- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
Bende öyle düşünüyorum ama iste insan uzuluyor, kızlar bugün duaya çok ihtiyacım var çok kötüyüm dualarinizda bana da yer verir misinizBaşka bir doktora gidebilirsin Canım ama telaş yapma belki büyüme ile ilgili olabilir
Üzülme canım ya hallolur sen dediğim duayı yapBende öyle düşünüyorum ama iste insan uzuluyor, kızlar bugün duaya çok ihtiyacım var çok kötüyüm dualarinizda bana da yer verir misiniz
Merak etme okuyorum yerineBeni tatildeyim diye unutmayın
Canım bende okul telaşesi var onlarla uğraşıyorumee kızlar esmalardan başka neler yapıyorsunuz
anlatın hele bi
Canım İnşirah ve fetih sürelerinin türkçe lerini oku, çok iyi gelecekBende öyle düşünüyorum ama iste insan uzuluyor, kızlar bugün duaya çok ihtiyacım var çok kötüyüm dualarinizda bana da yer verir misiniz
Yok ablam ondan demedim. Bir papatyanız var,varlıgımı unutmayın diyorumÜzülme canım ya hallolur sen dediğim duayı yap
Merak etme okuyorum yerine
Şuan benim için şans gerekli Canım benimKızlar selam herkes iyidir inş. Ben takip ediyorum sessizce topigi tatilde çok yazamıyorum ama dönüşte daha etkin olurum inş.
Bir yerde okuduğum güzel bir cümleyi sizinle paylaşmak istiyorum;
Siz kocaman bir mıknatıssınız ;bugün ne çekmek istiyorsunuz kendinize? ?
İyilik, guzellik,sağlık,bolluk vs.
Ne isterdiniz?
Takılıyorum sana tek yapraklı PapatyamYok ablam ondan demedim. Bir papatyanız var,varlıgımı unutmayın diyorum
ne okulu hayırdır yeni mi başladınCanım bende okul telaşesi var onlarla uğraşıyorum
Canım 4. Üniversitem olacakne okulu hayırdır yeni mi başladın
oooowww hayırlı olsun bakalım :)Canım 4. Üniversitem olacakbakalım
Canım artık bana da yetti ama bakalım inşallah kolay geçeroooowww hayırlı olsun bakalım :)
tadını çıkartben çok yorulmuştum umarım senin rahat geçer
Ben size(bebeğinize) Ya Şafi okudum.Tez saatte Şifa olsun.Sagol canım bunu uygulicam inşallah ama ben degil sadece her gören çok zayıflamış diyor 10 aylık bebeğim
Zaten patron sensinGüzeller ben hep okuyorum da söylemiyorum