- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
61 kiloyumkaç kilosun cnm ve herhangi bir hormon bozukluğun veya troidin var mı
Pkoyum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
61 kiloyumkaç kilosun cnm ve herhangi bir hormon bozukluğun veya troidin var mı
Burası da güzel oldu geçmiş toz'dur üfle gitsinHoş buldum teşekkür ederim
Çok güzel bir duâ topiğin varmış , neden kapatıldı
çok fazla kilon olmadığın için biraz vermen zorlaşır cnm.pko hastaları kolay verebiliyor mu bir bilgim yok.61 kiloyum
Pkoyum....
Malesef öyle. Yani bi 3-4 kilo versem yetecek ama olmuyorçok fazla kilon olmadığın için biraz vermen zorlaşır cnm.pko hastaları kolay verebiliyor mu bir bilgim yok.
moralini bozma cnm hiç benimde troid hormonlarım tavan yaptığı halde çok güzel kilo verdim ama ben bildiğin fıçıyım yani spora ağırlık ver daha çok verirsin keşke benim 3 4 kilo fazlam olsa daha yolun çok başındayımMalesef öyle. Yani bi 3-4 kilo versem yetecek ama olmuyor
Canım benim bence vücudunun ritmine uymalısın bi alışsın olduğun kiloya sonra bir atak daha yaparsın hedefe ulaşırsın zaten o alışma süreci boyunca da dikkat edeceksin61 kiloyum
Pkoyum....
yatmadan önce yapıyorum o zaman cok tesekkurler :)Canım hoş geldin aramıza:) bu yöntemi iki arkadaşım çok stresli dönemlerden geçiyordu, onlara destek olmak için çareler düşünürken buldum bu uygulama herkese mucizeler yaşatıyor ama herkesin mucizesi farklı oluyor hayatlarımız, onu algılayışımız ve hatta şükrettiğimiz şeyler bile farklı tıpkı isteklerimiz gibi
Üşengeçliğin olayı nedir biliyor musun; şimdi yapabileceğin halde yapmazsın, yarın yapmak istesen de yapamazsın mesela bugün dişini fırçalamazsan yarın çürür dökülür, istesen de fırçalayamazsın ya da spor ,bugün üşenir yapmazsın yarın dizlerin kireçlenir istesen de yapamazsın bu her konuda böyledir
Sen benim yasmin1985 arkadaşıma fıçı diyemezsin güzel konuş yasminime, yasemin çiçek ismi biliyosun değil mi, ne kadar güzel kilolar giderken psikolojiler de özsaygı da gitmesinmoralini bozma cnm hiç benimde troid hormonlarım tavan yaptığı halde çok güzel kilo verdim ama ben bildiğin fıçıyım yani spora ağırlık ver daha çok verirsin keşke benim 3 4 kilo fazlam olsa daha yolun çok başındayım
cnm ben kendim dedim onu.ayy koptum he çok şekersinSen benim yasmin1985 arkadaşıma fıçı diyemezsin güzel konuş yasminime, yasemin çiçek ismi biliyosun değil mi, ne kadar güzel kilolar giderken psikolojiler de özsaygı da gitmesin
Farkındayım hayatım seni senden koruyorumcnm ben kendim dedim onu.ayy koptum he çok şekersin
buda iyiymişFarkındayım hayatım seni senden koruyorum
Ben hepinize bir makyaj yapayım,güzelliğiniz taçlanıree neler yapıyoruz güzelleşmek için
süper bir öneri Canım hoş geldinBen hepinize bir makyaj yapayım,güzelliğiniz taçlanır
İstersen özele geçebiliriz Canım benimmmm ben seni çok seviyorum, ve herkes de sevecek yoksa onları sopayla kovalarımm
Neden başka insanları bu kadar hayatının merkezi yapıyorsun evet bayan ,sen
Canım benim bence vücudunun ritmine uymalısın bi alışsın olduğun kiloya sonra bir atak daha yaparsın hedefe ulaşırsın zaten o alışma süreci boyunca da dikkat edeceksin
moralini bozma cnm hiç benimde troid hormonlarım tavan yaptığı halde çok güzel kilo verdim ama ben bildiğin fıçıyım yani spora ağırlık ver daha çok verirsin keşke benim 3 4 kilo fazlam olsa daha yolun çok başındayım
Canım benim bence vücudunun ritmine uymalısın bi alışsın olduğun kiloya sonra bir atak daha yaparsın hedefe ulaşırsın zaten o alışma süreci boyunca da dikkat edeceksin
Aha valla ben de öyle. Ne hikmetse hep olayların sonucunda ben suclu oluyorumNapayım balım, lanet olsun içimdeki insanlık sevgisine
İhtiyacı olana yardım edeyim diyorum, sonra bi bakıyorum iliğimi kemiğimi sömürüp üstüne bana suç bulmuşlar.
Napayım balım, lanet olsun içimdeki insanlık sevgisine
İhtiyacı olana yardım edeyim diyorum, sonra bi bakıyorum iliğimi kemiğimi sömürüp üstüne bana suç bulmuşlar.
Güzeller herkes kendi davranışının müsebbibidir, yani herkes kendi davranışlarından mesul, sorumlu siz kendi davranışınızdan emin olun, iyi niyetli doğru olduğundan emin olun sonra övgüye de yergiye de kulaklarınızı tıkayın kendi değerinizi bilin, her lafın içinde olmayın (burası hariç burası bizim dünyamız) ben size özelden taktik vereyim gelinAha valla ben de öyle. Ne hikmetse hep olayların sonucunda ben suclu oluyorum
inş cnm.kafama koydum olucam.Valla inşallah canlarım
yasmin1985 yaaaa öyle deme kendine ablacım. Yolun başındasın ama yolun sonunda fıstık gibi olacaksın bak gör