• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişim Başlasın

quote_icon.png
xc9 kullanıcısından alıntı

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...imlerimiz.html (%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz)inize sunulur

arkadaşlar burada 2 günlük detoks diyeti var 1,5-2 kilo verdiriyormuş
bilgilerinize sunulur:42:

quote_icon.png
xc9 kullanıcısından alıntı

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...imlerimiz.html (%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz)inize sunulur

arkadaşlar burada 2 günlük detoks diyeti var 1,5-2 kilo verdiriyormuş
bilgilerinize sunulur:42:

Regl dönemlerinde yapılabilir.. Teşekkürler cnm. Haftaya regl olacağım. Şimdiden stres sardı :)

Buarada cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum. Son günlerdeki disiplinsiz günlerimden sonra korktum tartıya çıkmaya :9:
Şimdi toparlama evresindeyim.

Bugün tavuk gögsü ızgara - çorba - yoğurt - salatayla karışık bir gün planlamayı düşünüyorum.
Akşam da yürüyüş yapacağım.
Ve tabi 3 lt su

Son düzenleme:
İnşallah cnm.. İncecik olana kadar devam edeceğim. Pes etmek yok :)

Teşekkür ederim cnm. Azimli olmadan kilolar gitmiyor malesef. Yazın yaklaştığını düşün. O zaman iyi motive oluyorsun ;)
teşekkür ederim bende nerdeyse 10 gündür diyetime devam edemiyorum bir kaç şey üstüste geldi..neyseki kilo almamışım hala 75.8 im .pazar günü kızımın doğumgünü şimdi ona hazırlık yapıyorum harıl harıl.inşallah aşırıya kaçmadan o günüde atlatırım sonra diyete kaldığımız yerden devam hatta şu detoksu deneyeceğim mutlaka

teşekkür ederim bende nerdeyse 10 gündür diyetime devam edemiyorum bir kaç şey üstüste geldi..neyseki kilo almamışım hala 75.8 im .pazar günü kızımın doğumgünü şimdi ona hazırlık yapıyorum harıl harıl.inşallah aşırıya kaçmadan o günüde atlatırım sonra diyete kaldığımız yerden devam hatta şu detoksu deneyeceğim mutlaka

Kilo almaman çok iyi. En azından geriye gitmemişsin. Ben de regl oldum. Çok şişkinlik var şuanda. İlk günü atlatıyım da rahatlayacağım.

Kızlar Merhaba ,

İnternetimde problem vardı 1 haftadır giremedim siteye. Regl olmustum gecen hafta. Diyetimde ufak tefek aksaklıklar oldu ama kacamaklara ragmen hala devam ediyorum :)

Bugün itibariyle 82.6 kiloyum. Kaçamaklar olmasaydı daha az cıkardım bugün. Olsun buna da şükür.

Bu hafta pek spor yapamadım. Önümüzdeki hafta çok yüklenmeyi düşünüyorum.. 70li rakamları görmek dileğiyle... :)

Kızlar Merhaba ,

İnternetimde problem vardı 1 haftadır giremedim siteye. Regl olmustum gecen hafta. Diyetimde ufak tefek aksaklıklar oldu ama kacamaklara ragmen hala devam ediyorum :)

Bugün itibariyle 82.6 kiloyum. Kaçamaklar olmasaydı daha az cıkardım bugün. Olsun buna da şükür.

Bu hafta pek spor yapamadım. Önümüzdeki hafta çok yüklenmeyi düşünüyorum.. 70li rakamları görmek dileğiyle... :)
geldimde herkes nerede...kızımın doğumgünü yatılı misafirler derken bir süre ara vermek zorunda kaldım ama kaldığım yerden devam ..hadi bakalım

arkadaşlar bu topicte ikiniz kaldınız sizi ayça kayayla 1 ayda 8 kilo topiğine davet ediyorum
orada herkes kafasına göre diyet yapıyor 6-7 kişilik samimi bir grubuz hem diyet konuşuyoruz hem dertleşiyoruz arada geyik de yapıyoruz sizleri de bekliyorum haydi:13:

geldimde herkes nerede...kızımın doğumgünü yatılı misafirler derken bir süre ara vermek zorunda kaldım ama kaldığım yerden devam ..hadi bakalım

60lı kilolara yakınsın sen. Senin kilon yine iyi. Benim çok yolum var. Ama yılmayacağım. Arada kaçamaklar oluyor mutlaka. Önemli olan o kaçamaklardan sonra ipin ucunu kaçırmamak. Hem arada bir şeyler yemek beni çok fazla geriye götürmüyor. Diyetten sıkılmıyorum bu şekilde. Bu hafta yürüyüş yapacağım bol bol.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu topicte ikiniz kaldınız sizi ayça kayayla 1 ayda 8 kilo topiğine davet ediyorum
orada herkes kafasına göre diyet yapıyor 6-7 kişilik samimi bir grubuz hem diyet konuşuyoruz hem dertleşiyoruz arada geyik de yapıyoruz sizleri de bekliyorum haydi:13:

Ben nete pek sık giremiyorum. Yazılanları çok takip edemiyorum kalabalık gruplarda. Burası sakin geliyor bana :) Kimse olmasa bile buraya yazmak beni gaza getiriyor. İleride geriye dönüp okuduğumda hangi tarihte kaç kiloymuşum onları inceleyeceğim. Günlük gibi bir şey oldu burası benim için. :)

Bugün dışarıda olduğum için diyete pek uyamasam da aşırıya kaçmadım. Günü tamamlamak üzereyim... Sabah 82.2 çıktım. Artık 70li rakamlara düşmek istiyorum. Az kaldı...

Çevremde herkes inceldiğimi söylüyor ve bu da beni çok mutlu ediyor. O yüzden hedefe ulaşmadan bırakmayacağım. Bu yaz tiril tiril elbiseler giyeceğim :)

Bugün de tamamlanmak üzere... Sabah tartılamadım. Yarın göreceğim nekadar çıkacağımı.

Sabah haşlanmış yumurtayla maydanoz , öğlen yoğurt ve çorba , arada kuru kayısı ve akşam da salata ve çorba yedim. Yaklaşık 3 litre de su içtim...

Yarın 81lerde olurum umarım...

Biraz önce tartıldım. kilom 81.9 :118:
Şimdi ilk hedef tartıda 80'i görmek olacak :)
Erimek çok güzel bir duygu gerçekten...

Yumurta haşlıyorum.. Kahvaltıda yumurta yiyeceğim. Günü kaçamaksız bitiririm inşallah :)

Sabahki kilom : 81.6

Bugünü de bitiriyorum.

Sabah: peynir + salatalık + maydanoz
öğle : çorba
ara : portakal
akşam: tavuk göğüs ızgara + bulgur pilavı + yoğurt

Ve 3 Litre de su içtim... Sabah kaç çıkacağım bakalımmm :)

Sabah tartıldım kilom : 81.3

Göbeğim çok küçüldü.
Bel tarafımdaki fazlalıklar eriyor.
Her gören "süzülmüşsün" diyor.
Daha çok yolum var.
50'li kilolara inmeden bırakmaya niyetim yok.

Yapın bayanlar... Bahaneleri bırakıp ne olursa olsun diyet yapın... İnsan böyle daha mutlu oluyor.

Arkadaşlar büyük bir değişim için çaba harcıyorum. Umarım Rabbim yüzümü kara çıkarmaz. :(

Arkadaşlar büyük bir değişim için çaba harcıyorum. Umarım Rabbim yüzümü kara çıkarmaz. :(

Allah yardımcın olsun cnm. Emek harcıyoruz , zaman zaman aç kalıyoruz ama sonucu çok güzel oluyor.

Bugünkü kilom : 80.6 çıktı.
92 kiloydum. Dilekolay 10 kilodan fazla kilo kaybettim. Göbeğim gidiyor, inceliyorum. Gören herkes çok zayıfladığımı söylüyor. Hepsine " bu sadece fragman daha filmi görmediniz" diyorum :)
50'li kilolara düşene kadar devam edeceğim.

Aç kaldığım da oluyor, zorlandığım da... Ama değiyor...

Bugünkü kilom : 80.3 :118:

Menüm :

Sabah : peynir + salatalık
Öğlen : Tavuk göğsü + yoğurt
Ara : meyve
Akşam : Çorba + salata

70li rakamları görmeye az kaldı...

Ve sonunda 79.9 :118:

70li rakamları gördüm artık tartıda. Çok mutluyum. Şimdiki hedefim 78i görmek.

Menümü tam olusturamadım henüz.

Bugünkü kilom : 79.7 :)

Dün aksam bulgur pilavı ve köfte yedim. Çok tok tuttu beni. Ama biraz kaçamak kategorisine girer sanırım fazla yedim cünkü :)

Bugün protein agırlıklı besleneceğim.

En kısa zamanda 78'i görmek dilegiyle...

Bugünkü kilom : 80.3 :118:

Menüm :

Sabah : peynir + salatalık
Öğlen : Tavuk göğsü + yoğurt
Ara : meyve
Akşam : Çorba + salata

70li rakamları görmeye az kaldı...
azmine hayranım canım benim,bahar çarptı beni giremedim ne zamandır buraya ...allah sonumu hayra çıkarsın ..sevindim pes etmemişsin ,süpersin sen

Back
X