- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Gelsin görecekOlsun
Geleceği varsa göreceği de var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelsin görecekOlsun
Geleceği varsa göreceği de var
Hayırlısı olsun canımAh nevoşum bugün o kadar saçma sapan bir gün yaşadım kii yapamadım, fırsatım dahi olmadı plan yapmamak gerekiyormuş
Neyi göreceğimGelsin görecek
İnş nevoşum yaa beynim çatlıyorHayırlısı olsun canım
Şemsiye açmayı unutmaNeyi göreceğim
Kusur bulacağızNeyi göreceğim
Hayırdırİnş nevoşum yaa beynim çatlıyor
Hayırdırİnş nevoşum yaa beynim çatlıyor
Niye ki canomŞemsiye açmayı unutma
Kesin kusur olacak zatenKusur bulacağız
Sebebini biliyorsunNiye ki canom
3 grSebebini biliyorsun
Hepsinin toplamı 3 gr etmiyor ama
Hayırdır
Bugün yeğenimin sözü vardı. Dün iptal edildi. Bugün onikide haber geldi yapılıyor diye. Apar topar koştur koştur hazırlandık. Yola çıktık, yarı yolda haber geldi yine iptal oldu diye damadın annesini hastaneye kaldırmışlar saçma sapan boş bir gün olduHayırdır
Mmmmmm yani şey evet olabilirHepsinin toplamı 3 gr etmiyor ama
OlamazKesin kusur olacak zaten
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsunBugün yeğenimin sözü vardı. Dün iptal edildi. Bugün onikide haber geldi yapılıyor diye. Apar topar koştur koştur hazırlandık. Yola çıktık, yarı yolda haber geldi yine iptal oldu diye damadın annesini hastaneye kaldırmışlar saçma sapan boş bir gün oldu
Allah şifa versin. Keşke iptal edilince tekrar yapalım demeselermiş. Kötü olmuşBugün yeğenimin sözü vardı. Dün iptal edildi. Bugün onikide haber geldi yapılıyor diye. Apar topar koştur koştur hazırlandık. Yola çıktık, yarı yolda haber geldi yine iptal oldu diye damadın annesini hastaneye kaldırmışlar saçma sapan boş bir gün oldu
İnş olmaz nevosumOlamaz
İnş nevoşum sağolGeçmiş olsun canım hayırlısı olsun