Değişim Listesi Okuyun Derim (:

boyum 1.60 kilom 58 canım

hmm mesela sana günlük 3 süt değişimi 4 et değişimi 5 ekmek değişimi 5 meyve değişimi 8 sebze değişimi uygun olabilir tabi ben diyetisyen değilim olsaydım da vücut analizini görmeden bişi diyemezdim ama kendime oranla yazdım benimde boyum 169cm 8 sebze değişimim 3 et değişimim 4 meyve 2 de süt değişimim var ekmek değişimim 6 benim ama 6 fazla geliyo 3-4 ü geçmiyorum bende senin kilon daha az boyuna göre sonuçta BMI 22,65 senin

hmm mesela sana günlük 3 süt değişimi 4 et değişimi 5 ekmek değişimi 5 meyve değişimi 8 sebze değişimi uygun olabilir tabi ben diyetisyen değilim olsaydım da vücut analizini görmeden bişi diyemezdim ama kendime oranla yazdım benimde boyum 169cm 8 sebze değişimim 3 et değişimim 4 meyve 2 de süt değişimim var ekmek değişimim 6 benim ama 6 fazla geliyo 3-4 ü geçmiyorum bende senin kilon daha az boyuna göre sonuçta BMI 22,65 senin

öyle canım ama bel fıtığım olduğu için bir iki kilo bile almak dizlerime ve belime rahatsızlık veriyor.oyüzden biraz daha zayıflarsam daha iyi olur

:)) geçmiş olsun cnm bi böyle dene o zaman

sağol canım Allah razı olsun . yarın başlıyorum inşallah çok soru sordum ama 3 süt değişimi 4 et değişimi 5 ekmek değişimi 5 meyve değişimi 8 sebze değişimi bunların hepsini mi bir gün içinde yapacağım hesaplamada.yoksa günlük o kadar hakkım var ama istersem hepsini de kullanmayabilir miyim?doğru mu anlamışım?:17:

sağol canım Allah razı olsun . yarın başlıyorum inşallah çok soru sordum ama 3 süt değişimi 4 et değişimi 5 ekmek değişimi 5 meyve değişimi 8 sebze değişimi bunların hepsini mi bir gün içinde yapacağım hesaplamada.yoksa günlük o kadar hakkım var ama istersem hepsini de kullanmayabilir miyim?doğru mu anlamışım?:17:

günlük toplam hakkın bu kadar 2,5-3 saatte bir bişiler yediğin sürece hepsini kullanmasanda olur :))

bugun sabah 2 dilim kepek ekmeği,1 domates,4 zeytin,2 küçük yeşil biber ve 1 fincan şekersiz çay ile kahvaltımı tamamladım.

canım öncelikle uyarmak istedim bu şekilde buraya yazmak yerine diyet gruplarından birine katıl yoksa uyarı alabilirsin ;) mesela ben kalori sayımıyla diyet yapanlar ve de aynı anda 70-79 aralığındakiler birlik zayıflıyor topiğindeyim gelirsen bekleriz ;)

menün gayet güzel ama protein eksik, akşam et yemeye dikkat et lütfen ama yağsız unutma ızgara ya da haşlama yoksa protein eksikliğinden dolayı vücut yağ yakmaz ;) metabolizman yavaşlar :( sabahları da ya peynir ya yumurta yemeye özen göster ;)

Back
X