Giyim sorunu bende de var
22 yaşında gibi değil de daha 16 yaşında gibi duruyorum herkes yaşımı duyunca inanamıyor bu da beni etkiliyor tabi ki :/ saçlarımla çok uğraştım bir ara boyadım ombre yaptırdım şu an kendi renginde ama artık boyamıyorum
akrabalarımın yanında falan biraz daha rahatım aslında ama yabancı bir ortama girince herkes beni süzüyormuş gibi hissediyorum aslında öyle değil bunu biliyorum ama bir türlü kendime anlatamadım
arkadaşlık kurma konusunda da yetersizim aslında normalde eğlenmeyi sohbet etmeyi severim ama arkadaş ortamlarında bu olmuyor üniversitede sınıfımdaki hemen herkesi tanıyorum bir merhabamız var ama hangisi arkadaşın diye sorsalar hiçbiri derim
aslında ortaokul yıllarında böyle değildim etrafımı tabiriyle daha çocuk yaşımda havalı, çene az, eğlenmeyi bilen biriydim ama o zaman özellikle sınıftaki arkadaşlardan o kadar çok eleştiri aldım ki daha doğrusu dalga geçilip taklidimi yapıldı ki ben de liseden itibaren kendimi tamamen kapattım her şeye tabi ailem de özellikle babam çok serbest bırakmadı o dönemlerde işte böylece kendine güvensiz, kendini beğenmeyen bir ben oluştu