Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
annemle yengem oyle guzel bı muhabbet olusturmuslardı kı ... bende hep oyle olur dıye dusunuyordum
hatta butun eltıler ıyı anlasır sanıyordum, annem yengeme hep kardesım dıye tanıstırırdı eltım bıle demezdı

ne zaman kı benım bı eltim oldu..... :olamaz:

allahım sen bılıyosun olayı :dua:
bence eltı sorunu buyuklerden kaynaklanıyor , mesela benım kayınvalıdem ....
eltımle kaynım bosanmıstı ben evlendıgımde eltımın hakkında namusuna kadar laf soyleyıp durdu ne kadar susturmaya calıssakta,ben evlendıkden 10 gun sonra kaynımla barısıp yenıden evlendıler bız cok ıyı arkadas olduk :D olmustuk...

ama bıgun bı baktım eltım benımle konusmuyor ve eltımın golgesıne kursun sıkan kayınvalıdem onun kankası olmus :D ustelık kayınvalıdem benle konusmuyor :D

demekkı 2 kısıye yetecek sevgısı ıyılıgı yok dedım , hakkında konustuklarından dolayı bana mahcup ve eltımle bu sebeple yakın olmamı ıstemıyor dıye tahmın edıp anlayısla gorusmeyı kestım :D napım

coook doluyum cook :işsiz:

benimde yok, o yüzden sürtüşmeye ne gerek var yaae diyebiliriz:KK70::KK70::KK70:

hiç valla üç günlük dünya :27: gerçi var ya chess, BDv de ki elti konularını görünce gerçekten öyle düşünüyorum aslında.. düşünsene, eltime 4 bilezik bana 3 bilezik-2 çeyrek olayı yüzünden kan davası çıkıyor :27: bizler entel elti olurduk kanımca :70:

Valla bizde hiç öyle şeyler olmadı, aksine yeğenlerim anneme 2. annemiz der, yengemse bizim canımızdır, hasta olduğumda bana bakan, doğumumda beni hastanede bulamayınca ortalığı ayağa kaldıran birtanecik yengemdir, aynı apartmandaydık hiç birgün bile insan sürtüşme yaşamaz mı? Babamla amcam sürtüşme yaşasa dahi annemle yengem asla birbirine tavır yapmazdı, babam öldüğünde yengem abimm diye diye ağladı.
Çok güzeldi bizim ilişkilerimiz, hala aynı ilişkiyi koruyoruz, yeğenim ablam diye arar beni, çocuklar arasında da hiç kıskançlık yaşanmadı.
O yüzden elti kavgalarını anlayamıyorum, arada yaşanan kavgaları, kıskançlıkları, ahir ömürde bana böyle şeyler garip geliyor örneğim güzel olduğundan olsa gerek.
aslınla olması gereken bu...
annemımde yengemle ıletısımı bu sekılde saglıklı annem 34 yıllık evlı yengem 40 yıllık

bı ınsan bı ınsanla neden gecınemez zaten anlamam , benım basıma nıye olumsuzu geldı onuda anlamam :spor:

Aslında kaynana araya girmese anlaşacağız diyeceğim ama annemin kaynanası erken ölmesine rağmen, çocuklar büyüdükçe mesafeler ve anlaşmamazlıklar kaçınılmaz

Şu yaşıma kadar gördüğüm , duyduğum tüm eltiler seferoğlu/tellioğlu modunda .
Hele dayı eşlerim var ki i i :rolleyes:

Hepside mevcut durumu abartıyor , abarttıkça didişiyor, didişdikçe kavga büyüyor .

Benim bir eltim var . Gayette severim . O da beni sever .Aynı yaştayız ama o evlilik olarak bir 10 yıl önümde . Ailenin ilk gelini . Çokta sevilir , saygılıdır , hürmetlidir aile büyüklerine . Açıkcası benim açığımıda kapatıyor bu konularda :-):-) Kaynanamın göz bebeği o olunca bana kimse pek bulaşmıyor , oh miss:süslü:

Benim de 4 eltim var. Valla biz gayet iyi anlasiyoruz.. :)) ayy maşallah diyeyim nazar değmesin :nazar: :KK48:
Maşallah boyle gider inşallah :)
Sonradan işler değişebiliyor.
Bizde orta sekerliyiz kıskançlık olayı falan yok.Başka şeyler olabiliyor. İşte öyle :)

Şu yaşıma kadar gördüğüm , duyduğum tüm eltiler seferoğlu/tellioğlu modunda .
Hele dayı eşlerim var ki i i :rolleyes:

Hepside mevcut durumu abartıyor , abarttıkça didişiyor, didişdikçe kavga büyüyor .

Benim bir eltim var . Gayette severim . O da beni sever .Aynı yaştayız ama o evlilik olarak bir 10 yıl önümde . Ailenin ilk gelini . Çokta sevilir , saygılıdır , hürmetlidir aile büyüklerine . Açıkcası benim açığımıda kapatıyor bu konularda :-):-) Kaynanamın göz bebeği o olunca bana kimse pek bulaşmıyor , oh miss:süslü:
Su durumda senin onu kiskanman gerek.Normal bir elti olarak : D

Ben üniversite okuyorum diye eltim koştur koştur açıktan ilkokul oku:63:
Ailede tek açık benim diye bir ton dedikodu yap sonra at eteği pantlon giy,yani yazsam sayfalar yetmez:işsiz:
3 yıldır evliyim sadece selamlaşiyorum,o her nekadar kendini şirin göstermeye çalışsada ben öyle politik olamıyorum kardişim napiyim sevmiyorsam sevmiyorum:kahve:
Yani demem o ki illa birisi fitne fesat oluyor şu eltilerden. Özellikle şu yeni nesil:KK11:
Bende amma doluymuşum he:KK45:

Benimde görümcem yok hangisi daha beter acaba görümce mi,elti mi?

Beş eltiyiz iyiyiz kimsenin kimseyle bir sorunu yoktur kuzenler birbirlerini çok severler
Kayınvalide beşi bir yerde der :oops:

Back