• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişim Başlasın

Biraz önce tartıldımm

Kilom : 83.9

83'lü rakamları gördüm çok şükür. Şimdiki hedefim 82'yi görmek :)

Bugün ızgara balık
Çorba
Salata karışımı bir program yapacağım.

Akşam da yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

Gitsin kilolar :)

Biraz önce tartıldımm

Bugün ızgara balık
Çorba

istikrarlı gidişin ve azmin seni istediğin sona götürecek :13:

ben geçen sene bunu uyguladım kızım öğleciydi radyo d de hakan gündüzü dinliyorduk. geyik muhabbeti yapıyorlar ama kalitesiz basit muhabbetler değil. arada yayına bağlananlar istek şarkılar derken evde pürdikkat radyoya kulak kesiliyorduk hem eğlenceli hem de ilişkimiz için iyi oluyordu. bu sene sabahçı bu sene biraz da gençkız havalarında olduğu için youtube dan kendince bişeyler açıyor ama ben de bu sene gençkız triplerinden bıktım radyoya tekrar başvuracağım artık bakıcaz yine radyo d olabilir veya trt fm de de öğleden sonra interaktif programlar oluyor iyi bişey bulunca haber veririm
yine de üzülmeyelim sıkılmayalım onlar bizim canlarımız :16:
çok teşekkür ederim ,bu aralar ödevlerimizi bile yetiştiremediğimiz için televizyon ve bilgisayarıda açamıyoruz.bende masallar falan buldum, çocuk radyosu adı altında onları dinleteceğim ilk başta yaşımız daha 8 bakalım sonucu yazarım...bu arada ben diyetimi dondurdum..istemeden ,farkında olmadan ..:((yarın devam ederim şu işim var bu işim var diye yine mi yenilicem ya...

Biraz önce tartıldımm

Bugün ızgara balık
Çorba

istikrarına hayranım,bende o kadar azimli olabilsem keşke,motivasyonumu kaybediyorum...imdatttt

çok teşekkür ederim ,bu aralar ödevlerimizi bile yetiştiremediğimiz için televizyon ve bilgisayarıda açamıyoruz.bende masallar falan buldum, çocuk radyosu adı altında onları dinleteceğim ilk başta yaşımız daha 8 bakalım sonucu yazarım...bu arada ben diyetimi dondurdum..istemeden ,farkında olmadan ..:((yarın devam ederim şu işim var bu işim var diye yine mi yenilicem ya...

evet ben de sesli masallar dinletmiştim o da sakinleştirmede çok etkili

sağol canım
karatayla bakliyat hiç yemeden 1 hafta geçirenler var sebze protein ve tabiki yumurta yağlı süt yoğurt peynir ve kuruyemiş şart öyle yiyenlerden haftada 3 kilo verdim diyen de var ama onlar genç:43:bakliyat da yiyen grup bana ayda 4-6 kilo verirsin diyorlar tabi spor da yanında
cuma günleri tartı ve bildirim günleri sana sonuçları yollarım
ama yine söyleyeyim karar sana ait sonuçta sen zamanla yarışıyorsun diyet değiştirirken duraklama yaşarsan üzülürüm:43:
ben karatay diyetini yaşam biçimi olarak hayatıma yerleştiriyorum evde de ona göre düzek kuruyorum bi de yasaklı yiyecekler kilo verene kadar kilo verdikten sonra az az yiyebiliyoruz
fıstıklar hep boş gitmez di mi:7::7::7:

Günaydın, Karatay'daki 1. haftanın sonucunu merakla bekliyoruuuummmm :46: , paylaş ! paylaş ! paylaş ! :53:

Günaydın, Karatay'daki 1. haftanın sonucunu merakla bekliyoruuuummmm :46: , paylaş ! paylaş ! paylaş ! :53:

günaydın canım
geçen ay 1 ay boyunca tartılmayarak çok iyi yapmoşım karatyda ilk hafta tartıda bişey değişmedi ben tartım dijital değil ufak oynamaları göremiyorum ama pantolaonlarımda rahatlama hissediyorum herhalde gram bazında vermişim ama ne yapayım bu da benim gerçeğim yavaş kilo veriyorum yalnız sanırım bu diyeti uygularken bir hatam oldu porsiyonları büyük tuttum çok tıkabasa yedim forumdakilerle bu konuyu konuştuğumda hepsi aynı şeyi söyledi bundan sonra daha dikkatli olacağım ve 3-4 kilo verene kadar bklagilleri daha az protein ve sebzeyi daha çok tğketeceğim baklagiller pişince gi si yükseliyor
neyse yine de çabama sağlık:21:

günaydın canım
geçen ay 1 ay boyunca tartılmayarak çok iyi yapmoşım karatyda ilk hafta tartıda bişey değişmedi ben tartım dijital değil ufak oynamaları göremiyorum ama pantolaonlarımda rahatlama hissediyorum herhalde gram bazında vermişim ama ne yapayım bu da benim gerçeğim yavaş kilo veriyorum yalnız sanırım bu diyeti uygularken bir hatam oldu porsiyonları büyük tuttum çok tıkabasa yedim forumdakilerle bu konuyu konuştuğumda hepsi aynı şeyi söyledi bundan sonra daha dikkatli olacağım ve 3-4 kilo verene kadar bklagilleri daha az protein ve sebzeyi daha çok tğketeceğim baklagiller pişince gi si yükseliyor
neyse yine de çabama sağlık:21:

Günaydın canım iyi pazarlar,
Pantolonunda rahatlama hissediyorsan tamamdır az da olsa gidiyor demek ki , iyi işte ne güzel :46:
ama senin daha ilk haftandı , porsiyonlarını ayarlamanın biraz zaman alması bence gayet normal, sonuçta hoca doyana kadar yiyin demiyor mu, sen bir ay yediklerine dikkat ettiğin için açlık hissederek yaşadın, ilk haftan önce o hissi yoketmekle geçmiş olabilir. Olsun canımcım zamanla miden küçüldükçe daha rahat edeceksin eminim ( kendimden biliyorum )
Evett çabana sağlık, ya sabır ha gayret diyip devam...
Allah kolaylık versin, peşindeyim bak haa ona göre :34:

Günaydın canım iyi pazarlar,
Pantolonunda rahatlama hissediyorsan tamamdır az da olsa gidiyor demek ki , iyi işte ne güzel :46:
ama senin daha ilk haftandı , porsiyonlarını ayarlamanın biraz zaman alması bence gayet normal, sonuçta hoca doyana kadar yiyin demiyor mu, sen bir ay yediklerine dikkat ettiğin için açlık hissederek yaşadın, ilk haftan önce o hissi yoketmekle geçmiş olabilir. Olsun canımcım zamanla miden küçüldükçe daha rahat edeceksin eminim ( kendimden biliyorum )
Evett çabana sağlık, ya sabır ha gayret diyip devam...
Allah kolaylık versin, peşindeyim bak haa ona göre :34:
canım yaa ne kadar optimistsin:54:
dediğin doğru forumda da kurufasülye yiyeceğim 2 tabak yesem olur mu demiştim ye demişlerdi şimdi nerde hata yaptım dediğimde porsiyonlarını küçük tut dediler beni kandırdılar anlayacağın:43:
artık akıllandım sonuçta 1 tabak yemek bol salata yoğurtla zaten doyuyorum
ayıptır söylemesi bigün işkembe -paça çorbası yapmıştım nasılda proteinin gi 0 doyana kadar da ye dediler diye 3 tabak yemiştim :17::17::17:
yine iyi kilo almamışım:9:

senden naber cetvelde günceleme yapmıyorsun ama bana yolu yarıladın gibi geliyor:55:

canım yaa ne kadar optimistsin:54:
dediğin doğru forumda da kurufasülye yiyeceğim 2 tabak yesem olur mu demiştim ye demişlerdi şimdi nerde hata yaptım dediğimde porsiyonlarını küçük tut dediler beni kandırdılar anlayacağın:43:
artık akıllandım sonuçta 1 tabak yemek bol salata yoğurtla zaten doyuyorum
ayıptır söylemesi bigün işkembe -paça çorbası yapmıştım nasılda proteinin gi 0 doyana kadar da ye dediler diye 3 tabak yemiştim :17::17::17:
yine iyi kilo almamışım:9:

senden naber cetvelde günceleme yapmıyorsun ama bana yolu yarıladın gibi geliyor:55:

Ama canım bu diyet işinde biraz optimist olmak gerektiğini tecrübe ettim ben şu geçen zamanda. Neden dersen ; kimin yorumunu okusam kilo veremedim diye moral motivasyon düşüp kaçamak yapıyor sonra pişman oluyor verdiğimi geri aldım diye. Ve bu kısır döngü şeklinde devam ediyor. Sebebi de hepimizin çok kısa zamanda güzel kilolar verme hevesine kapılmamız ben de dahil. Şimdi ben kendimi takip ediyorum, her hafta pazartesi sabahı gördüğüm kiloyu en az perşembe sabahına kadar daha aynı görüyorum !! :53: nası yanii koca 3 günde gram vermedim mi ben o zaman niye uğraşıyorum diye bi suratım düşüyor, içimden çatlayana kadar peynir yiycem nasıl olsa yemesem de gitmiyor düşüncesiyle kahvaltı sofrasına gidiyorum, sonra bir yağlı peynire bir lor peynirine ve boş servis tabağına bakıyorum, loru alıp tabağa gelip odama tartıyorum paşa paşa gidip onu yiyorum :1: ... sonra cuma sabahı oluyor aa bir de bakıyorum 800 gr birden vermişim !! :52: bi nası yanii daha oluyorum ve son üç günde bi 200-700 gram daha veriyorum ve haftayı 1,2-1,5 arası bir kayıpla bitiriyorum :1: Şimdi ben pazartesiden perşembeye aynı kiloyu gördüm diye yiyeceklere saldırsam noolacak ??? O yüzdeeennn optimist olmam lazımmm :36:
Bu arada ben cetveli pazartesiden pazartesiye güncelliyorum aradaki haftalık farkı göreyim diye ( hem de hafta içi birkaç gram verip de cetvelde önceki halini gördükçe de seviniyorum... hehe bak 700 gr gitti şimdiden naaber diyorum kendime :9: )
Bi de ben o forumdakilerin yorumlarını da biraz okuyorum arada sanki yavaş kilo veriyorlar ama aceleleri de yok görünüyor :1:
Sen de çok olmasa da porsiyonlarını birazcık azaltsan verirsin diye düşünüyorum.
Evdekiler alıştı mı mutfakta ve yemek masasındaki değişikliklere, gerçi ekmek dışında şikayet edecekleri pek bişey yoktur herhalde :8:

istikrarlı gidişin ve azmin seni istediğin sona götürecek :13:

İnşallah cnm.. İncecik olana kadar devam edeceğim. Pes etmek yok :)

istikrarına hayranım,bende o kadar azimli olabilsem keşke,motivasyonumu kaybediyorum...imdatttt

Teşekkür ederim cnm. Azimli olmadan kilolar gitmiyor malesef. Yazın yaklaştığını düşün. O zaman iyi motive oluyorsun ;)

Kızlar birkaç gün yazamadım buraya. Kayınvalidem rahatsızlandı. Ufak bir problemdi şükür. Şimdi iyi.

3-4 gündür tartılmıyorum. Açıkçası şimdi de tartılmak istemiyorum. Çünkü 3-4 günüm disiplinsiz geçti.
Eşime : "Bu hafta hiçbir yere gitmeyelim.. Bol bol spor yapacağım" dedim.
80li kilolardan kurtulmak istiyorum artık..

Buarada çevremde herkes "kilo vermişssin sen" demeye başladı.
Bunu duymak da insanı çok motive ediyor.
Bu lafı duyunca hemen birkaç tur koşasım geliyor :9:
Bir de daha önceden içine giremediğim kıyafetlerim de olmaya başladı. Değmeyin keyfime :46:

O yüzden motivasyonu bozmak yok. Erimeye devam edelim.

Kızlar birkaç gün yazamadım buraya. Kayınvalidem rahatsızlandı. Ufak bir problemdi şükür. Şimdi iyi.

3-4 gündür tartılmıyorum. Açıkçası şimdi de tartılmak istemiyorum. Çünkü 3-4 günüm disiplinsiz geçti.
Eşime : "Bu hafta hiçbir yere gitmeyelim.. Bol bol spor yapacağım" dedim.
80li kilolardan kurtulmak istiyorum artık..

Buarada çevremde herkes "kilo vermişssin sen" demeye başladı.
Bunu duymak da insanı çok motive ediyor.
Bu lafı duyunca hemen birkaç tur koşasım geliyor :9:
Bir de daha önceden içine giremediğim kıyafetlerim de olmaya başladı. Değmeyin keyfime :46:

O yüzden motivasyonu bozmak yok. Erimeye devam edelim.

Çok geçmiş olsun ...
Tebrik ederim :46::46: tam gaz devam :13:

O kıyafetlerin içine girebilmek mutluluğu çok güzel yaa, benim de 32 beden bir kotum var, onun içine girdiğim gün ohh dicem yani :1:
Ama ben daha hedefe giden yolu anca yarılayabildim 8 haftada. Önümde bir ayım var ve 10 kilo daha vermem gerekiyo netcem bilmem :44::53::14:

Çok geçmiş olsun ...
Tebrik ederim :46::46: tam gaz devam :13:

O kıyafetlerin içine girebilmek mutluluğu çok güzel yaa, benim de 32 beden bir kotum var, onun içine girdiğim gün ohh dicem yani :1:
Ama ben daha hedefe giden yolu anca yarılayabildim 8 haftada. Önümde bir ayım var ve 10 kilo daha vermem gerekiyo netcem bilmem :44::53::14:

Yaza daha birkaç ay var halledersin..
Belli başlı yiyecekleri hayatımızdan cıkarında kilo vermek çok kolaylaşıyor.
Tabi sporla da desteklemek lazım.
Senin yine şuanki kilon çok fazla değil.
Bir de beni düşünsene.
Kocaman bir popoyla dolaşıyorum ortalıkta :9:
Ama gidecek hepsi. Acımak yok onlara :9:

Yaza daha birkaç ay var halledersin..
Belli başlı yiyecekleri hayatımızdan cıkarında kilo vermek çok kolaylaşıyor.
Tabi sporla da desteklemek lazım.
Senin yine şuanki kilon çok fazla değil.
Bir de beni düşünsene.
Kocaman bir popoyla dolaşıyorum ortalıkta :9:
Ama gidecek hepsi. Acımak yok onlara :9:

Keşke o kadar vaktim olsaydı :(( kesinlikle verirdim
Ama nişanlım nisan başı gibi Türkiye'ye gelecek evlilik başvurusu için ve kısmetse inşallah mayıs sonu gibi de evlenicez, o gelene kadar benim zayıflamış olmam lazım, O'nu şok etmek istiyorum :9:
Bana bir keresinde " sen zayıflamadan nikah günü almıycam" demişti, bir kere de " annenin evinde kilo falan veremezsin sen" demişti. Ben dört aydır falan kendi evimde değilim annemlerde misafirim, o yüzden beni görünce bu sözlerinden pişman olmasını istiyorum :8:

Dediğin doğru bazı gıdaları hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor. Ben mesela ekmek ( sadece sabahları 1 dilim ), şeker, patates, pirinç, bulgur, yağlı yiyecekler gibi şeyleri hiç tüketmiyorum bir süredir...
İnşallah gideek bu kilolar kesinlikle acımak yok !!

Keşke o kadar vaktim olsaydı :(( kesinlikle verirdim
Ama nişanlım nisan başı gibi Türkiye'ye gelecek evlilik başvurusu için ve kısmetse inşallah mayıs sonu gibi de evlenicez, o gelene kadar benim zayıflamış olmam lazım, O'nu şok etmek istiyorum :9:
Bana bir keresinde " sen zayıflamadan nikah günü almıycam" demişti, bir kere de " annenin evinde kilo falan veremezsin sen" demişti. Ben dört aydır falan kendi evimde değilim annemlerde misafirim, o yüzden beni görünce bu sözlerinden pişman olmasını istiyorum :8:

Dediğin doğru bazı gıdaları hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor. Ben mesela ekmek ( sadece sabahları 1 dilim ), şeker, patates, pirinç, bulgur, yağlı yiyecekler gibi şeyleri hiç tüketmiyorum bir süredir...
İnşallah gideek bu kilolar kesinlikle acımak yok !!

O zaman bol bol spor yapmalısın. Sadece yediklerimizi keserek olmuyor. Hareket etmemiz şart.
Spora yüklenirsen rahat verirsin.
Ben şuan sadece yürüyüş yapabiliyorum. Step tahtam da var aslında. Ama kilom çok olduğu için dizime yüklenmeyim diye şimdilik step yapmıyorum. Sen rahat yapabilirsin. Hem kalori yaktırıyor hem de basen civarında sıkılaşma oluyor.

O zaman bol bol spor yapmalısın. Sadece yediklerimizi keserek olmuyor. Hareket etmemiz şart.
Spora yüklenirsen rahat verirsin.
Ben şuan sadece yürüyüş yapabiliyorum. Step tahtam da var aslında. Ama kilom çok olduğu için dizime yüklenmeyim diye şimdilik step yapmıyorum. Sen rahat yapabilirsin. Hem kalori yaktırıyor hem de basen civarında sıkılaşma oluyor.

Evet ben de koşu bandında yürüyüş yapıyorum günde iki kez 75 er dk civarında 5.5 km hızda. Havalar biraz ısınsa dışarda yürümek te keyifli olabilir ama şimdilik benim bulunduğum yer soğuk ve hava genelde kapalı, o yüzden dışarı çıkamıyorum pek.
Step hiç düşünmedim ama bir tahta edinip yapılabilir belki de...

ylnzeskici ve merl arkadaşlarım
her yazdığınıza tek tek bişeyler yazmak isterdim çünkü yazdıklarınızın hepsine harfiyen katılıyorum :16:
hepimizin çabasına sağlık:42::109::118:

Back
X