Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Malesef öyle. Yani bi 3-4 kilo versem yetecek ama olmuyor:kızgın:
moralini bozma cnm hiç benimde troid hormonlarım tavan yaptığı halde çok güzel kilo verdim ama ben bildiğin fıçıyım yani:KK70: spora ağırlık ver daha çok verirsin keşke benim 3 4 kilo fazlam olsa daha yolun çok başındayım

Canım hoş geldin aramıza:) bu yöntemi iki arkadaşım çok stresli dönemlerden geçiyordu, onlara destek olmak için çareler düşünürken buldum:KK23: bu uygulama herkese mucizeler yaşatıyor ama herkesin mucizesi farklı oluyor :KK36: hayatlarımız, onu algılayışımız ve hatta şükrettiğimiz şeyler bile farklı tıpkı isteklerimiz gibi:KK39:
Üşengeçliğin olayı nedir biliyor musun; şimdi yapabileceğin halde yapmazsın, yarın yapmak istesen de yapamazsın :işsiz: mesela bugün dişini fırçalamazsan yarın çürür dökülür, istesen de fırçalayamazsın :halay: ya da spor ,bugün üşenir yapmazsın yarın dizlerin kireçlenir istesen de yapamazsın :skandal:bu her konuda böyledir :KK19:
yatmadan önce yapıyorum o zaman cok tesekkurler :)

moralini bozma cnm hiç benimde troid hormonlarım tavan yaptığı halde çok güzel kilo verdim ama ben bildiğin fıçıyım yani:KK70: spora ağırlık ver daha çok verirsin keşke benim 3 4 kilo fazlam olsa daha yolun çok başındayım
Sen benim yasmin1985 yasmin1985 arkadaşıma fıçı diyemezsin :sinirli: güzel konuş yasminime, yasemin çiçek ismi biliyosun değil mi, ne kadar güzel :KK200: kilolar giderken psikolojiler de özsaygı da gitmesin :KK19:

Bi söz var; dünya bu kimse bilmez fendini
Kime iyilik ettiysen ondan koru kendini :KK51:
Burada herkes gerçek hayatlarında olduğu kişilerden daha gerçek :super: neden mi
Çünkü içinde bulunduğumuz toplumun ve onu algılayışımızın ortak ürünü olan etiketlerimizden sıyrıldık :KK55: özgürüz. Olmak istediğimiz kişileriz, gardımızı indirdik çünkü tehdit altında değiliz yani toplumsal baskı
Bunların isimleri var sinizm mobbing vs :mapus:bunlar gelişmemiş toplumlarda görülen durumlar maalesef :KK51: ben bunun çaresini buldum sadece bana güvenin ve olmak istediğiniz kişi olarak davranın :KK5:

İstersen özele geçebiliriz Canım benimmmm :KK19: ben seni çok seviyorum, ve herkes de sevecek :cool: yoksa onları sopayla kovalarımm:sopa:
Neden başka insanları bu kadar hayatının merkezi yapıyorsun :işsiz:evet bayan ,sen:KK51:

Napayım balım, lanet olsun içimdeki insanlık sevgisine:kızgın:
İhtiyacı olana yardım edeyim diyorum, sonra bi bakıyorum iliğimi kemiğimi sömürüp üstüne bana suç bulmuşlar.

Canım benim bence vücudunun ritmine uymalısın :eğlence: bi alışsın olduğun kiloya sonra bir atak daha yaparsın hedefe ulaşırsın :sampiyon: zaten o alışma süreci boyunca da dikkat edeceksin :KK5:

Canım benim bence vücudunun ritmine uymalısın :eğlence: bi alışsın olduğun kiloya sonra bir atak daha yaparsın hedefe ulaşırsın :sampiyon: zaten o alışma süreci boyunca da dikkat edeceksin :KK5:

Valla inşallah canlarım:KK49:

yasmin1985 yasmin1985 yaaaa öyle deme kendine ablacım. Yolun başındasın ama yolun sonunda fıstık gibi olacaksın bak gör:halay:

İhtiyacı olana yardım edeyim diyorum, sonra bi bakıyorum iliğimi kemiğimi sömürüp üstüne bana suç bulmuşlar.
Aha valla ben de öyle. Ne hikmetse hep olayların sonucunda ben suclu oluyorum:eğlence:

Aha valla ben de öyle. Ne hikmetse hep olayların sonucunda ben suclu oluyorum:eğlence:
Güzeller herkes kendi davranışının müsebbibidir, yani herkes kendi davranışlarından mesul, sorumlu :super: siz kendi davranışınızdan emin olun, iyi niyetli doğru olduğundan emin olun sonra övgüye de yergiye de kulaklarınızı tıkayın :KK47: kendi değerinizi bilin, her lafın içinde olmayın (burası hariç burası bizim dünyamız:rapci:) ben size özelden taktik vereyim gelin:halay:

Sonuçta kimseye muhtaç degilsiniz, kimse size ekmek aş vermiyo, sizin varlığınız kimliğiniz kimseye bağlı değil onlar olmasa yok mu olacaksınız :eek: yok öyle bir şey, onları kendi vicdanlarına hapsedin, nasıl mı? İşte bu topiği bunun için açtım :KK5:kendine yetmeyi öğreneceksiniz :KK76: ve hâlâ insan olacaksınız En Büyük TÜRKİYE bu arada ben düşmanlarıma daha çok dua ederim hemde gooddua :KK200:

X