Kişisel gelişime bayılırım canım :))Bu arada kızlar bana hangi tarz kitaplardan hoşlandığınızı söyleyin, size uygun kitap tavsiye edeyim
Tamam ablacım allah razı olsunCanım zaten ctesi pazar okuyoruz bitiyor, ben senin yerine de okurum
Besmele duası da ilk başta euzu besmele çekeceksin, sonra 785 tane besmele çekeceksin toplamda 786 oluyor, bunu hergün yapacaksın bir hafta boyunca
Oh ohh kitapcıları zengin etmişsinHadi ya öyleyse alırım yarın birgün alırım canim
Kpss kitabi aldim canim deneme test kitabi falan bide paulo coelhonun simyaciyi aldım
Bide aşk 5 vakittir mehmet yildiizn kitabi
Canım benim estafurullah, hep birlikte devam ettiriyoruz çok şükürben de şifa , rızık (tam da bayram geliyor:) ) Rezzak ve şafi. Çekelim diye düşündüm, hem isim isim yapmayız ama her gün bir ismi hatim yaparız çok güzel olur
Hiç sorma valla 80 lira bayıldım.Oh ohh kitapcıları zengin etmişsinhem sınav sürecinde zamanını da almaz çok tatlı bir kitap
Canım sana iki cami arasında aşk, isimli kitabı tavsiye ediyorumAsk
Bide dini
Yaşama yerleşmek ' bu kitabı bütün insanlar okumalı, benim için en değerli kitaplardan biriKişisel gelişime bayılırım canım :))
Çocuk kitabı görünümlü bir kitap lakin dünyayı salladı, bir çocuk büyükleri genel geçer yüzeysel kabul görmüş seyleri çocuk gözüyle irdeliyorCanim o:küçük prens nasıl bi kitap
Ah ahh bilmez miyim ,ne servetler akıttım sınava hazırlanırkenHiç sorma valla 80 lira bayıldım.
Değil mi Canım benim, sonuçta insanın dünyevi tasası azaldıkça Allah'ı tanımak anlamak için ayıracağı vakit artıyorNe güzel olur böyle bir okuma. Ben bu günkü okumaya şimdi başlıyorum, bitirince yazarım.
Yupbii aldım listeye o vakitCanım sana iki cami arasında aşk, isimli kitabı tavsiye ediyorum
Canim şeytanın vesveseside olabilirSükür Allaha.. Bugünü de tamamliyabildim.. Okudum.. Kizlar ben ilk defa böyle sayili zikre katiliyorum, hatte ilk defa zikr cekiyorum diyebilirim.. Ve ben cok zorlaniyorum.. Allahim kabul etsin.. Kendi derdimden gectim.. Sizin hakkiniza gircem korkusuyla cekiyorum.. Hep onu gözümün önüne getiriyorum.. Bak kizlar okudu.. Kul hakki sonucta.. Burda bir söz verdim.. Hal böyle olunca acaba tüm kalbimle okuyamiyormuyum.. Okudugum hakkini veriyormuyum.. Tedirginligi yasiyorum.. Benim gibi hisseden yok galiba icimizde...
İnşAllah değer canim yaa.Ah ahh bilmez miyim ,ne servetler akıttım sınava hazırlanırken
İştee bu yüzdeeen sen benden belki hepimizden daha fazla sevap kazanıyorsunSükür Allaha.. Bugünü de tamamliyabildim.. Okudum.. Kizlar ben ilk defa böyle sayili zikre katiliyorum, hatte ilk defa zikr cekiyorum diyebilirim.. Ve ben cok zorlaniyorum.. Allahim kabul etsin.. Kendi derdimden gectim.. Sizin hakkiniza gircem korkusuyla cekiyorum.. Hep onu gözümün önüne getiriyorum.. Bak kizlar okudu.. Kul hakki sonucta.. Burda bir söz verdim.. Hal böyle olunca acaba tüm kalbimle okuyamiyormuyum.. Okudugum hakkini veriyormuyum.. Tedirginligi yasiyorum.. Benim gibi hisseden yok galiba icimizde...
Canım benim Allah hayırlısını yaşatsın, sen rahat ol ama her günün hakkını ver, gerisini Allah'a bırakİnşAllah değer canim yaa.
Canım estafurullah, istersen yardımcı oluruzBende birazdan bitiricem inşallah bugün çocuklar hiç rahat vermedi üstüne bide beni sinirlendirdiler kusura bakmayın ne olur
Teşekkür ederim çok düşüncelisinCanım estafurullah, istersen yardımcı oluruz