Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Canım zaten ctesi pazar okuyoruz bitiyor, ben senin yerine de okurum
Besmele duası da ilk başta euzu besmele çekeceksin, sonra 785 tane besmele çekeceksin toplamda 786 oluyor, bunu hergün yapacaksın bir hafta boyunca
Tamam ablacım allah razı olsun

Hadi ya öyleyse alırım yarın birgün alırım canim
Kpss kitabi aldim canim deneme test kitabi falan bide paulo coelhonun simyaciyi aldım
Bide aşk 5 vakittir mehmet yildiizn kitabi
Oh ohh kitapcıları zengin etmişsin hem sınav sürecinde zamanını da almaz çok tatlı bir kitap

Ne güzel olur böyle bir okuma. Ben bu günkü okumaya şimdi başlıyorum, bitirince yazarım.

Sükür Allaha.. Bugünü de tamamliyabildim.. Okudum.. Kizlar ben ilk defa böyle sayili zikre katiliyorum, hatte ilk defa zikr cekiyorum diyebilirim.. Ve ben cok zorlaniyorum .. Allahim kabul etsin.. Kendi derdimden gectim.. Sizin hakkiniza gircem korkusuyla cekiyorum.. Hep onu gözümün önüne getiriyorum.. Bak kizlar okudu.. Kul hakki sonucta.. Burda bir söz verdim.. Hal böyle olunca acaba tüm kalbimle okuyamiyormuyum.. Okudugum hakkini veriyormuyum.. Tedirginligi yasiyorum.. Benim gibi hisseden yok galiba icimizde...

Canim şeytanın vesveseside olabilir
Sen gönülden okuduktan sonra rabbim mutlaka kabul eder inanıyorum

İştee bu yüzdeeen sen benden belki hepimizden daha fazla sevap kazanıyorsun şimdilik zor geliyor ama bırakmak yok seni bi alıştıracağız zikire bi daha çekmeden duramayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…