Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey bi tarafada hiç yoktan doğalgaz parası çıkıcak başıma
Bisquits balım nerelerdesin çok durgunlasti buralar
Gelip topiğe girenler konuyu ölü zannedip çıkıyor yahu biz bile kimse yazmamış bişey yok deyip gidiyoruz yazmadan.Ben katilirim canım artik bo silkelenelim yahu atalım bu ölü toprağını üzerimizden
Aynen öyle bende kimsenin yazmadigini görünce yazmiyorum ama biquits de olsaydı keske onsuz sönük geciyorGelip topiğe girenler konuyu ölü zannedip çıkıyor yahu biz bile kimse yazmamış bişey yok deyip gidiyoruz yazmadan.
Canim bu hastaykende okunur mu kızlar bide 16 ekimde sinavim var çok korkuyorum bana dua eder misiniz.Evet ya şu şeytanın bacağını kıralım artık.
Durgunluğu bozmak adına ben açılışı yapıyorum:))
Eylem planımız şöyle olsun
Güzelleşelim öz güvenimiz gelsin diye bakım listesi yapalım katılanlar bildirim yapsın.
-Ben önce evde temizlik sonra saç bakımı ve peeling yapıcam haftasonu.
-Biraz da kitap okumam lazım 100-120 sayfa
Bunun yanı sıra da bir esma ya da dua okuyalım bunun için de benim önerim;
"Allahümme yâ müfettihal ebvâb. İftah lenâ hayral bâb, Allahümmerzugnâ rizgan halâlen ve rızgan vâsian birahmetike yâ erhamerrahimin”
(Ey kapıları açan Allahım! Bize hayır kapısını aç. Rahmetinle bize helal ve bol rızık ver! Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım!)
Cuel
R roseistan
gve
Selenofil
flores
I ilina
gulhilal
@bitutampapatya
Etiketlemeyi unuttuklarımı ekleyip peşime düşün bacılar:)
Canim bu hastaykende okunur mu kızlar bide 16 ekimde sinavim var çok korkuyorum bana dua eder misiniz.
Tamam canim sagolasinAyet değil canım okuyabilirsin.
kızlar ben geldim. Duayı pc ye kopyaladım vakit buldukça okuyacağım. Hafta sonu kv de kalıcam. Görümcem ıspartadan gül sepeti almış. onu kullanmaya başlıyacağım. Saçlarım bu arada omuzumda onlara da bakım yapıyorum. Siprey felan
Evet ya şu şeytanın bacağını kıralım artık.
Durgunluğu bozmak adına ben açılışı yapıyorum:))
Eylem planımız şöyle olsun
Güzelleşelim öz güvenimiz gelsin diye bakım listesi yapalım katılanlar bildirim yapsın.
-Ben önce evde temizlik sonra saç bakımı ve peeling yapıcam haftasonu.
-Biraz da kitap okumam lazım 100-120 sayfa
Bunun yanı sıra da bir esma ya da dua okuyalım bunun için de benim önerim;
"Allahümme yâ müfettihal ebvâb. İftah lenâ hayral bâb, Allahümmerzugnâ rizgan halâlen ve rızgan vâsian birahmetike yâ erhamerrahimin”
(Ey kapıları açan Allahım! Bize hayır kapısını aç. Rahmetinle bize helal ve bol rızık ver! Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım!)
Cuel
R roseistan
gve
Selenofil
flores
I ilina
gulhilal
@bitutampapatya
Etiketlemeyi unuttuklarımı ekleyip peşime düşün bacılar:)
Sayı vermemişler bol bol okuyun diyor sadece, bence günlük sabit bir sayı belirleyip 7 gün okuyalım ne dersiniz. Hepimizin dileğini yazarız yine.Cnmcim tabii ki de varımmm ne kadar okuncak gunde mi okuncak nasıl olcak
Aynen canım öyle yapalım ama sayı çok yuksek olmasınSayı vermemişler bol bol okuyun diyor sadece, bence günlük sabit bir sayı belirleyip 7 gün okuyalım ne dersiniz. Hepimizin dileğini yazarız yine.
Hadi hadi yükselsin enerjimiz artık.
Sayı vermemişler bol bol okuyun diyor sadece, bence günlük sabit bir sayı belirleyip 7 gün okuyalım ne dersiniz. Hepimizin dileğini yazarız yine.
Hadi hadi yükselsin enerjimiz artık.