Değişmek istiyorum.

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
Merhaba. Ben sparksfly. Durumum ortada artık değişmek istiyorum. Buna ihtiyacım var. Yoruldum bunaldım sıkıldım. Önceliklerime önem verip diğer işlerimi de yoluna koymak istiyorum. Aynı zamanda olabildiğince dinç görünmek istiyorum. Çok düzensiz bir hayatım var. Örnekliyim. Şu an her yer kesilmiş kıyafet parçaları makaslar metreler bütün gece ayaktaydım. Bakımlı mutlu birisi olmak istiyorum artık. Tembelliğimden kurtulmak. Buna bu gün başlıyorum. Her şey çok karışmış durumda ne yapmak istediğim ne olduğum. Bütün gün uyuyorum gecede dolanıp duruyorum evde. Çok fazla işim oluyor gün içerisinde. Hiç biride istediğim gibi olmuyor. Halbuki düzenli düzenli yapsam her şeyi olacak. Bu ilk adımım tembelliği yenmek gece hiç uyumadım bu gün dişimi sıkıp çalışırsam akşam uyuyabilirsem çok iyi bir başlangıç yapmış olacağım. 1.65 boyundayım 57 kiloyum normal olabilir ama zayıf olmak daha hoşuma gidiyor giydiğimi daha çok yakıştırıyorum. En az 7 kilo vermek istiyorum. Daha çok günlük gibi olmasını istiyorum. Değiştiğimi görmek istiyorum. Bu bana güç verir. Temel olarak tembelliğimi yenmek görünüşümü değiştirmek ve güçlü olmayı öğrensem devamı gelir diye umuyorum. Bu ilk yazım devamı gelmezse bilin ki vazgeçtim.

Kahvemi yapacak enerjiyi bekliyorum. Kalkıcam ve şu kıyafet parçalarını toplayıp. Verilecek kıyafetlerimi ayıracağım. Dolabımı baştan yapıyorum. Dün güzel bir alışveriş yaptım. İstediğim tipte çantalardan buldum. Bu gün tüm gün uyumamak için sınırlarımı zorlayacağım. Bolca düşünüp kısa öz bir liste hazırlayacağım. Değişim listesi Sıraya sokmam gerek çok fazla şey var. En kısa sürede halletmek istiyorum. Duş alırım. saçlarıma bakım yaparım. Uzatmaya çalışıyorum.

Merhaba. Bende Neruda.
Konuyu okurken soru aradım durdum. : ) Meğer günlük tarzındaymış. Siz zaten durumunuzun farkındasınız ve bir güzel analiz yapmışsınız. Neler yapmanız gerektiğini ve çözüm yollarını biliyorsunuz. Bize söyleyecek pek birşey kalmamış.
Ne yapıyorsanız kendiniz için yaparsınız. Şu anki halinizden çok daha iyi durumda olmayı hak ediyorsunuz bunu unutmayın. Biraz motivasyona ihtiyacınız var gibi ama ben dıştan çok iç motivasyona inanırım. Sadece şunun altını çizeyim evet size bu kaosun içinde olmak yakışmıyor. Bir an önce harekete geçin ve sakın pes etmeyin sabırla sürdürmeye çalışın derim. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler. İç motivasyona bende katılıyorum. Ama insanın çevresinde sürekli moralini bozan insanlar olunca eriyip gidiyor malesef. Şu anlık sorum yok. Daha doğrusu tam olarak başlamış değilim. İlerledikçe bir sürü sorum çıkar bu forumdan bulmaya çalışırım. Günlük tarzında olmasını istedim. Yanlış yaptığım şeyleri fark etmek amacıyla :)

Rica ederim. Anladığım kadarıyla demoralize oluyorsunuz. Çevrenizdeki insanları değiştirin değiştiremiyorsanızda söylediklerini duymamazlıktan gelin lütfen. Yani sizi aşağı çekmelerine izin vermeyin. Neden bugün tam olarak başlamadınız bilmiyorum ama sizin baş düşmanınız tembellik, ertelemek ve üşengeçlik artık bunu unutmayın. Pekala siz yazarsanız bende sessiz sessiz okurum. Fikir hoşuma gitti bakalım nasıl yol katedeceksiniz. ; )

Bu gün eski arkadaşlarımla tekrar görüştüm. 4 yıldır açılamadığım çocuğa ilk mesajımı attım. Umduğumdan daha iyi gidiyor. Çözemediğim sorunlarım olduğunu fark ettim. Arkadaşlarımdan yardım alacağım. Kendimi çok zorlamam gerekiyor. Korkularımın üzerine gitmeliyim. Kilo verme işine başlamadım hatta 59 olmuşum.

Bu günlerde devamlı arkadaşlarımla birlikteyim. Bu beni çok mutlu ediyor. Ortalık toplu. En azından bir korkumu aştım. Yapamam dediğim bir şeyi yaptım. Birazdan radyomu açıp çayımı yapıp işlerime başlayacağım. Şu an için umduğumdan daha iyi gidiyor. Çevremde artık sevmediğim bir eski arkadaşım var. Son zamanlarda çok bencilce davrandığı için hayatımdan çıkarıyorum. Son zamanlar dediğimde yaklaşık 5-6 aydır zamanını doldurdu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…