- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
Boşver ya iyi olurPerinin mantısı gibi olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver ya iyi olurPerinin mantısı gibi olmasın
Al işteGidip alacağıma kendim yaparım
Sen yap aşkımsu, senin kocan bizimki gibi diil hele birde yarışma desem kafayı yedin ugrasiyorsun diyecek samanlıkta iğne arasam dağa az yorulurumTüm enerjimi halı altına süpürdünüz
Makarna da beklemeye gelmiyor ben mecbur güneşe odaklanıyorum yemek saati biraz beklesinYemek yapmanın bu tarafını sevmiyorum, hem yemek saatine getirmek zorundasın hem güneşi kaçırmamak zorundasın
Evet yaptım nevos makarnami Bugün aldımÖn hazırlığı önce yap
Cidden çıkıp almaya erinirimAl işte
Benimki de ısıtsan ısıtılmaz, soğuk yesen yenmezMakarna da beklemeye gelmiyor ben mecbur güneşe odaklanıyorum yemek saati biraz beklesin
Pişir dolapta iki gün beklesinEvet yaptım nevos makarnami Bugün aldım
Yapacağım ama eklemeyeceğimSen yap aşkımsu, senin kocan bizimki gibi diil hele birde yarışma desem kafayı yedin ugrasiyorsun diyecek samanlıkta iğne arasam dağa az yorulurum
Kesin peynirli kremalı bişey buBenimki de ısıtsan ısıtılmaz, soğuk yesen yenmez
Makarna öldü el fatihaMakarnayı haşlasın dolapta tutsun
Ben bakarımYapacağım ama eklemeyeceğim
He ona benim de erinmediğimi düşünmeniz beni üzer, kocam ne güne duruyor çıksın alsınCidden çıkıp almaya erinirim
Makarnada ısıtılmazMakarna da beklemeye gelmiyor ben mecbur güneşe odaklanıyorum yemek saati biraz beklesin
Üstüne sos misMakarna öldü el fatiha
Kocayı her zaman nerede bulacağızHe ona benim de erinmediğimi düşünmeniz beni üzer, kocam ne güne duruyor çıksın alsın
YoğurtluKesin peynirli kremalı bişey bu
Nevos benim makarnamdan ne istiyonPişir dolapta iki gün beklesin
Sana gösteririm tabiki onlarda meraktan çatlasınBen bakarım
Vat gülümYapacağım ama eklemeyeceğim