http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...imlerimiz.html (%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz)inize sunulur
arkadaşlar burada 2 günlük detoks diyeti var 1,5-2 kilo verdiriyormuş
bilgilerinize sunulur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
xc9 kullanıcısından alıntı![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...imlerimiz.html (%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz)inize sunulur
arkadaşlar burada 2 günlük detoks diyeti var 1,5-2 kilo verdiriyormuş
bilgilerinize sunulur![]()
teşekkür ederim bende nerdeyse 10 gündür diyetime devam edemiyorum bir kaç şey üstüste geldi..neyseki kilo almamışım hala 75.8 im .pazar günü kızımın doğumgünü şimdi ona hazırlık yapıyorum harıl harıl.inşallah aşırıya kaçmadan o günüde atlatırım sonra diyete kaldığımız yerden devam hatta şu detoksu deneyeceğim mutlakaİnşallah cnm.. İncecik olana kadar devam edeceğim. Pes etmek yok :)
Teşekkür ederim cnm. Azimli olmadan kilolar gitmiyor malesef. Yazın yaklaştığını düşün. O zaman iyi motive oluyorsun![]()
teşekkür ederim bende nerdeyse 10 gündür diyetime devam edemiyorum bir kaç şey üstüste geldi..neyseki kilo almamışım hala 75.8 im .pazar günü kızımın doğumgünü şimdi ona hazırlık yapıyorum harıl harıl.inşallah aşırıya kaçmadan o günüde atlatırım sonra diyete kaldığımız yerden devam hatta şu detoksu deneyeceğim mutlaka
geldimde herkes nerede...kızımın doğumgünü yatılı misafirler derken bir süre ara vermek zorunda kaldım ama kaldığım yerden devam ..hadi bakalımKızlar Merhaba ,
İnternetimde problem vardı 1 haftadır giremedim siteye. Regl olmustum gecen hafta. Diyetimde ufak tefek aksaklıklar oldu ama kacamaklara ragmen hala devam ediyorum :)
Bugün itibariyle 82.6 kiloyum. Kaçamaklar olmasaydı daha az cıkardım bugün. Olsun buna da şükür.
Bu hafta pek spor yapamadım. Önümüzdeki hafta çok yüklenmeyi düşünüyorum.. 70li rakamları görmek dileğiyle... :)
geldimde herkes nerede...kızımın doğumgünü yatılı misafirler derken bir süre ara vermek zorunda kaldım ama kaldığım yerden devam ..hadi bakalım
arkadaşlar bu topicte ikiniz kaldınız sizi ayça kayayla 1 ayda 8 kilo topiğine davet ediyorum
orada herkes kafasına göre diyet yapıyor 6-7 kişilik samimi bir grubuz hem diyet konuşuyoruz hem dertleşiyoruz arada geyik de yapıyoruz sizleri de bekliyorum haydi:13:
Arkadaşlar büyük bir değişim için çaba harcıyorum. Umarım Rabbim yüzümü kara çıkarmaz.![]()
azmine hayranım canım benim,bahar çarptı beni giremedim ne zamandır buraya ...allah sonumu hayra çıkarsın ..sevindim pes etmemişsin ,süpersin senBugünkü kilom : 80.3 :118:
Menüm :
Sabah : peynir + salatalık
Öğlen : Tavuk göğsü + yoğurt
Ara : meyve
Akşam : Çorba + salata
70li rakamları görmeye az kaldı...