Değişmeyen Zihniyet,Yıpranan Kadınlar

Çünkü dünyaya bir birey getiren, o bireyi dünyaya hazırlayan kadınlar. Kadın gelişirse dünya gelişir ya hani, ondan.
Tamam bu dogru da sadece kadını suçlamak yanlış bir çocugu sadece anne yetiştirmiyor baba da önemli bu durumda zira çocuklar söyleneni anlatılanı degil gördüklerini yaparlar bir erkek çocugunun hayattaki ilk rol modeli babasıdır onu örnek alır dogru eş çok önemli bu konuda sadece kadınlar suçlu değiliz yani bana kalırsa yapılacak en dogru hareket böyle geri zihniyette olan insanlardan uzak olmak evlenmeyin böyle olanlarla daha fazla üremesin çogalmasınlar

Kadinlara kimsenin birsey yaptigi yok aslinda. Kadinlar kendi kendilerine yapiyorlar.
Erkeklere yaranmaya çalişan, erkekler neyi alkışlarsa oraya dönen, erkek destekcisi çok buuuyuuuk bir grup var onlarin yuzunden oluyor noluyorsa.

Erkeklerin evlenilecek kadin dedigi listeye uymaya calisan ve bununla gurur duyan mi ararsin, erkeklerin hakkinda ne dusundugune gore kendi karakterine şekil veren mi ararsin...

Önce kadin kendi kiymetini bilecek, sonra bakalim bunlar azaliyor mu azalmiyor mu?

Erkek tabi ki daha ayricalikli, ayricaligi taniyan yine kadinlar cunku. Erkeklerin pat diye boşayip kapiya koyacagi durumlarda kadinlar hala yuvam bilmem ne, milletin agzina laf vermeyeyim diye buralarda konu acarsa oyle olur.

Canım bunu benim yazıma istinaden mi yazdın bilmiyorum ama zaten aldatmanın çirkinliği konusunda hepimiz hemfikiriz.. Aldatma konusunda ayrımcılık adına bir yazıda görmedim burada.. Fikrine de katılıyorum zaten aldatmanın kim tarafından yapıldığının bir önemi yok her iki cinste de çirkin duruyor..

hiç o bahsettiğiniz modelde adamlar girmedi hayatıma, almadım çünkü. bazen arkadaşlarım eşin çocuğa çok iyi bakıyor, seni ailesine ezdirmiyor çok şanslısın diyor. bunlar zaten en temelde olması gereken özellikler değil mi?
artık bu normlardan uzaklaşmamız, hayatı daha kolay hale getirmemiz gerekirken, sosyal medya sayesinde mi zaten vardı da şimdi daha ayyuka çıktı bilmiyorum 'mükemmel' kadınlar çıktı piyasaya. herseyini süper yapan, başarılı, bakımlı, süper anneler. etrafıma bakıyorum gerçekten bunun için uğraşan bu saçmalığa inanan o kadar çok kadın var ki. böyle yapınca kadınlar bahsettiğiniz ataerkil düzeni en çok besleyenler oluyorlar. erkeklerinde işine geliyor tabi yarattıkları bu saçma ilüzyonu besleyen kadınların olması. burada çoğu konuya yazarım bencil olun diye. kadınların herseyde öne kendilerini koyup bencilleşmeleri lazım bazı konularda. ben kendimi düşünmezsem sürekli kendimi paralarsam bir şeyler için kızıma nasıl örnek olurum. sadece erkek annelerinin özverili, şefkatli bireyler yetiştirmeleri sorunu çözmeye yetmez. kız çocuklarımızıda gücünün farkında olan bireyler olarak yetiştirmek lazım ki orta yolu bulalım.

haklısınız ama çoğu erkek eve para getirmekle övünüyor ve evdeki diğer işleri tamamen kadının görevi sayıyor.Çoğu erkek para getirerek görevini tamamlamış sayıyor.

Size laf anlatmakta çok zor,siz sadece küçük bir değişimden bahsederken ben toplumsal olarak nasıl değişebileceğimi sorguluyorum.Dönüşümü rahatsız olan kesim başlatır.Erkekler bu düzenden memnunken sizce böyle bir dönüşüm başlatırlar mı?Kadınlar olarak hatamız nerede diye sormamın amacı dönüşümü başlatacak olan bu düzenden rahatsız olan biz kadınlar olduğu için.Umarım bu sefer anladınız.

o kadar güzel yazmışsınız ki.Tüm demek istediklerimi özetlemişsiniz resmen.Umarım bu döngü bir gün kırılır ve daha güçlü kadınlar yetişir.

Onu en başından anlıyorum ben ama kadın olarak bu düzeni yetiştirecegimiz nesilleri dogru yetiştirerek degiştirme şansımız var bunun için de sadece kadının çabası yeterli değil seçtiğin eş de önemli çocuk ne görürse onu örnek alıyor yanlış bir baba oldugu sürece anne o çocuga bu bilinci yeterli şekilde aşılayamaz iyi bir ilerleme için sadece kadın degil erkek de degişmeli adım atmalı erkegin işine gelmez diyorsun ama mecbur bırakacaksın anlayacak bu düzenin böyle gitmeyeceğini

Yetıstırılme tarzı olmakla beraber bunun bır suru sebebı var toplumun lafından korkan meslek sahıbı oldugu halde hala bır erkege muhtac hıssedenler, aman yuvam yıkılmasın dıyenler, tek taraflı fedakarlıgı ask dıye kendını kole gıbı kullandıranlar varda var yanı suc kadınlarda bır erkege boyun egdıgı surece askından ölecegını sandıgı sürece o ınsanlar kullanmaya devam edecek ve aynı kafada nesıl uremeye devam edecek malesef.

evet maalesef öyle.Burada kadının güçlü olması gerekiyor.Güçlü olan kadınlar nedense dikbaşlı olarak görülüyor.

Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.Öyle bir illüzyon ki kadınlar birbiri ile yarışır hale gelmişler.Aslında neden yarıştıklarını bile bilmiyorlar.Kötü bir senaryo tutturulmuş kadınların eline,hepsi de başrol için yarışıyorlar ama kendi hayatlarının başrolünde hep erkek bir figür var.

doğru eş kesinlikle çok önemli.Umarım kadına değer veren,evliliğinin tüm sorumluluğunu kadının üzerine atmayacak,eşitliğe inanan biri karşımıza çıkar.(tüm bekarlara ithafen).

Önce kadınkendi kıymetini bilecek,ne güzel yazmışsınız.Önce ben diyeceğiz kesinlikle.

Hayır ben sizin yazınızı görmedim bile Size istinaden yazsaydım alıntılardım. Konuda öyle bir laf geçmiş ya ona istinaden yazdım. Yoksa haklısınız ben de aynı şekilde düşünüyorum.

Kesinlikle,hak verilmez hak alınır.

Hocam ben hata yapmadım.

Annesi öyle yetiştirse bile yetişkin olduklarında bunların etkisinden kurtulabilirler. Evlendiklerinde de eşleri bir dediğini iki etmezse bu böyle sürer gider. Kadınlar hemcinslerini feci şekilde manipüle ediyor, kötü davranıyor. Ama iş erkeklere geldiği zaman bir dediğini iki etmiyor. İlginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…