Bedirhan;
Behram;
Bera;
Kayra;
Etka ;
Berşan;
Mir;
Aras;
Mirza;
Asil;
Siraç;
Ukbe;
Feza;
Azem;
Giray;
Toprak / Tan

amin canım bencede isim bir boncuktur..
çocugunuz sizin için tabiki tektir herkeste olsa bile canım..
bunda çok haklısın..
isimleride yazdım canım akşam babamıza göstercem..
opuyorumnanaktan

canım öncelikle sağlıkla kucağna almayı nasip etsin rabbim inş..

benim çok sevdğim isim eymen,kayra,mehmet,mert,yğit,alp,alper,orkun,sayhan..hadi bakalım oğluşuna seç beğen al......

çok güzel isimler
canım ay karar vermek ne zormuş..
hayırlısı olsun..opuyorumnanaktan

metehan,berat,gökdeniz,salih

çok hoş isimler gerçekten..
opuyorumnanaktan

X