Merhaba. Ben sparksfly. Durumum ortada artık değişmek istiyorum. Buna ihtiyacım var. Yoruldum bunaldım sıkıldım. Önceliklerime önem verip diğer işlerimi de yoluna koymak istiyorum. Aynı zamanda olabildiğince dinç görünmek istiyorum. Çok düzensiz bir hayatım var. Örnekliyim. Şu an her yer kesilmiş kıyafet parçaları makaslar metreler bütün gece ayaktaydım. Bakımlı mutlu birisi olmak istiyorum artık. Tembelliğimden kurtulmak. Buna bu gün başlıyorum. Her şey çok karışmış durumda ne yapmak istediğim ne olduğum. Bütün gün uyuyorum gecede dolanıp duruyorum evde. Çok fazla işim oluyor gün içerisinde. Hiç biride istediğim gibi olmuyor. Halbuki düzenli düzenli yapsam her şeyi olacak. Bu ilk adımım tembelliği yenmek gece hiç uyumadım bu gün dişimi sıkıp çalışırsam akşam uyuyabilirsem çok iyi bir başlangıç yapmış olacağım. 1.65 boyundayım 57 kiloyum normal olabilir ama zayıf olmak daha hoşuma gidiyor giydiğimi daha çok yakıştırıyorum. En az 7 kilo vermek istiyorum. Daha çok günlük gibi olmasını istiyorum. Değiştiğimi görmek istiyorum. Bu bana güç verir. Temel olarak tembelliğimi yenmek görünüşümü değiştirmek ve güçlü olmayı öğrensem devamı gelir diye umuyorum. Bu ilk yazım devamı gelmezse bilin ki vazgeçtim.