Değişim beyinde başlar!!

Ajsjsj :KK70: :KK50: bende maske yaptmistim biraz önce :KK70:
Bisey sorucam, ben mesela kendi giyimimi de begenmiyorum, bu da etkiliyo beni. Sende de var mi bu?
Basla neler var, sorjnu tam olarak ortaya koysam bir bir cozmeye baslasak baya yol kat ederiz bence:KK58:
Giyim sorunu bende de var :KK43: 22 yaşında gibi değil de daha 16 yaşında gibi duruyorum herkes yaşımı duyunca inanamıyor bu da beni etkiliyor tabi ki :/ saçlarımla çok uğraştım bir ara boyadım ombre yaptırdım şu an kendi renginde ama artık boyamıyorum :KK70: akrabalarımın yanında falan biraz daha rahatım aslında ama yabancı bir ortama girince herkes beni süzüyormuş gibi hissediyorum aslında öyle değil bunu biliyorum ama bir türlü kendime anlatamadım :KK43: arkadaşlık kurma konusunda da yetersizim aslında normalde eğlenmeyi sohbet etmeyi severim ama arkadaş ortamlarında bu olmuyor üniversitede sınıfımdaki hemen herkesi tanıyorum bir merhabamız var ama hangisi arkadaşın diye sorsalar hiçbiri derim :KK43: aslında ortaokul yıllarında böyle değildim etrafımı tabiriyle daha çocuk yaşımda havalı, çene az, eğlenmeyi bilen biriydim ama o zaman özellikle sınıftaki arkadaşlardan o kadar çok eleştiri aldım ki daha doğrusu dalga geçilip taklidimi yapıldı ki ben de liseden itibaren kendimi tamamen kapattım her şeye tabi ailem de özellikle babam çok serbest bırakmadı o dönemlerde işte böylece kendine güvensiz, kendini beğenmeyen bir ben oluştu :KK43:

Giyim sorunu bende de var :KK43: 22 yaşında gibi değil de daha 16 yaşında gibi duruyorum herkes yaşımı duyunca inanamıyor bu da beni etkiliyor tabi ki :/ saçlarımla çok uğraştım bir ara boyadım ombre yaptırdım şu an kendi renginde ama artık boyamıyorum :KK70: akrabalarımın yanında falan biraz daha rahatım aslında ama yabancı bir ortama girince herkes beni süzüyormuş gibi hissediyorum aslında öyle değil bunu biliyorum ama bir türlü kendime anlatamadım :KK43: arkadaşlık kurma konusunda da yetersizim aslında normalde eğlenmeyi sohbet etmeyi severim ama arkadaş ortamlarında bu olmuyor üniversitede sınıfımdaki hemen herkesi tanıyorum bir merhabamız var ama hangisi arkadaşın diye sorsalar hiçbiri derim :KK43: aslında ortaokul yıllarında böyle değildim etrafımı tabiriyle daha çocuk yaşımda havalı, çene az, eğlenmeyi bilen biriydim ama o zaman özellikle sınıftaki arkadaşlardan o kadar çok eleştiri aldım ki daha doğrusu dalga geçilip taklidimi yapıldı ki ben de liseden itibaren kendimi tamamen kapattım her şeye tabi ailem de özellikle babam çok serbest bırakmadı o dönemlerde işte böylece kendine güvensiz, kendini beğenmeyen bir ben oluştu :KK43:
Bende bunlarin aynisini lise doneminde yasadim, unide suan 2-3 arladasim var.. bende de şöyle bi sorun var kendimk kapatiyorum başkalarına. 2-3 arkadasim var diyelkm baskalarina kapatiyom.. ben ortaokul doneminde acayip firlama, eğlenen biriydim. O zamanda biraz sorunum varmistir bilmiyorum tabi ama benim cevreye kendimi kapatmam babamin bana sevgili yüzünden vurmasiyla basladi.. ondan sonra ben arkadaslarim arasında vs. Sessizlestkm, uzaklastim.

kişisel bakımdan başladım ben de kendimi değiştirmeye... saçımın modelini değiştirerek.. maddi olarak çok sıkışık bir dönemden geçiyorum kendime yeni kıyafetler almak istiyordum ama ertelemek zorundayım.. boşanmanın maddi zararları....... atlatırım inşallah kendimi de yenilerim :KK14:

zor bi dönemdesin umarim bu dönemi en iyi şekilde atlatirsin..
bende su ara çalıtıgım için bişey yapamadım gerçi yaptığım şeyler de pek tatmin edici olmuyor bunun nedeni ne bilmiyorum. yaptığım şeyleri buraya yazıcam yarın işten ayrılıyorum, iki haftada ruhsal olarak toplanmam lazım mümkünse :KK70:

zor bi dönemdesin umarim bu dönemi en iyi şekilde atlatirsin..
bende su ara çalıtıgım için bişey yapamadım gerçi yaptığım şeyler de pek tatmin edici olmuyor bunun nedeni ne bilmiyorum. yaptığım şeyleri buraya yazıcam yarın işten ayrılıyorum, iki haftada ruhsal olarak toplanmam lazım mümkünse :KK70:
Sanırım ruhsal anlamda toparlanmanın yolu fırsatin varsa tatil yapmak iki üç günlüğüne de olsa değişik bir yere gitmek umarım hepimiz başarırız atlatmayı değişimi..

Sanırım ruhsal anlamda toparlanmanın yolu fırsatin varsa tatil yapmak iki üç günlüğüne de olsa değişik bir yere gitmek umarım hepimiz başarırız atlatmayı değişimi..
bizim evde genel olarak bi kasvet hakim yaşadıklarımzdan dolayı.. bu durumu tatil kurtarmıyor :KK70:
zaten 2-3 hafta sonra okula gidicem, yer değişikliği yapıcam :KK43:
benim sorunum biraz kndimle biraz cevremdki insanlarla alakalı.. bu yüzden resmen izole yaşıyorum

Evde spora başladım, ilk olarak ölçümlerimi yaptim, fotoğraf çektim eger spoea devam edersem degisimi gormek icin. yarinda kilomu ölçmeye gidicem :KK70:

>> Postur düzeltme egzersizlerinden basladim
7-8 egzersizi birer dakika yaptim.

>>Daha sonra squat yaptim 2x12
Ve halim kalmadi daha fazla.
Resmen enerjim tükendi :KK70:
Şu göbeği eritmem lazım :p

^^postür düzeltme egzersizlerinden hepsini birer dk yaptım. (8 egzersiz, 8 dk)
^^ağırlıkla squat 1 set 20, 1 set 15
^^her iki kol için 25 dumbell
^^20 mekik
1 bardak yeşil çay içtim tadı çok kötü
egzersizlerden sonra enerjim tükenmedi, acayip mutlu ediyor :KK71:
sağlıklı beslenmeye dikkat etmiyorum spor böyle işe yarar mı acaba :KK14:

Belimi sakatladigim için spora devam edemedim..
Bu günlerde okul bitince iş bulamam diye korkuyorum ve bölümün iş olanaklarini ve nasil atandığımizi araştırıyorum. Kafami dağıtmak icin bir kitaba basladim. Cidden cok güzel bi kitap tavsiye ederim herkese.
İsmi Mucize. Dünyaya bir sürü sorunla gözlerini aciyor suan kitabin yarisindayim ama beni ilk kez bir kitap bu kadar çekti. Dikkatimi cok iyi yoğunlaştırıyorum. Dun biraz canim sıkkın iken okudum ve cok iyi geldi.

Evet.. neler yaptigim konusuna gelirsek eger.. hayatimda yasadigim farkindaliklar sunlar , ben kendimi cok asagilik görüyorum ve kendimi bu yüzden geri planda birakiyorum okula gitmiyorum derslerden geri kaliyorum insanlardan kaciyorum. İnsanlardan korktugumu fark ettim. T bu kötü düşünceler benim dünyami yasanmaz bi hale getirmis ve bundan dusunce gucumle kurtulmaya calisicsm. Artik bana zor gelen seylerin biraz daha uzerine gidicem ve mantikli kararlar vermeye calisicm.
Hedeflerime yavas yavas ulasmaya calisicam. Yazdigim. Hedeflerden suan bakim yapmaya basladim.psikolojiyle ilgili bi kitap okumaya yarin başlıyorum. Yarin kutuphaneye gidip biraz zaman geciricem ve belki yeni bir insan tanirim.spor yapmaya sabah basliyorum. Yabanci dil ogrenmek icin iki gundur ders calisiyorum ve hergun tekrar edicem. Simdilik bu kadar :)
Merhaba,
değişime karar vermek cok güzel bır adımdır fakat konfor alanlarını terk etmek, değişim adımına hazır olmak ve gerçekten istemek cok onemlıdır. Bu yazıları subat ayında yazmışsınız. Su anda nasıl olduğunuzu ve değişime yaklaşıp yaklaşmadığınızı merak ettım.
Sevgiler

Merhaba,
değişime karar vermek cok güzel bır adımdır fakat konfor alanlarını terk etmek, değişim adımına hazır olmak ve gerçekten istemek cok onemlıdır. Bu yazıları subat ayında yazmışsınız. Su anda nasıl olduğunuzu ve değişime yaklaşıp yaklaşmadığınızı merak ettım.
Sevgiler
hayatimdaki alışkanlıklari degistirdim, şubattaki ben ve suan ki ben arasinda oldukça fark var. Gelisime katkisi olacak şeyleri yapmaya çalışıyorum biraz motivasyonumu dusurecek düşünceler gelse dr,ugrasmiyorum onlarla bi zaman donra geciyorlar.

X